Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Jó reggelt!!!
ERICIKA: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!! köszi a sütit :)
Hát nem semmi, hogy mennyi ment le a derekadból. Egyébként nagyon látszik. Emlékszem, hogy raktál is fel róla képet.
Úgy látszik, hogy most mindenki tavaszi ruhákat próbálgat. :)
Awela: Hát nem tudom, hogy a Campona neked messze van-e? Ott mellette van egy uszoda. Ha jól emlékszem, tavaly nyáron még 700 ft volt a beugró és kultúrált hely. Én is sok uszodát néztem végig és ez volt a legolcsóbb.
A suliból meg 2 év már nem is olyan sok. Meglásd hamar eltellik és jöhet minden. :)
Heidi: Ne kenődj el! Most legalább van egy cél előtted, hogy a szoknya tökéletesen álljon rajtad. Sajnálom, hogy anyagilag te se állsz jól. Mi is teljesen a padlón vagyunk, ráadásul venni kellett nyárigumi szettet, ami közel 70 eFt volt. ÁÁÁÁ! Elegem van már, hogy mindig van valami. Így hogy sporóljon az ember. :(
Én ma reggel tapostam 35 percet. Még Rubint Rékázni akarok ma egy kicsit. Holnapra csak 20 perc taposást tervezek. Rettenetesen nehéz megtartani is a súlyt, ezt nem gondoltam volna.
Jó reggelt mindenkinek!
Kialvatlan vagyok egy picit én is, mert este 11-ig csináltam tortákat és egyéb harapnivalókat a munkahelyemre és otthonra, mert ma van a szülinapom. Mindenkinek képzeletben küldök egy nagy szelet (cukor nélkül készült) tortát.
Majd csinálok képeket, este felrakom, garantáltan nem hizlal úgy, ha csak a képeket nézegetitek.
Ma méredkedtem, hát nem vagyok 70 alatt, 70,9 kg sikerült, viszont a hazalátogatásig van még egy hetem, addig a menstruáció is elmúlik, lehet, hogy egy pici víz is lemegy.
Viszont augusztus 20-án a derekam 102 cm volt, ma reggel 88 cm.
Tegnap én is végignéztem egy pár tavasziasabb holmit régebbről, a 38-40-es cuccok passzolnak probléma nélkül.
Szép napot mindenkinek!
Szép jó reggelt!
Hogy vagytok, csajok?
Én olyan kialvatlanul keltem...:(
Lehet, hogy ez a kívánságod is egy kalap alatt teljesül? (A hányingerre utalva.....)
Örülj annak, hogy ilyen fiatal vagy, és mindent megélhetsz, jobbulást, - és legyen , ahogy az égiek akarják - meg ti.
Össznépi válasz:
Igen, már jól vagyok, csak reggelente van hányingerem, de kezdem úgy érezni, ez most más miatt van. De majd kiderül hamarosan, hogy igazan van-e.:)
Az esküvőt egyenlőre még nem tervezzük konkrétan, mindketten egyetemre járunk, egyenlőre azt szeretnénk befejezni és addigra összejön az esküvő ára. Meg akkor szeretnénk egy tucat gyereket is.:) Illetve már most is szeretnénk, de még túl korai... Ilyenkor szeretnék néhány évvel idősebb lenni.
Ma rakott kelbimbót főzök, az lesz az ebéd és a vacsi is. Nagyon jól néz ki.
Ez alatt a link alatt az elsavasodás által okozott gyakori problémákat olvashatjátok. Végül is, rá kell jönnöm, hogy az összes probléma az elhízástól kezdve a különböző intoleranciákig, depressziótól a PMS-ig mind ebből ered. Olvassátok el, érdekes és nagyon tanulságos.
Renike, itt a cukoréhségről, túlzott étvágyról, depresszióról, fáradékonyságról olvashatsz, nagyon sok nálad az utóbbi időben felmerült probléma itt van leírva.
Persze ez egy isten tudja milyen termékeket reklámozó oldal, és a lúgosítást másképpen is meg lehet oldani.
Na, szép napot, most egy kicsit dolgoznom is kell.
Köszi, végül is ezt csinálom, de ez, ahogy mindnyájunknak, egy életprogram kell, hogy legyen.
És soha többet egyikőnknek sem szabad kiengedni a kezünkből az irányítást.
Ezalatt a félév alatt végül is nemcsak a fogyás matt történt sok dolog, hanem:
-rájöttem a laktózintoleranciámra, mostmár tudom, hogy miért nem akartam meginnai a kakaót általánosban regelente, és mondtam, hogy fáj a hasam utána. A tenyerem bőre is sokszor hámlott, egy csapásra eltűnt, mióta főleg tejcukormentes dolgokat fogyasztok. (Teljesen kiküszöbölni nem lehet, mert majdnem mindenben van.)
-réjöttem a hisztaminintoleranciámra, régebben, ha egy kicsi alkoholt ittam, úgy éreztem magam, mintha átdorbézoltam volna egy hetet, gondolkodni nem tudtam, lelassultam, rögtön allergiás tünetek jöttek elő- úgyhogy semmi sör-bor-pálinka-pezsgő, de nincs is a feldobottsághoz szükségem rá, ilyen maximálisan jól még soha az életemben nem éreztem magam, megkockáztatom, hogy a folyamatos boldogság állapotában élésként tudjam defineálni a mostani életszakaszomat. (Gyorsan lekopogom, nahogy történjen valami.)
És bebizonyosodott nálunk is, hogy az étkezés mennyire befolyásolja az életminőséget. Írtam, hogy az étkezésünket nagyjából átállítottam, persze nagyjából ugyanazt esszük mind a ketten, és ugyanezek a pozitív változások a páromnál is jelentkeztek - valamint ő is jár futni, és ő is fogyott 15 kilót, és a lehető legjobban érzi magát a bőrében.
Egyébként Allics, te még a pocakod is megmutattad, én is azt gondoltam rólad, hogy sok leadnivalód nincs.
Úgyhogy lányok, még maradok, mert van még teendő, és ráadásul jól érzem magam köztetek.
(Egyszer beleolvastam az 50 évesek fogyásáról szóló fórumba..... Hát, nem érzem, hogy ott a helyem.)
Igen ez a teraszon készült.
Ez egy kb.hatezres kisváros egyik szélső utcája. Tényleg öt perc alatt a folyónál, kiserőben kinn vagyok, de hajnalonta csak az utcákon futok, még tök sötét van ötkor.
Ha naponta 10-15 kocsi megy el a ház előtt, már hatalmas a forgalom, imádom, mert rossz alvó vagyok, az egércincogásra is felébredek.
Renike: A randihoz kéz és lábtörést kívánok! Remélem jól fogod érezni magad. Tetszik, hogy most ilyen kitartó vagy. Ha így folytatod, biztos eléred a célod és ropi leszel.
Awela: Tényleg! Jobban vagy már? Mi másfél év után házasodtunk össze, amikor már a pocakban volt a kisfiúnk. Így akartuk, már vagy fél éve próbálkoztunk és akkor amikor elmentünk nyaralni Horvátországba, akkor sikerült. Számunkra a lényeg a gyerkőc volt.
Ericika: A te magasságodhoz tökéletes szerintem a 70 kiló, bár ha te úgy érzed, hogy neked nem megfelelő, akkor fogyózz. Nekem is a hasam a problémás terület, ott mindig is volt egy pici felesleg.
Ericika nincs is szükséges fogyózásra!!!:)
Csinos vagy Te is nagyon:)
Szoktam ilyen kúrákat csinállni hogy 1 hétig minden este betekerem magam,és nekem használt. De csak addig míg el nem jött egy olyan este,hogy hülyére zabáltam magam. De most hogy figyelek a kajálásra,tartósabb eredménye lesz. Mondjuk csaodát nem várok tőle.
Csak a hasamra tekerem,és néha a combomra is,simán tudok benne aludni,nem zavar,bár nyáron elég kellemetlen.
Köszi Renike!
Jó lenne, ha szerelmes lennél, tuti mínusz 10 kló megerőltetés nélkül.
Én egyszer L-Carnitin cellulit hastapaszt használtam - este fölragasztod, reggelre cellulitisz volt-nincs. Egy vagyonba került, és kb. annyit használt, mint a szomszédembernek. Kívánom, hogy neked több eredménye legyen. Tudsz benne aludni? És csak a hasadra, vagy a fenekedre, combodra is?
Sziasztok Csajok!
Ma már kedd van,ugye Awela?! :) Ez már egy jobb nap.
Ericika,tök csini vagy!!! Nem tudom hova szeretnél még fogyni,bár Te érzed hogy neked mi a jó. Nekem is hiába mondanák akár h jó vagyok így,akkor is fogyóznék,mert nem érzem jól magam.
Úgy érzem mostmár nekem is illene új,aktuális képet felraknom.
Tegnap elkezdtem magam éjszakára tekercselni. Este mikor lefekszem akkor bekenem magam zsírégető krémmel,aztán jól befóliázom magam és úgy alszok. Reggelre "lapos" hassam ébredek. Nekem nagyon bevállt. Remélem 1 hónap múlva darázs derekam lesz. :)
Csütörtökön mérlegelés.Kiváncsi leszek. Bár ma nem fogok futni menni,mert képzeljétek randizok egy pasival. :) Bár ha úgy lalakul mint ahogy a többi akkor szerdán már mehetek mozogni...
De szerintem már az is jó ha este nem zabálok.Mondjuk már hiányzik a futás.
Szép napot Kedves leendő,és már (Medina) Csinos-Ropik. :)
Awela mi van veled, elmúlt teljesen ez a nyavalyád?
Egyébként irigyellek a májusi programjaid miatt, szép dolog is az eljegyzés, meg amikor tényleg összeköltözöl a választottaddal. És mikorra tervezitek az esküvőt?
Nekünk két éve karácsonykor volt az eljegyzésünk (4 év együttélés után), de az esküvőre nincs még igazán kilátás, hiába várom a térdenállós kézkérést. Lassan én mondok nemet, ha mégis megtörténik.
Sziasztok csajszik!
Ericika, Medina, nagyon szépek vagytok!
Heidi: kitartást! Igyál kávét, az felfrissít.:) Én is megiszok napi többet is, ha hosszú napom van. Tegnap rengeteget ültem a könyvtárban, sokat kellett kutatnom.
Renike: ma már kedd van, talán jobb kedved lesz.:)
170 cm.
Köszönöm a biztatást, meg a dícsérő szavakat.
Végülis ha borzasztó csúnyának találtam volna, nem is tettem volna fel. De azért úgy fordultam, hogy a pocim ne túlságosan látszódjon, mert először behúztam, aztán a párom mondta, hogy azért vegyek néha levegőt is, mert nem egészséges sokáig levegő nélkül álldogálni, akkor nevettem el magam, és sajnos a pocakbehúzás sem működött tovább.
65 kiló a célom.
Holnap méredzkedem reggel.