Új pohár (tudásbázis)
Nem kellene ilyen lealázóan válaszolni. Gondolom, erre pont nincs szüksége. Akkor inkább ne írj semmit. Ez olyan felesleges. Azért nyitott topicot, mert bizonytalan valamiben, segítséget kér, választ vár a kérdéseire. Nem lehurrogást.
Gondolom nehéz lehet Neked, de sajnos el kell fogadnod, hogy nem mindenkinek ilyen egyértelműek a dolgok, és nem mindenki olyan okos, mint Te.
Az ilyen kérdéseket nem igazán értem. Olyan egyszerű a válasz...
De most komolyan melyikőtök az okosabb, nagyobb és felnőttebb kettőtök közül? Mert ha ez igazán gondot jelent, és itt ezért topicot kellett nyitni, akkor nekem úgy tűnik, hogy a baba az.
Jó-jó követeli a régit...még tudod mennyi mindent fog követelni, amit nem fogsz tudni teljesíteni? Ha ezt az egyszerű dolgot nem oldod meg egyedül, akkor mi lesz később?
Most éppen próbálgatja a határait a kicsi és ha te nem szabod meg a határokat, hogy miért és mennyit engedsz meg neki, akkor hamar eljuttok a toporzékolós hisztihez...
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan vezetitek le a hirtelen jött, hatalmas dühöt pohártörés nélkül?
- Segítség!lakótársam domestozozta a poharamat és nem mosta el, állni hagyta, én meg nem vettem észre, beleöntöttem a teát és beleittam.
- Beleszorult egyik poharam a másikba. Hogy tudom kivenni?
- Foltossá tette a poharaimat a mosogatógép, mit csináltam rosszul?
- Félig üres vagy félig tele pohár?
- Gyüjtsünk poharas/bögrés süti recepteket!