Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » USA-ban hogy nem lopják el a csomagokat? fórum

USA-ban hogy nem lopják el a csomagokat? (beszélgetés)

1 2
13. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 7. - Hpetra22)
2023. jan. 27. 12:20

Talán a budai Várnegyed

(németül: Ofener Burgviertel)

2023. jan. 27. 12:17

Amerika teljesen más mentalitás a szolgáltatásokkal, Magyarország meg az idétlen kerítések országa.

De ez az én véleményem.

11. globus (válaszként erre: 10. - Alessandro)
2023. jan. 27. 11:58
Nálunk még vannak olyan utcai árusok városkörnyéki falvakban, hogy kiteszik hokedlin az árut, mellette befőttes üveg. Becsületkassza. Bárki járókelő elveszi a gyümölcsöt, virágot, zöldséget, babot, palántát, bedobja az árát. Működik. A szembeszomszéd így árul palántát, epret, szinte 10 percenként megáll egy autós vásárolni.
10. Alessandro (válaszként erre: 7. - Hpetra22)
2023. jan. 27. 11:53
A legtöbb falu ilyen Magyarországon, leszámítva a városok közvetlen környéki agglomerációjában lévőket. Bárki leköltözhet vidékre, ha ez a vágya. Szerencsére nálunk is kint lehet hagyni az autót a közterületen, akár lehúzott ablakkal is, hacsak nem félünk attól, hogy időközben elered az eső. :)
9. tien
2023. jan. 27. 11:47

Sajnálatos módon Németországban (éltem ott)is a bevándorlók, köztük a magyarok voltak a szarkák.

Én szégyelltem magam miattuk is.

Viszont a bérházban,ott is a multikulti uralkodott,nem lopták el az ajtó elé rakott cuccot.

Kint nem hagyták .Valaki beengedte és ott hagyta a futár.

Nem tudom, hogy ez mennyire volt szabályos de soha nem volt velük gond.

Itthon ezt nem garandált.

8. globus (válaszként erre: 6. - Ae4e2771d0)
2023. jan. 27. 11:32
Biztos, hogy nálunk sokkal szigorúbb. Az engedélyezés, eü. alkalmassági időszakosan. Max. sörétessel lövöldöznek, nincs iskolai vérengzés. Hozzáteszem, szerencsére.
2023. jan. 27. 11:27
Magyarországon szerintetek hol van ilyen hely? Szívesen odaköltöznék 😋
6. ae4e2771d0 (válaszként erre: 4. - Globus)
2023. jan. 27. 11:23

Ez a bárki vehet fegyvert nem igaz, mármint legálisan.

[link]

5. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
2023. jan. 27. 10:47
Ott is van ahol ellopják, de van olyan is, ahol nem. Egy magyarország méretű kicsi területre sem lehetne ilyen általánosítást kijelenteni. De tele a youtube ilyen csillámbomba meg egyéb bosszúálló szerkezetek elkészítésével, meg a házikamerás felvételekkel, amikben csapdát állítanak a tolvajoknak.
4. globus (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
2023. jan. 27. 10:04
Ki tudja, mi van valóságban...vannak bűnözős amerikai filmek is. Például barki vehet fegyvert, ész nélküli ámokfutásba kezdhet, ez rossz dolog. Vagy az ittas vezetés.
2023. jan. 27. 10:00

Ezt tudod vagy gondolod?

Hát... néztem már házi kamerás videókat, ahol lába kélt a csomagoknak.

2. dad1f54482 (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
2023. jan. 27. 09:39

Környéktől függ. Van ahol komoly szögesdrótok vannak.

Sok helyen valóban az amit amit filmen látni. Az autót is ott lehet hagyni leengedett ablakkal stb.

2023. jan. 27. 09:35

Filmekben, videókban látszik, hogy az amerikai futárok csak úgy odarakják a bejárati ajtókhoz a csomagokat. Ráadásul nekik még általában kerítéseik sincsenek. Hogy a fenébe nem tűnnek el a csomagok? Ennyire becsületes ott mindenki? 😄

(Nem vagyok lopós, de tőlem már loptak, ezért nem hiszem el az egészet.)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook