Update-tel fogyjunk karácsonyig 20 kg!!! (beszélgetés)
Reggelire? :D
A Norbi-féle étrendbe még bele is férhet akár, persze nem minden reggelre, de mondjuk egy hónapban egyszer, egy szelet 12 előtt...
Ezen nem csodálkozom. Valahogy sejtettem, hogy nem almából vagy uborkából ettél túl sokat:)
Legfőbb kihívóim a szendvicsek, pizzák, sütik, rágcsák, csokik, mogyorókrémek és ezek elképzelhetetlen kombinációi...
20 éves vagy, könyörgöm!:)
Vagy mikor kerekedtél ki?
Az biztos, hogy ha egyik előadásról a másikra rohangálsz, nem marad ennyi időd enni:)
Két almával indítottam. Elvileg a reggeli méregtelenítési folyamatokat segíti. Az ebédemben nem lesz semmi ideológia, lényeg, hogy ne halogassam késő délutánig. Aztán már csak saláta, esetleg joghurt.
Hát akkor én is nekileselkedek megint ennek a tk lisztes palacsintának. Hátha már nem fog szétszakadni és leragadni. De én szénsavas ásványvíz és tej keverékével szoktam készíteni.
Undercover! Nem feladni! Erős vagy Te! Olyan ügyesen csinálod a fogyit. És még hol van Karácsony?! :) Egyél akkor egy puffasztott rizst is, hátha úgy jobban bírod a vacsit.
Készen vagyok a palacsintával.
Csináltam sósat is és édeset is. Megcsináltam kilófaló lisztből, és sima zabpehely lisztből. Nekem speciál az utóbbiból jobban ízlik.
Ha valaki utánam csinálná:
5evőkanál zabpehely liszt
2dl tej,
1tojás,
pici só,
édesítő,
1,5dl víz.
Állni hagytam öt percig,utána vékonyan kikent pali sütőbben alacsony(nem a legalacsonyabb) lángon sütöttem. Nem szabad türelmetlennek lenni,nehezebben sül mint a sima,és mindenképpen kell olaj alá.
Tavaly ilyenkor heti rendszerességgel edzeni kezdtem, mellette viszonylag odafigyeltem a kajára. Utána átváltottam léböjtre. Utólag azt mondom, hogy hülyeség volt, mert ugyan viszonylag gyorsan lement 8-10 kiló, de az a 8-10 vissza is jött, mert a léböjt miatt nem edzettem, aztán meg olyan kajás lettem, hogy hülyeségeket ettem és nem kezdtem újra edzeni.
Szóval nagyjából onnan indulok most, ahová az edzéssel és a szokotthoz képest normálisabb étrenddel jutottam.
Ezért is gondolom, hogy edzés+infraszauna és egy viszonylag rendszerezett étrend lesz nekem a megoldás. A villámdiéták nem érdekelnek, mert azon túl, hogy egészségtelenek, úgyse tudnám betartani őket :D
18 kilóval vagyok éppen több, mint amennyi ideális lenne. Nem a BMI alapján, mert az nem veszi figyelembe az izomtömeget.
163 centi vagyok és bő 68 kilóval lenne 25% (vagy valamivel kevesebb) a zsírszázalékom.
Nem hiszek a sima kiló/centi mérésekben, viszont a boltokban csak megbízhatatlan mérlegeket lehet kapni. Talán valamelyik orvosi segédeszközgyártónál lesz érdemes kutakodnom, hátha van elérhető áron hitelesített mérlegük, ami nem csak súlyt mér.