Vak emberrel te kezdenél komoly kapcsolatot? (beszélgetés)
Nem értem, hogy miért mindig az elfogadást és a nem terhes fogalmakat használjátok.
Szerintem a legtöbben nem a teher miatt nem akar kapcsolatot (nem barátságot, nem haverkodni), hanem azért, amit én írtam.
Tudom, sokan álszentek, meg jól esik nekik, hogy beszólogathatnak pl. nekem újra, mert én őszintén leírom, de 100%, hogy ők is hasonló indokok miatt nem tennék, mint én.
Mindenki egészséges gyereket akar, így igyekszik mindenki megadni a legnagyobb esélyt erre, nem rontva egy olyan tulajdonsággal, amire esetleg a szülei által fogékonyabb...
Ha FI más szempontokat néz, akkor sok boldogságot nekik, és ne foglalkozzon mások véleményével, bár elég beszédes, hogy fórumot nyitott erről, hiszen ez arra mutat, hogy inkább azokkal ért egyet, akik le akarják beszélni erről a kapcsolatról...
Ha nekem tetszik valaki, akkor baromira nem érdekel, hogy mások mit tennének a helyembe. Én fogok vele ágyba bújni és nem az aki kéretlen tanácsokat osztogat, így köze nincs hozzá másoknak;)
Ez egy hatalmas butaság. Az elfogadás egy sokkal alacsonyabb szint.
Ennyi erővel a szőkéket sem fogadod el, mert csak egy barnával élnél együtt.
Kevered a szezont a fazonnal.
Bichi 6, 12 hozzászólásaival értek egyet.
Kedves F.I!
Minden tiszteletem a tiéd és kivánok sok boldogságot nektek:)
Miért kell az elfogadást és toleranciát ide keverni?
Nagyon nagy a különbség előbbi, és aközött, hogy élj együtt egy látássérülttel.
Közel teljes életet lehet élni, de a közel messze van az egésztől. Ott vannak pl. Agárdi Szilvi videó, aki bemutatja, hogy nem is olyan egyszerű az élet vakként.
Teljesen érthető, ha az emberek többsége ezt nem szeretné bevállalni. Én sem tenném. Ettől függetlenül a társadalom teljes tagjának tekintem őket, ahogyan a többi fogyatékkal élőt is.
A senkiháziság pedig nem a látás függvénye. Valaki ugyanúgy futhat egy vak senkiházi után is, és fordítva.
Nem betegséghez soroltam, hanem genetikai hibához.
A betegséget hasonlításként hoztam a hajlam miatt.
Hát az biztos, hogy VAK szerelem lenne. Viszont nem lenne szerelem első LÁTÁSRA. 😂😂🤣😂😏
Bocsánat, túl magas labda volt. xDDD Egyébként téged nem zavarna, hogy nem látod életed szerelmét? Oké, hogy meglenne a lelki szerelem, de nem látnád a mosolyát, a szép arcát, nem tudnád a hangját kihez kötni.
Márpedig azért is fontos a kapcsolatban, illetve nem tudom, mennyire tudnád/tudnátok ezt a terhet cipelni a kapcsolatban. Én belehalnék abba, hogy nem láthat az, akibe fülig szerelmes vagyok.
Hat, annyit tanacsolhatok; hogy jol gondold meg es nem kell kapkodni.
Mindkettotok miatt.
Meg sztem az nagy igazsag; hogy lakva ismerszik meg az ember.
Nem rólam van szó, én csak elgondolkodtam a dolgon.
Fiatalon az ember érezheti úgy, hogy mindenre képes... Aztán meg... (Láttam már olyat is, hogy egybekeltek a fiatalok nagy szerelemben, s egy év múlva el is váltak. Azért, mert a fiatalasszonynak elege lett abból, hogy a férje 49-es cipőt kénytelen hordani... És ez nem vicc!)
Egyetertek, illetve sztem az sem mindegy, hogy milyen minosegu es milyen "fazisban" van a jelenlegi kapcsolatotok.
Lehettek baratok; vagy ismerkedhettek ugyis; hogy nem kotitek ossze az eleteteket.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- Szerintetek ciki neten komoly kapcsolatot keresni?
- Alakítanál ki komolyabb kapcsolatot egy olyan emberrel, aki elmondta, hogy már kipróbálta a füvet többször is? Nem szív folyamatosan, csak
- Érdemes komoly kapcsolatot tervezni egy ilyen emberrel?
- Volt már ismert emberrel szerelmi kapcsolatod?