Üzenj a párodnak: (beszélgetés)
Itt üzenek,bár nem tudom a párom vagy-e...egyre nehezebben viselem ezt az egészet!Volt egy életünk,ami tele volt hibákkal.Nem tudok már semmit...egy biztos,hogy szeretlek és nem akartam,hogy ide jussunk:(
Sajnos most itt tartunk...ugy érzem elárult mindenki!Te is és azok az emberek is akikben bíztam és azt hittem a barátaim!És jót akarnak!
Csak most vált világossá,hogy érdekbarátok voltak.
Próbáltam nem törődni azzal hogy miket dumáltak de nem megy!!!!Tudod milyen lelkis vagyok,és ezt nekik SOHA NEM BOCSÁJTOM MEG!!!!!És tudod nálam ez mit jelent!!!
Ahelyett,hogy könnyebb lenne a dolog egyre nehezebb!!Mert minden nappal ujabb és ujabb szarságokra derül fény...azok az emberek akikért bármit megtettem volna elárultak,és a "helyemet" más élvezi ki!!!A szeretett férfit,a házat, a barátokat!!MINDENT!!!!
Amiért harcoltam,dolgoztam,küzdöttem és szerettem/szeretek!!
Mindenki tette a szépet a szememben a hátam mögött meg .....mindegy hagyjuk!!!Egyszer elmúlik ez az érzés is!!!Talán!
Még ki sem hűlt a helyem máris mindenkit elvett tőlem!!!
Nem tudok és nem is akarok így élni....
Vigyázz magadra!!!Szeretlek!Amég a szívem dobog az csak érted dobog!!!
:D
ennyi!! :)
én is mindig ezt mondtam...ha szeretne akkor nem bántana ,és az számított volna,hogy a másiknak mi jó..de ha így akkor nyasgen :DDD
a legjobb ilyenkor..amikor a fagyi visszanyal ;)
pfff...na ez olyan mint az exem...hát namika..nem sok jövője van...de nem engem kövezz,hogy ezt mondtam...
hujj de bicska nyitogató tud ez lenni
letiltott a facebookján,mert mondtam,hogy fáj amit tesz velem :)
engem már nem érdekel..
kedves...
szerintem nem lesz vége...:))
keresni fog...majd..amikor már neki jó lesz...
azt írta nekem elege van neki is ,többet nem érem el:D
mondtam már nem is kell..elmúlt a szerelmem..
tudod,hogy ez nem így megy..nem ? :)))
nehéz ez...de haragudni annál könnyebb ..sajnos...és senki nem tud jobban felbosszantani csak az akit szeretsz...mert különben lesz*rná az ember :DD
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél ha azt gondolnád a párodnak van valakije?
- Milyen rossz tulajdonsága van a párodnak?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Hogy kedveskedsz a párodnak?
- Hogyan, milyen módon mondtad el párodnak, illetve rokonoknak hogy babát vársz?
- Hogyan adtad tudtára a párodnak, hogy apa lesz?