Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szeret még valaki nyomtatott újságot olvasni? fórum

Szeret még valaki nyomtatott újságot olvasni? (beszélgetés)

ápr. 9. 14:45
Nem szoktam.
ápr. 9. 09:58
Utazom akkor mindig veszek ujságot!!!
23. ,zumba
ápr. 9. 09:24
Igen, még a rejtvényeket is nyomtatott újságban fejtem.
22. Százas Evelin (válaszként erre: 16. - Globus)
ápr. 8. 14:25
Aha, jó ötlet az ötleteket gyűjteni. :-)
ápr. 8. 13:24
Én a Príma konyhára vagyok előfizetve.
20. komor
ápr. 8. 12:32

Amíg minden utcasarkon állt egy újságosbódé, napi rendszerességgel vettem, mert kéznél volt. Most, hogy csak a multiknál van csak, no meg az interneten, eszembe sem jut venni. A kanapén heverve tudom az újságot olvasni, bármikor.

Lustaság fél egészség...!

ápr. 8. 11:30
Én például apszolut nem olvasok semmit interneten csak papir alapon
ápr. 8. 10:54
Én is szoktam könyvet olvasni...
17. csemár (válaszként erre: 1. - 1891a15baf)
ápr. 8. 09:26
Én is.
16. globus (válaszként erre: 14. - Százas Evelin)
ápr. 8. 08:45

Én a Mit olvastál fórum, olvasónaplók könyveinek nézek utána. Ha tetszik, kihozom könyvtárból.

Jó ötletek vannak itt :)

ápr. 8. 08:09
szeretek es surun veszek is,mert a neten nem ugy jon fel,mint ahogy az ujsagban.
ápr. 8. 08:07
Régebben sokat összevásárolgattam, a Praktikát, a Nők Lapját, a Lakáskultúrákat, Kertbarát Magazint, de manapság már csak Színes RTV-t veszek. Aztán a kiválasztott műsornak a neten nézem meg a részletesebb ismertetőjét. :-)
ápr. 8. 07:34

Szeretek,de már nagyon ritkán veszek

, én is legtöbbször a könyvtárban olvasom el.A nagylányomnak jár a National Geographic,ez az egyetlen amit évek óta előfizetek.A Nők lapja tizenévig járt,de már vagy 2 éve lemondtam,csak néha veszem meg.

12. hpetra22 (válaszként erre: 1. - 1891a15baf)
ápr. 8. 07:24
Én szeretek, de ettől függetlenül nem szoktam venni. A könyvtárban át szoktam párat lapozni, ha van időm és általában azt látom, hogy annyi pénzt költeni rájuk már nem érdemes.
11. libikóka (válaszként erre: 1. - 1891a15baf)
ápr. 8. 06:55

Régóta nem.

Bár szerettem és most is szeretném,,de számoltam és a végén már sajnáltam mi megy a kukába.

Persze ha nem lenne net,,,

ápr. 8. 04:52
Újságot ritkán, könyvet gyakran olvasok.
ápr. 7. 23:11
Igen. Csak a Nők lapját nem olvasom. A többit igen. Ma is vettem egy Meglepetés újságot.
ápr. 7. 23:07
Nők lapja és Meglepetés előfizetésunk van. Pár éve lemondtuk a Nepszavat azt a neten olvasom
7. timycat (válaszként erre: 1. - 1891a15baf)
ápr. 7. 21:21
Igen, a Bookazine-okat gyűjtöm, plusz jár a Pegazus és aKutya (rajtam maradt előfizetések)
ápr. 7. 20:42
Igen, magazinokat.
ápr. 7. 20:06
igen Telenovellát
ápr. 7. 20:04

Igen. Napilapot járatunk, egyebet könyvtárban olvasok.

Sőt, papír alapú könyveket is olvasunk.

3. zsoffka002 (válaszként erre: 1. - 1891a15baf)
ápr. 7. 19:26
Igen! HÓCIPŐ-t kb megjelenése (1989) óta újságosnál vettem meg. Össze is gyűjtöm 2016 óta, mert már azóta előfizetője vagyok. Két hetente hozza a postás.
ápr. 7. 19:11

Én utoljára a Bravo, Bravo Girl, Popcorn újságokat olvastam 😃

Kitettem a falamra a posztereket és mindig vadásztam a kis ajándékokat 😄

ápr. 7. 19:01

Van még aki szeret nyomtatott újságot olvasni?

Én igen

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook