Új iPhone-t kapnak a gyerekek Húsvétra. Még ha túlzás is.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ne is mond, nekem más választásom nincs, mert nem lehet új vezetéket behúzni a műemlék házba, nem választás kérdése nálam.
Azt nem mondom, hogy állandóan lefagy, de havonta tuti.
Ilyenkor frissíteni szoktam és általában helyre áll.
Végül csak arra voltam kíváncsi, hogy csak ehhez szoktál, vagy olyat tudsz vele, amit mással nem.
Egyébként, már a S. NOT4-is tudta a légzésfunkciót, oxigénszintet, pulzust mérni és lehetett bizonyos algoritmusok segítségével a vérnyomás értékekre is vonatkoztatni. És az nem most volt.
Ez is 763 ezer Ft.
Samsung Galaxy Z Fold5 512GB F946 Mobiltelefon
OkosÉrintőképernyős, SzétnyithatósAndroidosInternet képesNano SIMDual simUjjlenyomat olvasó7.6 inch2176 x 1812120 Hz50 megapixeles fényképező3.36 GHz512 GB belső memória
Szokás kérdése szerintem. Telefonálásra elég egy 30 ezres is.
Nem gagyizom le egyiket sem.
Honor Magic V2 16GB 512GB Mobiltelefon is 760ezertől kezdődik.
Szerintem akkora a verseny, hogy nem akar egyik sem lemaradni a másiktól.
Sokszor nem is a tudást, hanem a márkanevet fizettetik meg.
Volt egy riport erről, milyen keservesen indult be az alma karrierje, és eleinte a limitált darabszám miatt lett kelendő.
Én leginkább azt szeretem benne, hogy sose fagy le, hogy airdrop-on az összes készülékem között nagyon egyszerűen tudom egyikről a másikra rakni.
Minden eszközöm almás, fogalmam sincs, hogy a másik rendszer mit tud. Őszintén nem is érdekel, mert nem szándékozom ezeket lecserélni. De eszembe nem jutna xarozni a mások választását.
Néztem az S24-es Samsungot, semmivel nem olcsóbb mit a hasonló kategóriájú iphone. Gondolom, az is státuszszimbólum. Vagy az Asus zen book, ami nem csak árban, de még kinézetben is hasonló az Macbook air-hez.
Nem tudom, hogy milyen alkalmazásom van, amit nem tudok mással megcsinálni. Már nem ismerem az androidos készülékeket. Ha a kezembe adnak egyet, akkor kínlódok, mert nem tudom, hogy tudok kilépni, átlépni, stb.:DDD
Mondjuk engem nem igazán érdekel ez az egész. Mindig rácsodálkozok arra is, ha valaki megtudja állapítani egy pillantásból, hogy IPhone-m van.
A gyerekünk ragaszkodott, hogy ilyenünk legyen. Látja hol vagyunk, elvileg ellenőrzés alatt van a vérnyomásunk és minden is;)
Én képtelen vagyok ilyenekre.
Én nem gondolom, hanem tudom. Kamaszok, csak a legújabb iPhone készülékkel érzik magukat valakinek. Cikizik, ha nem azzal virít, persze tisztelet a kivételnek, mert nem mindenkinél számít a látszat.
Nekem is volt új iPhone telefonom is, furcsa volt a Samsung után, és fordítva.
Szerintem közel azonos a 2 csúcskategória.
Vannak orvos, mérnök m jogász ismerőseim is, de sokuknál nem fontos a fél, vagy többmilliós készülék, sokan tényleg ettől érzik valakinek magukat.
Milyen felhasználásod van, amit pl. egy Samsung-al nem tudsz megcsinálni? A Siri-t is kevesen használják, kevesen tudnak olyan szinten angolul.
Húsvétra miért kell ajándék??
Nálunk már nem kicsik a gyerekek, de a finom csokiknak, no meg a gumicukornak nagyon örülnek húsvétkor.
Mikulásra is "elvárják" a csomagot (ami szintén "csak" édesség), sőt a minőségi csoki adventi naptárért is odavannak!
Egy eszköz tartóssága és biztonsága nem a márkájától függ. Nem is az árától.
Évek óta Asus és Acer gépeim vannak. Igaz, az Asus már megérett a cserére, mert 10 éve ketyeg hiba nélkül.
Van iPad is, de ritkán veszem hasznát a semmivel sem kompatibilis operációs rendszere miatt. Az Apple eleve úgy adja ki ezeket, hogy a felhasználó lehetőségeit korlátozza.
Számítógépekből is mindig erősebbet vesznek, turbósított turbót, miközben a felhasználói szokások nem változnak.
Hiába van iPhone a kezében, ha két kattintásra nem képes a googleben.
Presztízs? 7 éves telefont használok, nagyon szeretem, a célnak megfelelő!
Szerencsére ár-érték arányban eligazítottak annak idején.
Valóban sokan arra gondolnak.
Nekem is volt olyan, hogy kolléga megkérdezte egy hiba miatt, hogy milyen telefonom van, amikor megmondtam, akkor tette a megjegyzéseket, hogy ő gondolni sem mer rá, stb.
Pontosan!
Egy androidos telefon helyzet meghatározó app-ja, baromi rossz. Az IPhone, pontosan megmutatja, hogy hol tartózkodik a telefon és tulajdonosa.
És a többiről nem is beszélek...
szerintem valami modern vasalógép...
nem csak mos és vasal, hanem össze is hajtogat és beteszi a szekrényedbe...
Le vagyunk maradva a korral, azt hiszem...-)))
Az elsőt 10 ezerért vettem a becsődölt munkahelyemen, 3-as volt. A második a 7-es 250-ért 2016-ban.
Most 15Pro van, 0% THM-mel. 🙈De nem bántam meg.
Függőséget okoz az iPhone. Kaptam céges Samsungot, Xiaomit, idegbajt kaptam tőlük. Most 2 simmel használom a Pro-t. Álom.
Ha a gyereknek telefon kell majd pár év múlva, nem tudom, hogy fogok neki kikínlódni egyet… De muszáj lesz!
További ajánlott fórumok:
- 2005 decemberi gyerekek
- 2006. júniusi gyerekek
- Húsvétra műsort készítenénk a gyerekeknek a templomban! Tudna valaki pár oda illő verset, esetleg éneket?
- Milyen védőoltást kapnak a 13 éves (hetedikes) gyerekek?
- A ti iskolátokban is használt kiradirozott könyvet kapnak azok a gyerekek akiknek jár az ingyenes tankönyv?
- 9 éves korban milyen védőoltást kapnak a gyerekek, tudja valaki?