Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Utálom a marketingeseket. fórum

Utálom a marketingeseket. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

jan. 18. 16:22

én az erőszakos, nyomulós marketingeseket( nálam kb az ügynök szint) rühellem, amelyik nem ért az udvarisas szép szóbol, és de azért elmondom, se, gondoljam el stb és lehetetlen lerázni, később ujra robálkozik.

Volt, hogy nem értette szép szót,, hogy köszönöm, de nem érdekel az ajánlata, továbbra is vergődött, majd rövidra zártam, és megkérdeztem, hogy a nem érdekelnek, melyik része nem volt érthető?.

jan. 16. 11:24

Egyszer voltam call centeres kb 2-3 hétig, nem egyszerű munka az. Automata dobja ki a hívott telefonszámokat, és el kell adni valakinek valamit, teljesen ismeretlennek. Legemlékezetesebb az volt, amikor én mint 60 éves eladó sorolgatom a paplan előnyét egy véletlenszerűen sorba jött kb 60-as, hallhatóan falusi gazdának. Szinte kabaréba illő volt... :)

Alig fizettek valamit, de még ezt a kevés pénzt sem sikerült kitermelnem, két, vagy három garnitúrát sikerült eladnom.

Azóta nagyon kedves vagyok velük, udvariasan teszem le a telefont. :)

jan. 16. 09:25
Nem utálok senkit és semmit. Ha felhívnak rövidre zárom. "Köszönöm, nem kérem, minden jót"
jan. 15. 22:21
Telefonon rövidre zárom
5. Myra
jan. 15. 21:26
Én is marketinges vagyok és szeretem a munkám.
jan. 15. 20:58

Számomra a marketinges azt a szakembert jelenti, aki egy terméket/szolgáltatást bevezet a piacra.

Tágabb értelemben, a hétköznapi nyelvben ide sorolják az ügynököket is, pedig ők már "csak" értékesítenek.

jan. 15. 16:34
Van, akinek ez az egyetlen lehetőség, hogy pénzt vigyen haza. Ő is ember, udvariasan szoktam mondani, köszönöm, nem érint, nem érdekel, elköszönök, elnyomom a telefont, nem várok viszont reakciót. Te se utáld őket.
jan. 15. 15:29
Az telemarketinget mindenki utálja.
jan. 15. 15:29

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook