Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Újévi fogadalmam: lefogyok fórum

Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)

❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
2352. *Renike* (válaszként erre: 2350. - B4a3a4979d)
2009. márc. 9. 08:49

Ericika. Eszek joghurot,gyümölcsöt,és sportolok,focizok heti 3 edzésem van mostmár mivel nincs hó,és jobb idő van,és mellette kezdem a futást.

Ez volt az egyetlen módszer amivel nem jojóztam,a többivel mindíg ez lett a vége. Hidjétek el h tényleg bevált egyszer már.

(Én teljesen el vagyok rontva!!!!)

2351. *Renike* (válaszként erre: 2349. - E1e9ab571d)
2009. márc. 9. 08:45

Én már tényleg mindent kipróbáltam és nekem ez bevált. Tudom hogy nem egészséges és h lassítja az anyagcserét,de higyjétek el hogy evvel a módszerrel elérem a célom. Ez az egyetlen módszer amit hosszútávon tartani tudok.

De szívesen veszem a tanácsokat. Igyekszem nem csokit enni inkább gyümit helyette,de Én szh függő vagyok. Imádom a tésztát,kenyeret,zsömlét,fornettit. De szerintem ha délután sportolok akkor hatásos lesz.

2009. márc. 9. 08:42

Renike,

csatlakozom Heidihez. Ezzel a jojót szinte előre meg tudom jósolni, és fogyás helyett hízni fogsz. Valóban teljesen lelassítja az anyagcserét, az inzulinszinted az egekben lesz ettől a kajától, és amíg inzulin van a vérben, zsírbontás nincs. Az izmaidból fogsz veszteni.

Érdekes módon a felsorolásba csoki, keksz, kenyér -és úgy általánosságban MINDEN- szerepel, de semmi gyümölcs, joghurt. Mintha kibúvókat keresnél magadnak.

Fejezd be végre a tervezgetést, és CSINÁLJ VALAMIT!!!! Az ember a tervezgetés stádiumában sokszor azt érzi, hogy bármit meg tudna csinálni, aztán kipukkad az egész, mint egy lufi. De ez nem cselekvés. Ne az álmokban élj!!!!

Mozogj, és a tested egyre inkább az egészséges ételeket kívánja, ha nincs még teljesen elrontva.

2349. e1e9ab571d (válaszként erre: 2348. - *Renike*)
2009. márc. 9. 08:28

Hali, szerintem lehet, hogy hatékony a diétád, de lelassítja az anyagcseréd, és nem mellesleg abban a pár órában amikor eszel nagyon megterheli a vércukorszinted, és gyakorlatilag a szervezeted teljes gőzzel dolgozik, utána pedig szinte éhezel.

Az én diétám is hasonló,de általában mindig eszek valamit délután és este. /Tegnap pld. délután egy alma, és este 10-kor filmnézés közben 3 db puffasztott búza. / Olvastam olyan diétát, hogy kötelezően kell 2 óránként enni, este is, és ezzel annyira felgyorsítod az anyagcserédet, hogy fogysz.

Az én tanácsom: Sajnos válts kevésbé drasztikusabbra, és tovább fogod bírni, bár lehet, hogy a fogyás lassúbb lesz, de legalább tartósabb.

2348. *Renike*
2009. márc. 9. 08:20

Jóreggelt Csajok!

Tegnap megmértem magam de semmi változás. :( Ugyan úgy 73,5 kg vagyok (SZÖRNYŰŰŰŰŰŰŰŰ). De most a napokban kell megjönnie. Eszméletlenül fel vagyok puffadva.De úgy érzem hogy az egész testem olyan mint egy lufi.

Ja és a hülye diétám miatt nem tudok wczni.Van vmi ötletetek?

Tudom sok folyadék,és gyümölcs. Régen a szűztea kapszulát szedtem,az jó volt,lehet h visszatérek rá.

Már kezd jobb idő lenni,úgyhogy megyek mozogni,futni,biciklizni,ugrálókötelezni stb. Végre.

Most nagyon érzem hogy le fogok fogyni. Nektek volt már ilyen? Komolyan mondom hogy most annyi erőt érzek magamban hogy egy hegyet el tudnék húzni,mit nekem egy egyszetü fogyókúra. :)

Kiváncsi lennék a véleményetekre a fogyokúrámmal kapcsolatban. Szóval Én azt csinálom h délig eszek aztán nem. De délig bármit,kenyér,néha csoki,keksz,tényleg mindent,de után SEMMI,csak víz. Szóval így 18-20 órán keresztül SEMMIT!!! nem eszek.(Régebben evvel a módszerrel fogytam 20 kgt,szóval ha akkor ment akkor most is mennie kell,nem?!)

Na?!

2347. b4a3a4979d (válaszként erre: 2346. - E1e9ab571d)
2009. márc. 9. 08:14

A győri termálfürdőben próbáltam ki az infraszaunát először, meg az egri Flóra Hotelben. Persze ezt többet kellene, hogy az áldáásos hatásait kifejtse.

Igazándiból nálam nincs az a pozitív érzés utána, mint a finn szauna után.

De otthonra, ha lenne elég pénzem, vennék - bár a szomszédunknak van, és mégsem sokszor használják.

2346. e1e9ab571d (válaszként erre: 2344. - Ericika2)
2009. márc. 9. 08:02

Jó reggelt! Én is szeretek szaunázni, de állandóan év közben nem járunk el, csak ha wellnessen vagyunk évente kb 2-3-szor. Infrán gondolkodom, az is nagyon ajánlott diéta alatt.

Na legyetek jók!

2009. márc. 9. 07:42

Sziasztok, jó reggelt!!

Ma reggel a kakasokkal keltem,(hajnal 5-kor) 35 perc futással kezdtem a napot. Most nem méredzkedek, csak hétvégén, mert nekem is holnap jön meg, csak elkeserednék a vízvisszatartás miatt.

Szép napot mindenkinek.

2344. ericika2
2009. márc. 8. 21:00

Heidi, szia, gratulálok.

Emlékszem, milyen boldog voltam, amikor először egyfolytában 2 percet lefutottam. Világéletemben utáltam, most meg kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik.

Mikor mennyi időm van, 30 és 60 perc között szoktam futni, most még azért inkább a max. háromnegyed óra, szezon eleje van.

Mi egy órája jöttünk szaunából, hétszer voltunk felöntésen. Ez másként van, mint Magyarországon, félóránként megy be mindenki egyszerre, utána nincs ajtónyitogatás, stb,... 5 perc felmelegedés, utána háromszor 3-4 felöntőkanál szaunaolajas víz a kályhára, közben törölközővel legyez valaki. Összesen 10-13 perc az egész, aztán zuhany, szabad levegő, hideg medence. Ja, és szigorúan ruha nélkül.

Most kellemesen el vagyok fáradva, nem kell ringatni. Jó éjt mindnyájatoknak.

2343. e1e9ab571d (válaszként erre: 2341. - Medina07)
2009. márc. 8. 20:03
Medina, a havi után lehet, hogy még 60 alá is mész, gratula hozzá!
2009. márc. 8. 20:02

Sziasztok! Ma spontán ötlettől vezérelve elmentem futni. Amikor elindultam úgy gondoltam, hogy 20-percet fogok futni kezdésként, de 30 percet végig bírtam folyamatosan. Úton futok, kissé dimbes-dombos, lassabb tempóban. Írtátok, hogy sokan jártok/ jártatok futni. Ki mennyit szokott? Azonkívül mozogtok még aznap előtte/utána valamit? Mennyi ebből az elegendő?

P.S.: Nem hittem volna, hogy ilyen jó kondiban vagyok, hogy lemegy 30 perc. Szerintem még eddig életemben nem futottam le ennyit egyszerre :)

2341. Medina07
2009. márc. 8. 11:52

Boldog Nőnapot Kívánok én is mindenkinek!!!! :)

Ma reggelre ismét 61 kiló voltam, pedig nem diétázok és ráadásul ma, vagy holnap már meg kellene jönnie.

Tegnap egy kicsit zizi is voltam emiatt.

Renike: Tényleg ne add fel! Mutasd meg mindenkinek! Nem éri meg megenni azt a csokit, pékárut a pillanatnyi örömért! Ügyes csajszi vagy, megcsinálod!

2340. *Renike*
2009. márc. 8. 08:13

Jóreggelt Csajok!

Egész szépen betartom a diétámat.De nem tudom hogy fogtam e már,de még legalább 1 hétig nem akarom magam megmérni.Jó lenne ha jobb idő lenne és végre tudnék futni menni,biztos lendítene lefelé a dolgokon.

Boldog Nőnapot Csajoooook!!! :)

2339. Medina07
2009. márc. 7. 15:46

Heidi: Én is észrevettem már a lendületet, energiát és jókedvet az írásaidban és sok-sok erőt ad. Csak így tovább! Már nagyon jó úton haladsz és biztos el fogod érni a célodat.

Ericika: Én már mondtam, hogy szerintem nem jó ötlet a böjt, utána csak visszajön hamar minden és ha mindig ilyen egészségesen étkezel (hal, csirke, saláták, zöldségek, gyümölcsök, akkor felesleges.

A kérdésedre válaszolva meg: néha, ha Ati alszik akkor rajzolgatok, fűszertartókat készítek, festegetek, stb... Jövőre felújítunk és megterveztem 3D-be, arányosan a konyhánkat, vonalzóval, méregetve, stb... Még a fürdőszobát is meg akarom tervezni, mert úgy akarunk spórolni, hogy minden hónapba megveszünk valamit, pl mosdó, wc, kád,ilyenek, ehhez meg kell egy méretarányos terv. A konyhát és a fürdőszobai szekrényt megcsináltatjuk, van egy ismerősünk, asztalos, ezért az olyan lesz, amilyet én akarok.

Mindenféle művészeti ághoz lenne kedvem. Egy időben arra gondoltam, hogy gyerekszobák festését vállalom, rajzfilmfigurákkal, stb, vagy egyéb felkérést hálószobába, de sajna már nincs autóm, hogy kimenjek terepre, nincs még egy társ, aki segítene. Mert ügye előtte alapozás, fehérre festés, aztán a jó része. De nem adom fel a tervemet, gyüjtöget, rajzolgatok, itthon gyakorlok majd a kisfiam szobáján és egyszer neki vágok. Soha nem késő!

Az biztos, hogy könyvelő nem leszek életem végéig, bár jól jövedelmező szakma, de nem minden a pénz.

Hűűű, de hosszú lettem én is.

2338. e1e9ab571d (válaszként erre: 2336. - Ericika2)
2009. márc. 7. 12:26
Még annyit, hogy a mai menüt, ami főzől, megkóstolnám szívesen :)...na szép napot, és remek hétvégét, és a többieknek is!
2337. e1e9ab571d (válaszként erre: 2336. - Ericika2)
2009. márc. 7. 12:24
Ok, köszi, akkor hajrá Neked is, nem bánom ha lehagysz kg-ban, csak maradjak szorosan a nyomodban :). Lehet, hogy most stagnálni fogok egy kicsit ismét, a gyors fogyás után. De nem baj, kibírom :D. "Lassú víz, ugyebár partot mos" Azért annyira nekem sem volt könnyű fogyni. Sajnos rossz példát láttam a családban, a szüleim nem étkeztek egészségesen, sok zsíros, nehéz kaját ettek (pl.: pacalpörkölt velővel). Anyum az én hatásomra fogyott le 10 kg-t, és remélem még nincs vége. Már hónapok óta nagyon egészségesen eszik az egész család, nem hittem volna, hogy eljön ez az idő, és nekem jelentős hatásom van ezekben a dolgokban, én kezdtem el legelőször figyelni az étkezésre. Ha így nőttem volna fel, akkor biztos nem lettem volna tonna-donna. De hát jobb később, mint soha!
2336. ericika2
2009. márc. 7. 12:10

Teljesen ott állok ahol te, pontosabban 20 dkg-mal nehezebb, célom pedig pontosan az, ami neked. Az álom a 63, de a 65-tel kiegyezek. (170 cm magas vagyok.)Hétfőn vagy kedden kezdem megint a böjtöt, de a fehérjeturmixosat, a hétvége most a regenerálódásé.

Végül is rájöttem, hogy mi a francnak méregtelenítek, mikor a sorozatos t.urbók, meg az egészséges életmód miatt sok "méreg" nem lehet bennem, - és csak azért mert nagyböjtben mindenki ezt csinálja, nem érdemes. Fogyás szempontjából nulla, a böjti eufóriát a t.urbó alatt is el lehet érni, a turmix ízlik, éhséget egyáltalán nem érzek, az izomzatom nem épül le, nem megy fel a vércukorszintem, mint a gyümölcslevek után. Szóval hétvége normális visszafogott étkezés, jövő héttől pedig még egy t.urbó. Három hét múlva utazom haza a rokonokhoz, akik utoljára szeptemberben láttak, 14 kilóval még nehezebben. Szeretnék a "hatvanasok" klubjába bekerülni -egy kiló hiányzik-, és a maradékot -vagy abból legalább hármat "elveszíteni" a két hét alatt. És megpukkasztani a tisztelt rokonságot.

Jó hogy írtad, mennyi vagy, most legalább van még egy okom felkötni az alsóneműt, nehogy lehagyjál.

Gratulálok az eddig elért eredményedhez, bár a te korodban könnyebb. (Ez most nagyon anyókásan hangzott.)

És tényleg átjön a jókedv a soraidon, maradj ilyennek.

Na megyek főzni, hal (pangasius-filé) lesz hagymás kölessel , saláta és brokkoli krémleves.

Szép hétvégét, és jó szórakozást a délutáni partin. (Azért a rágón kívük ehetsz mást is, nehogy túlságosan lehagyjál.)

2335. e1e9ab571d (válaszként erre: 2332. - Ericika2)
2009. márc. 7. 11:37

Ja azt elfelejtettem írni, hogy a cél egyenlőre 63 kg, de az is lehet, hogy 65-nél majd megállok, mert nem szeretnék átesni a ló másik oldalára, sosem voltam csontsovány. A BMI-m szerint 68 kg normális már. Apum megjegyezte tegnap, hogy végre eltűnt a babaháj az arcomról, és nagyon nőies lett. Tavaly voltam már ennyi kg, de akkor nem mozogtam ennyit, és nem voltam ennyire "izmoska".

Ericika Neked mi az álomsúlyod? Mi a helyzet most a böjttel? Abbahagytad a betegség miatt? Jobbulást!

2334. e1e9ab571d (válaszként erre: 2333. - Ericika2)
2009. márc. 7. 11:33
Szia ericika! Igazad van, tényleg körülleng az életöröm, azon veszem észre magam, hogy szinte állandóan mosolygok :). Ma reggel 70.9 Kg voltam. Én 88 kg-san is boldog voltam, és akkor elsősorban az egészségem miatt kezdtem el fogyni. De ha tudtam volna, hogy ilyen jó érzés lesz ez a "vékonyabb" élet, akkor előbb nekiállok.
2333. ericika2
2009. márc. 7. 11:19

Heidi, gratula a fogyásodhoz, meg a "hódításaidhoz". Most hány kiló vagy? És mi a cél? De egész biztos, hogy jókedv leng körül és életöröm, ezt veszik észre mások, a kilóktól függetlenül. Beleolvastam a naplódba, ott is átjön ez.

(Renika, itt az élő példa. Valószínű Heidi sem 50 kilós csontkollekció,és jól érzi magát mégis a bőrében,)

2332. ericika2
2009. márc. 7. 11:13

Sziasztok, jó reggelt (vagy már napot),

hát majdnem ott vagyok súlyban, ahol a böjt előtt, mindössze csak fél kilóval kevesebb.

A torkom még kapar, de azért megmaradunk.

Renike, mérted magad?

Tudod mi jutott eszembe, a krómkészítmények az édességvágy ellen nagyon beváltak sokaknál. Én még nam használtam, de több helyen olvastam róla.

Egyébként nagyon sajnálom. ami a munkahelyeddel történt. Szerintem is, mint Medina mondta, keress, mert ez nem két perc alatt történik, és lehet, hogy egy szuper ajánlat befut, ha viszont csak ősszel kezdel keresni, kapkodnod kell, a tartalékaid is elfogynak. Keress már mostantól, és lehet, hogy te tudsz búcsút inteni a cégednek, mert egy ezerszer jobbat találtál. Mit csinálsz egyébként? Mármint foglalkozásilag?

Allics, most hol laktok? Valamelyikőtük szüleinél? Hát az albérlet nem leányálom, egyetem után 6-7 évig én is csináltam a lakásbérlést Pesten, akkor még 20000-ből tudtam egy kis lakást bérelni. De félretenni semmit. Meg hát egyedül voltam, nem kellett senkiről gondoskodnom.

Medina, most, hogy otthon vagy, nem tudsz a képzőművészettel kicsit több időt foglalkozni. Rossz, ha az emberben elfojtott vágyak vannak. (Én már csak tudom. Újságíró, rádiós akartam lenni, dolgoztam is a Krónikánál Forró Tamással, Farkas Zoltánnal, sőt Havas Henrikkel, de az ott kapott pénzből nem tudtam megélni. Ezért nyergeltem az idegenforgalomra át. A 80-as években még nem volt kommunikációs avagy média-szak, vagy bölcsész, vagy jogász, vagy közgazdász diploma kellett az újságíráshoz, riporterkedéshez, ezért végeztem ezt el.)

Awela, az az igazság, hogy én sem terveztem soha, hogy külföldön fogok élni, de azt hiszem, igazi kozmopolitánal érezhetem magam. Más állampolgárságot soha nem vennék fel, bár sok szempontból könnyebb lenne, de hát én magyar vagyok. A 90-es évek elején éltem háromszor fél évet Olaszországban, képviselője voltam egy idegenforgalmi irodának, és 95-től élek Ausztriában, a volt férjemmel Balatonkeresztúron ismerkedtem meg, amikor is a Happy Tours dél-balatoni területi képviselője voltam. Végül is én majd mindenhol otthon éreztem magam, de a környezet részéről van néha "nem-elfogadás".

Elnézést, hogy ilyen hosszan írtam, de legközelebb majd csak hétfün jelentkezem, addig is szép hétvégét mindnyájótoknak.

2331. *Renike* (válaszként erre: 2330. - B4a3a4979d)
2009. márc. 6. 14:39
Igen,tudom,de reggel nem mértem meg magam. :( Pedig már engem is érdekell. Holnap reggel ígérem hogy megméredzkedek!!! Tuti ki fogok borulni. :(
2009. márc. 6. 14:33

Renike hány kiló vagy???

Mára ígérted az eredményt.

2329. *Renike*
2009. márc. 6. 13:20

Mi van ma az emberekkel??? Ismét megjegyezte 2 munkatársam h "JÓL MEGHÍZTÁL". :( Ezt ma már 3-szor hallottam. Ez egy igazán szép nap... :(

BASSZAMEG!!!!!!!!!!!!!! Szégyenlem magam. :( Miért kellett zabálnom,és miért nem bírom ki h ne egyek este?????? Ha akkor betartok mindent amikor elkezdtem,Januárban akkor már rég csinos lennék.

2009. márc. 6. 13:05

Hét látom darázsfészekbe nyúltam. Most a cégnél továbbképzés van, csak a szünetekben tudok ide látogatni.

Sajnálom, hogy ilyen sok problémátok van, ebből tényleg a legkisebb a fogyás.

Apukámnak én is adok havi 50-100 Eurót, de azért az szégyen, hogy előtte több mint negyven éven kersztül dolgozik valaki, és nem tud megélni a nyugdíjból. (Vagy a fizetéséből valaki, és második állást kell vállalni.)

A kórházakat, orvosokat azért hoztam fel példának, mert anyukám három éve halt meg 15 éves betegeskedés után (leukémia), és volt "szerencsém" kitapasztalni, mi van ilyen téren odahaza.

Heidi a rossz hangulat alatt pedig azt értettem, hogy olyan igazán jókedvű embereket sem az utcán, sem a boltokban nem látsz, a rádiót kinyitod (a Kossuthot tudom fogni) a problémák vannak. Nem az egyes emberek jókedvét avagy ellenkezőjét. Ez nem állampolgárság-függő. (Mármint az életkedv.) Olyan nőszemélyek, mint a régebbi háziasszonyod volt, Magyarországon is vannak bőven.

2327. ALLICS (válaszként erre: 2325. - Medina07)
2009. márc. 6. 12:46
Sajnos arra nincs pénzünk meg még azt sem tudjuk,hogy itt szeretnénk e élni életünk végéig.
2326. *Renike*
2009. márc. 6. 11:58
Kicsit olvasgattam a fórumok között és találtam egy párat ahol olyan lányok beszélgetnek akik hízni akarnak. ILYEN LÉTEZIK HOGY MI ITT SZENVEDÜNK MERT FOGYNI SZERETNÉNK MÁS MEG KÉTPOFÁRA ESZIK ÉS NEM HÍZIK!!!??!!! Olyan igazságtalan az élet. :(
2325. Medina07
2009. márc. 6. 10:24

Evéssel nem volt probléma, sőttt! Többet is evett. Inni is elég sokat, napi kb 1 litert megiszik, ami főleg ilyenkor jó. Se köhögés, se torokfájás, semmi nem volt. Nem tudom hová rakni ezt a pár napot, de a dokinő is elég tanácstalan volt, mert ügye meghallgatta a légzését, de nem észlelt semmi. Talán egy kis megfázás lehetett, mert a hétvégén a dédinél voltunk, ahol hétágra sütött a nap és 16 fok volt. Mi is melegítőbe voltunk. Elvittük a gyereket sétálni, persze jól bebugyolálva az overálon felül, ahogy szokott lenni, de nyügösködött és apa a nyakába vette. Lehet, hogy akkor egy picit megfázott... De ez csak találgatás.

Albérletbe mentek??? Mért nem vesztek inkább egy lakást? Mert állítólag most jobban megéri felvenni, igaz nehezebben is adnak. Mégiscsak a sajátját fizeti ott az ember.

Vagy párod nincs jól bejelentve, te meg gyes-t kapsz? Hát nem vagytok ti se könnyű helyzetbe. Én is itthon lakok, igaz anyám kint él külföldön és úgy is néz ki hogy kint marad, bátyám már elköltözött, apám meg meghalt. Szóval nálunk az lesz, hogy kifizetem bátyám 1/4-ed részét és aztán felújítunk. Sajátot sajnos nem tudnánk venni. :( De szeretem ezt a házat, nem búslakodok, csak eléggé rossz állapotba van már a tető és a szigetelés se túl jó.

Jó sok lettem!

2324. ALLICS
2009. márc. 6. 10:12

Sziasztok!

Sajnálom ezt az egész helyzetet és szerintem még csak most jön a neheze:(

Mi éppen most költözünk albérletbe,úgyhogy lehet,hogy majd nekünk is húzni kell a nadrágszíjon,de már nagyon szeretnénk csak hárman lenni:)De lehet,hogy ez lesz a legjobb fogyókúra,hogy sajnálni fogom a pénzt az ételre:DD Persze nem a kisfiam elöl.

Medina nekünk már 16 fogunk van,talán nekünk 1x volt a fogától lázas,de a fogtól magas,hosszantartó láz nem valószínű.Jól eszik?Mert ha nem akkor a torkától is lehetett lázas...

2323. Medina07
2009. márc. 6. 09:40

Renike: Ha úgy érzed, hogy pihenni akarsz egy kicsit és megteheted, akkor tedd. Végülis be adhatod egy pár helyre az önéletrajzodat, az átfutási idő úgyis kb 1-2 hónap. Szerintem jót tenne neked egy kis pihi, mint lelkileg, mint testileg.

Sajnálom, hogy elveszted a munkahelyedet. Olyan szomorú, hogy egyre több a munkanélküli. :(

És fel a fejjel! Mutasd meg annak a munkatársadnak, hogy igenis le tudsz fogyni. Júniusig még van időd és akkor az orra alá tudod még dörgölni a dolgokat. Legyen ez az ösztönző erőd!

❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook