Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
sziasztok lányok,fiúk!
azzal,hogy sportolsz,formálódsz,és nem fogysz feltételnül:)már,ami a kilókat illeti...tudod,az izom nehezebb,mint a hájbáj. Csak így tovább!
Szia!
Ilyenkor nem szabad feladni,nyugi be fog indulni hidd el!
Megállt a súlyom...:S már vagy 3 hete nem megy le semmi pedig két hete szobabicajozom is...
Nemértem és nagyon türelmetlen vagyok.. Mikor indul már el?? :((
Hajrá!:)
Nekem bevált a bálna-kép. Remélem, végig kitart.:)
Olyan jókat hallok a karikáról, lehet, veszek egyet, átviszem páromhoz és ott fogok vele szerencsétlenkedni esténként. Hátha...:)
Nálam is ez a baj szerintem. Tegnap még göngyölt májat is csináltam. Háááát! Nem bírtam megállni. Kettő körül ettem, aztán este 6 körül almát és ennyi.
De velem is az van, hogy már csak formálódni akarok, így kevesebb a motiváció!
Megpróbálom összeszedni magamat!
A mozgással nincs gond, szinte már az életem része. Ha egyik nap kimarad, akkor már szarul érzem magam. De ez csak szinten tartáshoz elég. :S
Tegnap este én nem is ettem,de inkább nem írom le,hogy miket ettem napközben:)
Valahogy most arra nem nagyon tudok figyelni és ez idegesít,mert eddig meg tudtam.
Itt már tuti a megelégedettségről van szó.De harcolok magam ellen:D
veszek én is karikát!!
De jó!!
Szia üdv a csapatban!!
165 cm és 94kg vagyok jelenleg!
Norbizom
Én is keveset ittam eddig!
De most felengedek egy 2L-es üveget vizel és látható helyre teszem!
Citromot is csavarok bele.
Sziasztok!
Én is stagnálok, pedig minden nap mozgok. Mondjuk étkezésbe kicsit lazább vagyok, de tegnap este így is csak almát ettem.
Ma reggel tapostam 35 percet. Még tervezek 20 perc RR-t és után 15 perc hullahoppot. Bár utóbbit még nem tudom, hogy meg csinálom-e, mert kék-lilla foltos vagyok tőle.
Tényleg durva. 5 nap alatt 2 centi ment le derékban tőle.
Tudom. Bár nekem a hasammal semmi bajom, az szép. Csak a combom és a fenekem vészes. Viszont sokat lépcsőzök és sétálok felfelé, azért azt megérzem a combomban.:) De nem elég, nekem több kell.:)
Azt csinálom, hogy eleget igyak, hogy egy 2 literes üveget reggel megtöltök citromos vízzel és legalább a 3/4 részének el kell fogynia estére. Plusz mellette teázok is napi egyszer legalább. Tegnap csináltam egy méregtelenítő löttyöt, csalán-, zöld- és méregtelenítő teából. Tegnap volt a méregtelenítős napom. Nagyon jó volt, jól átmosott.
Pedig tényleg fontos,mondjuk én azt halottam,hogy a túl sok folyadék sem egészséges.A fene tudja kitalálnak már mindent.
Én általában citromos vizet szoktam inni 3dl pohárban abból minden étkezésem mellé.Ezenkívül van ugye 2 kávém,és zöld tea is.És sem vagyok az a nagy ivó:)
Szia sziasztok!
Ma halottam,hogy főleg fogyózáskor nagyon sokat kell inni.
Mert ha keveset iszunk a méreg anyagok elraktározódnak a zsírszövetekben.
Egy 60 kgos nő 1,5 L
egy 80kgos nő 2L vizet igyon
Tehát igyatok igyál sok folyadékot!!
Sziasztok!
Helyben topi van részemről,de csak azért,mert semelyik napot nem sikerül maximálisan betartanom...1 valamit viszont igen tornázok mindennap ezerrel és ezáltal formálódok is:)Ez látszik is:)