Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ultrahangos fogkefe fórum

Ultrahangos fogkefe (beszélgetős fórum)


jún. 8. 16:57

Az ylladent után kipróbáltam az emmi-dentet. A fogmosási idő idegesítően hosszúvá változott az ylladent-hez képest, amely erősebb jelet adott. A fogorvoslátogatáskor,- egy éve használom az emmi-dent fogkefét, -ciszták, gyulladások itt-ott-amott, melyek az előző, ylladent fogkefénél nem voltak.

A következő fogkefém valószínűleg philips lesz.

16. farkasne63 (válaszként erre: 13. - Dzsekszon)
máj. 24. 10:51
Néha elgondolkodom azon, hogy aki úgy írogat fórumokra, hogy a tapasztalata nulla a szóban forgó témáról, termékről, az minek írogat negatívumokat? Miért ír olyat, hogy szerinte átverés, ha fogalma sincs a termékről? Ha valamiről nincs megtapasztalásom, akkor nem írok róla semmit, legfőképpen nem negatív kommenteket. Nekem egyébként lassan egy hónapja van Emmi-Dent Metallic, amit az implantátumok miatt vettem. Sajnos alig van már fogam, rengeteg ínyproblémám is volt, gondoltam, beáldozok ennyit, hátha jó lesz. A szájsebészem is nagyon ajánlotta az ultrahangos fogkefét, bár ő a Philips-et promotálta, viszont annyit már nem akartam érte adni. Úgy voltam vele, hogy mindenféle kijelzőkre, plusz kényelemre nincs szükségem, hozza azt, amit alapvetően várok. Előtte alaposan átnéztem a német véleményeket is, próbáltam tájékozódni, ami lehet átverés is természetesen, de nem hinném, hogy ekkora létszámban. Napi 2-3x6 perces használat mellett az akkumulátor még mindig tart (lassan 4 hete), látványosan fehérebbek, simábbak a fogaim, az ínygyulladás, fogérzékenység szintén csökkent, úgy hogy én optimista vagyok. Ha mégsem válik be hosszútávon, akkor tévedtem. A YouTube-on egyébként van egy német nyelvű - magyar feliratos - film a gyártókkal, javaslom megnézni, mielőtt valaki a hasára csap és közli teljes tájékozatlanságában, hogy ez egy átverés. És végezetül csak annyit, hogy semmi előnyöm nem származik az UH fogkefe reklámozásából, tanár vagyok nem ügynök, ha valaki rám ír (farkasne63@gmail.com), szívesen beszámolok a jövőben is a tapasztalatokról, legyen az akár negatív is.
márc. 26. 05:19
Elektromosat használok évek óta. Ultrahangosról nem is hallottam de ezek szerint egy nagy nulla. Jó marketing fogás.
márc. 26. 00:25
Kicsit jobban is kifejteném. Ez egy hatlamas nagy átverés. Semmilyen valós tudományos alapja nincs. Egyetlen ismertebb gyártó se gyárt ultrahangos fogkefét, kizárólag az mlm rendszerben múködő emmi dent és a hasonlóan gagyi minőségű megasonex. Teljesen képtelen és elfogadhatatlan dolgokat állítnak az ultrahang képességeiről. Furcsa módon az összes ezzel a témával foglalkozó vélemény oldalon ott vannak a csodásabbnál csodásabb tapasztalatokat márkanévvel nevesítő bértollnokok. A hatóságoknak fel kellene lépniük a termékeikről valótlanságot állító forgalmazókkal szemben. Az emmi dentről egy valódi tesztet se találtam sehol, a megasonexről is csak egyet, de az ultrahangos működést tárgyaló rész valószínűleg az emmi-dentre is igazak: [link]
márc. 26. 00:08
Nem használtam még ilyet de szerintem átverés.
12. ZsBalint (válaszként erre: 12. - ZsBalint)
febr. 15. 10:26
Látszik, hogy több szünettel tudtam csak megírni a fenti bejegyzést, és nem olvastam vissza...így az egyébként egy kicsit sokszor szerepel egymás után. :-)
2019. okt. 15. 19:25
Sziasztok! Már régi a fórum, talán mostmár vannak újabb tapasztalatok... Nekem fogkő problémám van, 3 havonta muszáj leszedetnem, nagyon gyorsan újra képződik. Tényleg segít egy ilyen fogkefe a megelőzésben?
2018. jún. 22. 17:00

Ylladent vélemény


Az év elején szereztem be egy fogkefét. Pár hét használat után voltam fogorvosnál és bár itt-ott voltak szuvas részek, gyulladást sehol nem látott a doki, ez számomra elég meggyőző volt, ami a technikát illeti.

A termék maga egy kb. 1000 Forintos fogkefe érzetét kelti, amit 60 ezerért árulnak.

A szerkezet néhány hét használat után feladta a harcot.

Ezután érdeklődtem a weboldalon, hogy megjavítják-e vagy mi történik?

A válasz az volt, hogy majd küldenek csere készüléket.

Pár hónapos folyamatos érdeklődés, telefonálás, email váltás és a "majd a következő héten érkezik a szállítmány és küldjük..." után jutottam el odáig, hogy megkeresem az anya céget.

Írtam egy angol nyelvű levelet, melyben leírtam, hogy hónapok óta ígéreteket kapok csere fogkefe helyett.

Erre nem válaszoltak.

Ezután németül írtam le ugyanezt.

Erre sem érkezett válasz.


Ennek tükrében az ylladent-et senkinek sem ajánlom az fix. Az emmi dent ügyfélszolgálattal, fogkefével kapcsolatban van valakinek friss tapasztalata?

2018. jan. 13. 20:33
2 napja használom az Emmi dent ultrahangos fogkefét. Tényleg szuper:-) Kb ugyan az az érzés, mint amikor hagyományosról tértem át elektromosra. Hihetetlen tisztaság érzés. Van itt valaki, aki már több hónapja ilyen fogkefét használ? Jó lenne tudni, hogy tényleg leoldja az elszíneződéseket (kávé,cigi) és a fogíny problémákat is kezeli hosszabb távon, mint ahogyan az ígérik?
8. f69d833ffc (válaszként erre: 7. - Szücsi)
2017. febr. 5. 14:45

Megkérdezted? Ha igen, mit mondott?

Az angol fórumokon néhányan dicsérték, de voltak olyan tapasztalatok, amik alapján inkább nem próbálnám ki. Olyan frekvenciát ad le, amiről igazából nem tudni, hogy hosszú távon nem okoz-e kárt az emberi szervezetben. Néhányan tapasztaltak pl. a szemükben látással kapcsolatos problémát, és bár nem lehet tudni, hogy ez a fogkefe okozta-e, de elképzelhető.

2017. jan. 30. 09:47
Szerdán megyek fogorvoshoz, megkérdem az ő véleményét :)
2016. dec. 26. 08:51
Úgy látszik, nem jár erre senki, aki használ ilyen fogkefét. :( Viszont utánaolvasgattam angol nyelvű fórumokban. Ott sem találtam túl sok infót, de amit találtam, azok alapján végül úgy döntöttem, hogy nem veszek ilyet. Bár van néhány pozitív tapasztalat, úgy tűnik, hogy még nem eléggé ismertek a lehetséges mellékhatások.
2016. nov. 27. 07:35
Kicsit felfrissítem a fórumot, hátha valaki megszán minket. :) Én most találtam az ultrahangos fogkefére a neten, és mint az előttem szólók, nem szívesen vágok bele egy ilyen beruházásba csak reklámok alapján. Ha valakinek van már személyes tapasztalata, írjon róla, akár negatív, akár pozitív. Az egyik márkának a Facebook oldalán olvastam néhány negatív tapasztalatot, azt már biztosan nem venném meg, de ezek konkrétan műszaki problémák. Ettől még maga az ultrahang technológia lehet jó, és egy másik márkát szívesen kipróbálnék. Ultrahangos fogkefe használók, írjatok, légyszi' !
4. bulikázós (válaszként erre: 3. - Szücsi)
2016. máj. 25. 06:45
Sajnálom, mert nagyon drága, és így nem merek belevágni a vásárlásba.
2016. máj. 19. 17:21
Látod, nincs senki, akit ez érdekelne :(
2. bulikázós (válaszként erre: 1. - Szücsi)
2016. máj. 16. 11:21
Erre én is nagyon kiváncsi lennék!
2016. jan. 15. 16:42
Sziasztok! Szeretnék véleményeket olvasni azoktól, akik ultrahangos fogkefét használnak.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook