Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Újévi fogadalmam: lefogyok fórum

Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
2009. márc. 13. 09:55

Renike, elvileg heti fél-egy kiló az ideális, tehát 10-20 hét között. Az elején gyorsabb, tehát mondjuk 15 hét, tehát úgy június közepére. Nincs valami dátumod akkortájt, amihez köthetnéd?

Látod, Medina is 4 hónap alatt (16-18 hét) alatt csinálta meg.

Hajrá!!!

2441. ALLICS (válaszként erre: 2439. - *Renike*)
2009. márc. 13. 09:51

Szia:)

Köszi,hogy hiányoltál:)

Na hol tartasz csaj?:D

2440. ALLICS (válaszként erre: 2437. - Medina07)
2009. márc. 13. 09:50
Igen valószínűleg azért állok itt a 65 körül,mert évekig ennyi voltam.Igaz az,hogy ha sokáig voltál x kiló onnan nehezebb elmozdulni.Meg aztán lehet,hogy nekem ez az ideális soha nem voltam egy nádszál.
2439. *Renike*
2009. márc. 13. 09:47

Szia Allics!!!

Jó hogy jelentkeztél! :)

2438. *Renike*
2009. márc. 13. 09:47
Csajok,szerintetek mikorra lehet lefogyni 10 kgt? Mármint dátumra,kb. Ha most kezdtem 1 hete. (Tudom,jó kérdés...)
2437. Medina07 (válaszként erre: 2436. - ALLICS)
2009. márc. 13. 09:45
Na látod! Egyébként sokkal kevésbé voltam az utóbbi időkben kitartó. Kevesebbet is mozogtam és ezekbe a rossz időkben alig sétáltam Atival. Mégis valamiért beindult és lement. Sokáig stagnáltam én is. Nyáron futhatsz majd, a gyerkőc után is és pillanatok alatt le fog menni. Ahogy mindenkinek itt! Mert ügyes kis csapat vagyunk! :)
2436. ALLICS (válaszként erre: 2435. - Medina07)
2009. márc. 13. 09:40

Igen végülis nekem nincs dátumhoz kötve és még mindig hiszem,hogyha kitavaszodik végre könnyebb lesz,nekem az akkora energiát ad és végre mehetek futni,már úgy várom.

Nekem csak az a célom,hogy végre elérjem a 60at,mindegy mikor csak érjem el:)

2435. Medina07
2009. márc. 13. 09:34
Te vagy az ügyes!!! Amennyit te lefogytál, az nem semmi! Biztos menni fog neked is maradék. Ráérsz még nyárig, nem?
2434. ALLICS (válaszként erre: 2433. - Medina07)
2009. márc. 13. 09:31

Jó is lenne ha ez gyakorlatban is működne:)

Tényleg nagyon ügyes vagy látod neked sikerült,nekem még nem.

Viszont én már így is 20 kilóval kevesebb vagyok,mint a terhesség előtt.

2433. Medina07 (válaszként erre: 2431. - ALLICS)
2009. márc. 13. 09:26
Ne, ne így fogd fel! Agyban dől el! Te igenis fogysz! Még ha hamburgert is eszel.
2432. Medina07 (válaszként erre: 2428. - B4a3a4979d)
2009. márc. 13. 09:25

Csak hogy ne sértődj meg, jövök még! :D Ari vagy!

Igen, sokkal jobban érzem magam. És nem csak a leadott kilók miatt. Megerőltetőnek érzem már a nagyzabálást. Fáj utána a hasam, gyenge, fáradt vagyok. Sokkal jobb a mértékletesség. Teljesen átalakult az életem 4 hónap alatt.

Május 7-én a kisfiam szülinapja van. Erre a dátumra tűztem ki célomat. Nekem április 5-én van, de az túl közelinek tűnt. Mint kiderült jó lett volna. A hasamon akarok még dolgozni, az egy kicsit látszik még ruhában. A férjem már nem nagyon hagyja, hogy tovább fogyjak. Soha nem szeretett túl vékonyan. 48 kiló voltam, mikor összejöttünk, de akkor betegség miatt, amiből azóta úgy-ahogy kigyógyultam, de azt nagyon nem szerette. A betegségem miatt amúgy is jó az életmódváltás, mert nem ehetek mindent. Gomba, borsó, bab, stb.. Felejtős!!

Nem részletezem, nem akarok tovább fogyni, mert ha előjön megint a betegségem, akkor miből tartalékoljak. Sajnos krónikus! Tünetmentesség lehet csak.

2431. ALLICS (válaszként erre: 2430. - Medina07)
2009. márc. 13. 09:22

ÁÁ nálam ez nem működik,ha nem figyelek csak felfelé megy...

Tegnap napközben alig ettem,nem értem rá viszont este megettem egy hamburgert.

2430. Medina07 (válaszként erre: 2427. - ALLICS)
2009. márc. 13. 09:18
De merem állítani, hogy pont most, költözéskor, nem odafigyeléskor fog lemenni nálad pár kiló.
2429. Medina07
2009. márc. 13. 09:17

Renike: Nagyon tetszik a hozzáállásod! :) Manók! :D Amúgy hány centi vagy?

Tényleg menj el orvoshoz, ha nem jön meg. De addig is szorítok!

Heidi: Tanulni a legjobb ilyen pocsék időben. Elvégre is gondolom a szíved szakadna meg, ha sütne a nap.

2009. márc. 13. 09:16

Hát Medina, gratulálok teljes szívemből. Ügyes vagy nagyon.

Egyébként a diéta görög szó, életmódot és életmódváltást nem pedig fogyókúrát jelent, és szerintem te nem is tudnál elszakadni ettől, mert biztos, hogy a mozgással, egészségesebb ételekkel sokkal jobban érzed magad.

És nagyon "meg lennék sértődve", ha nem jelentkeznél többet.

Májusig szerintem lesz ebből még 57-58 is, de ha "csak" szálkásabb leszel, és nem kilóban kevesebb, akkor is nagyon jó.

A KÉPET VÁRJUK...

Mi van május 7-én? A szülinapod?

(Az oxigénes víz azt hiszem, hogy tőlem is a polcokon marad. Meg a Mira víz is.)

2427. ALLICS (válaszként erre: 2420. - Medina07)
2009. márc. 13. 09:15

Gratulálok nagyon ügyes vagy:)))

Én most a költözés miatt nem foglalkozom a fogyival olyannyira hogy még ezen a héten rá sem álltam a mérlegre(ez nagy szó nálam).Talán 1x tornáztam ennyi.

Ha beköltözünk ismét neki kezdek.

2426. *Renike*
2009. márc. 13. 09:08

Jóreggelt Csajok,megjöttem!!

Heidi,ismerős az egész nap evés...De hálá Istennek,ez már a múlt. :) És nagyon szeretném ha ez így is maradna.

Ericika,még mindíg nem jött meg,hétfőig várok utána orvos.

A manós dolgoban Én tényleg hiszek. :) és biztos ezért is válik be.

Medina,GRATULAAAA!!! Nagyon ügyes vagy!!Remélem Nekem is sikerül leadnom ugyan ezt a súlyt. Nagyon irigyellek!! :) Úgy nézem hogy nekem ugyan ezek a paramétereim vannak mint Neked induláskor. Derék,has,stb... Akkor ha Én is lefogyok 10kgt akkor olyan szép leszek mint Te. Most adtál egy kis löketet! KÖSZIIII!

Nálunk is elég rossz idő van de nem baj,fogyózok,és a manók dolgoznak. Nagyon ügyesen bírom a sajátos módszerem,úgy érzem hogy egy kicsit kisebb a hasam,de nem mérem meg magam.

Ma edzésem van délután,kinnt leszünk,és akkor is edzünk ha esik az eső... De legalább mozgok,és mint tudjuk a zsírzabáló-manók mozgással szaporodnak. Minnél többet mozgok annál több kis manó dolgoik,bennem. :)

2425. e1e9ab571d (válaszként erre: 2424. - Medina07)
2009. márc. 13. 08:55
Köszi :), rámfér néha pár kedves szó, na szép napot! Nekem sajnos tanulnom kellenne! De erőt veszek magamon, és nekiállok.
2424. Medina07
2009. márc. 13. 08:50

Hát inkább csak megtartás! De nagyon az életem része lett már a mozgás és az egészségesebb evés. Nem tartom kizártnak, sőt érzem, hogy még 1-2 kiló le fog csúszni. Tetszene ha 5-össel kezdődne. De ezért már nem töröm össze magam. Így is 4-5 kilóval vagyok könyebb mint terhesség előtt, elégedett vagyok.

Azért maradok veletek ha lehet, segíteni.

2423. e1e9ab571d (válaszként erre: 2420. - Medina07)
2009. márc. 13. 08:44
Azt számoltam, hogy 4 hónap alatt ment le Neked a 10 kg, biztos tartani is fogod, mert a lassúbb fogyás tartósabb. Szeretnél még fogyni, vagy csak megtartani?
2422. e1e9ab571d (válaszként erre: 2421. - Medina07)
2009. márc. 13. 08:41
Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Remélem egyszer én is mondhatom, hogy elértem az álomsúlyt!
2421. Medina07
2009. márc. 13. 08:17

akkor az adatok

Súly: 70 kg most: 60

Comb: 59 cm most: 51

Derék: 98 cm most: 80

csipő: 106 cm most: 93

Annyira, de annyira boldog vagyok! :)

2420. Medina07
2009. márc. 13. 08:13

Jó reggelt csajok!

Túléltem tegnap a fogorvost, végülis csak a fogkő miatt volt olyan az ínyem. Azt eltávolította kb 5 perc alatt. Fél év múlva kell visszamennem, mert egy-két fog zománca gyenge és mondta, hogy előzzük meg a lyukat. Gondolom valamit csinál majd vele, ecseteli, vagy mit tudom én, nem vagyok fogorvos. De annyira izgultam, hogy utána fájt a gyomrom.

Medvehagyma: Jótékony hatásáról már én is halottam, sőt pálinkát is készítenek belőle. (igen azt, elég furi) Nálunk nincs se hóvirág, se medvehagyma a közelben. Gondoltam jó lenne a kertbe hátul egy kis konyhanövény, de nem tudom, hogy a gyerek mellett lesz-e rá időm.

Oxigénes víz: Egy nagyon közeli ismerősöm, aki sajnos már nincs közöttünk, itta és fürdött ebbe a vízbe, mert tüdőrákos volt. Még rosszabb lett tőle... Nem hiszek benne. Ericika jól mondta. Életmódváltás kell, több gyümölcs, zöldség, napi 2-3 liter folyadék, mozgás, stb... És az egészségünk is jó lesz. Ennyi! Nem kellenek plussz dolgok.

Egy kis serkentő: November 11-én elhatároztam 70 kilósan, hogy május 7-re 10 kilót leadok.

Jelentem, igaz még meg van, ámbár nagyon gyenge már, de március 13-ra 60 kiló lettem. :) :) :)

Álomsúly teljesítve!!! Mindjárt jövök centikkel is, csak annak utána kell néznem, hogy mennyi is voltam. Szóval hajrá, kitartás!!! Hétvégén rakok fel képet.

2419. e1e9ab571d (válaszként erre: 2418. - B4a3a4979d)
2009. márc. 13. 07:04
Jó reggelt! Nálunk is gané idő van, sajnos elég rossz a kedvem is, fáj a fejem ettől az időtől.
2009. márc. 13. 06:58

Lányok, jó reggelt!

Péntek, 13-a. Legyetek óvatosak a fekete macskákkal!

Erre elég sz@r idő van, esik az eső és fúj a szél, úgyhogy a délutáni erdőjárásom megkérdőjeleződik.

Szép napot mindnyájótoknak!

2417. e1e9ab571d (válaszként erre: 2416. - Ericika2)
2009. márc. 12. 21:07
Persze van, nagyon finom illata van, és meg is fogom egyszer talán kóstolni, ha módom lesz rá. Mondjuk én félek ilyesmit szedni, hátha összekeverem valami mérgezővel. Jövő hétvégén megyünk kirándulni. Na lépek, nagyon elfáradtam. Mégegyszer jó éjt!
2416. ericika2
2009. márc. 12. 21:02

Egyébként miért várjak holnapig:

Most kezd kibújni nálunk a medvehagyma (Beerlauch), a méregtelenítésben és a vitaminraktárak feltöltésére nagyon jó, szoktuk enni spenótként elkészítve, (sűrítés nélküli)krémlevesként, kenyérre szórva, mint a snidlinget, vagy túróval keverve fantasztikus kenősként, és pl. csirkemellbe tekercselve is. Tőlünk 500 méterre van a Traisen ártere, ilyenkor úgy néz ki, mint egy zöld szőnyeg. (Most még fehér a hóvirágok miatt, de már alig várom a következő stádiumot. )

És az immunrendszert is erősíti, lúgosít, szóval non plus ultra. Egyet nem szabad, gyümölcscentrifugával egyszer kipréseltem. . . . . borzasztó.

Úgy néz ki, mint a gyöngyvirág levele -ami mérgező-, de fokhagymaszagú, meg nem olyan fényes, meg nem duplán jön ki a nyélből. Én 10 éve fogyasztom, és még élek.

Felétek is van?

2415. ericika2
2009. márc. 12. 20:57

Kedves Ági36,

arról nem írtál, hogy téged mi húzott a fórumcímhez? Le akarsz fogyni te is? Olvastam, hogy 36 éves vagy, gyöngyösi, és gyermekedet egyedül neveled. Honnan indultál, hol tartasz, és mi a célod? (Mármint fogyókúrailag.) Tudod, pont erről nem írtál, ami a fórumunk értelme.

Én is később csatlakoztam, és a lányok nagyon aranyosak voltak - most is azok- ezzel nincs probléma azt hiszem.

Nekem egy kicsit reklám íze van annak, amit írtál. A Mira víz jó hashajtásra, de folyamatosan inni nem javasolnám senkinek, nem engedi a tápanyagok teljes felszívódását.

Ha visszaolvastál volna, látnád, hogy akik itt vannak, azok nagy része az életmódváltást már megvalósította, és nem kell hashajtással kihajtani az "összezabált" ételeket. Epeproblémáim sincsenek, az emésztésem óraműszerűen működik, szóval nem szeretnék folyamatosan hashajtani. A glaubersóból meg a Hunyadi vízből is elég volt a böjtök kezdetekor.

A neten megnéztem az oxigénes víz honlapját, meg máshol itt az osztrák-német Google-ban is utánakerestem, nem igazán győzött meg.

Egy 40-50 perces futás után nekem pl. sem fáradtságérzetem, sem fáradtságom nincs, és teljesen teletöltöm magam oxigénnal is, hagyományos módon, - tüdő, bőr. (És még kávé sem kell.)

Egyébként majdnem földiek vagyunk, én Hatvan mellett laktam gimnázium végéig.

2414. ericika2
2009. márc. 12. 20:45

Heidi, azért mazochista nem vagyok, holnap munka után futok, kora délután, meg akarom nézni az erdőben a hóvirágokat, meg hogy bújik-e ki a medvehagyma. (Majd holnap írok a medvehagymáról, ha valakit érdekel.)

Remélem, nem fog esni. Meg szombat-vasárnap sem szándékszom 5-kor kelni. Egyébként csak az első egy-két perc rossz, meg a felkelés, utána jönnek a boldogsághormonok, szóval nem kell sajnálni, hanem irigyelni az energialöket miatt.

Jó éjt!!!

2413. e1e9ab571d (válaszként erre: 2412. - Ericika2)
2009. márc. 12. 20:33

Ok, köszi, Neked meg jó munkát és futást holnapra, ha mész! Nagyon nagy akaraterő kell ahhoz, hogy hajnalban menj el futni. Én nem hiszem, hogy valaha felkelnék korábban emiatt. Bár soha nem mondom, hogy soha :), mert korábban azt hittem, hogy soha nem leszek már normál alkatú, csak Duci.

Jó éjt, megyek butítom magam tv-nézéssel.

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook