Üzenj neki itt! (beszélgetés)
Köszönöm szépen a soraid. Mondom, hogy mindent megpróbáltam már. Sokat beszélgetünk az érzéseinkről is. Ő úgy érzi, hogy baszogatom mindig, és nekem semmi se jó, és nem tud nekem megfelelni, mert én mindenben hibát keresek. Én is elmondtam, hogy mit érzek. Persze, abban a pillanatban mindig könnyebb, jönnek a nagy ígéretek is, de pár nap múlva minden megy tovább változatlanul.
Igen, Ő is így szeret engem, mint én Őt.
Valahogy mégsem megy ez a szekér, úgy érzem...
Dehogy kell!Főleg ha ő is ÍGY szeret téged!Ha ez csak egy átmeneti állapot légy türelmes.Ha megengedsz egy tanácsot:egyszer ülj le vele beszélgetni,de ne a valódi problémákról mert annak csak vita lesz a vége,hanem az érzéseitekről!mond el neki hogy mit érzel,milyen gondolatok járnak a fejedben,szereted,de mégis boldogtalan vagy,stb.Kérd hogy ő is mondja el mit érez irántad,mi bántja,jó e igy neki,mit kellene változtatni.S ha sikerül a beszélgetés,onnan már könnyebb lesz.
Mindenesetre sok kitartást kívánok!Szurkolok hogy mihamarabb rendbe jöjjön a kapcsolatotok!
Köszönöm Neked is a vígasztaló szavakat!
Én nem tudom, hogy mit kéne változtatnom. Sajnos úgy érzem, hogy már mindent megpróbáltam, de hiába...
Szia!
Sajnálom hogy most így el vagy keseredve.Én a fiam születése után voltam ilyen sz*r állapotban,szintén a férjemmel voltak vitáink,ráadásul mi együtt lakunk anyuval aki nem épp könnyitette meg a helyzetem.Én is a háromhetes gyerekkel a kezemben bőgtem hogy hogy szúrtam el az életem.De szerencsére egy idő múlva magától megoldodott a probléma aztán minden újra a régi volt.Viszont rettenetesen bánt hogy akkor én is azt mondtam/éreztem hogy megbántam hogy szültem,emiatt lelkiismerefurdalásom van és nem tartom magam jó anyának(na most meg bőgők).
Csak fel a fejjel!De ha úgy érzed ez már az utolsó csepp a pohárban,akkor merjetek változni esetleg változtani.
Sok szerencsét neked/nektek!
Köszönöm, aranyos vagy. A néha sajnos minden napot jelent, de mindegy. Azt mondják, amilyen virágot szakítassz olyat szagolsz. Én ilyen virágot szakítottam, meg jó is volt egy ideig... vagy talán csak én voltam a vak... vagy én tényleg nem vagyok normális, ahogy most mondta...
Istenem. Hát sosem szoktam Rá panaszkodni. 8 év alatt senkinek nem mondtam el, hogy mi bánt. Még magam előtt is eltitkoltam. És most... most bánom azt is, hogy szültem... azt is, hogy megszülettem...
Nagyon édi EDI-d van. S szépek voltatok az esküvői képen is!
Néha lehet egy kicsit felpakolni sörrel, de biztosan nagyon szeret téged.
Légy türelmes. Meg fog hallani. Akkor is, ha ki sem mondod amit akarsz. Csak legyél továbbra is nagyon kedves felesége.
Én szorítok neked! (Nektek.)
Dehogyis.
Nem kár a gőzért soha. Hátha mégis megért téged!
Használj dízelt!:))
Hátha...
annyira, de annyira!!!
mostmár biztos, érzem, s hallom ZS.G.
"Neki"!
Na mi van???
Megijedtél? Még nem ettem ember húst...!
És csak néha harapok,de az még kifejezetten izgató is lehet!!!! :DDD
Jó lenne beszélgetni Veled!
'csak' úgy,mint azon az éjszakán!
Kár,hogy a Barátod sem lehetek...
ÁÁhhh,nem is tunánk Mi 'csak' Barátokká lenni!!
Sajnálok mindent....:(
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- A Hottentotta kiralya nem szereti az R betut, mit adunk neki enni?
- Kezdjünk együtt neki az életmódváltásnak!
- Üzenj neki zenével :)
- Ez a nap a pénteké. Üzenj neki valamit!
- Ez a nap a Hétfőé! Üzenj neki valamit:)