Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Új generációs fogyókúrás gyógyszerek fórum

Új generációs fogyókúrás gyógyszerek (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Új generációs fogyókúrás gyógyszerek (Jó tudni!)

2025. júl. 20. 14:27
Nekem a Merckformintól is olyan görcsös, szúró hasfájás alakult ki, hogy az orvos is leállást javasolt. Azóta próbál meggyőzni a "szurival" kapcsolatban. Nem fogok belemenni, sajnos jobban félek a mellékhatásoktól mert ezek még durvább szerek mint a Merckformin. Már így is diétázom és fél-egy órát edzek naponta (amivel semmi gondom nincs) , tudom, hogy gyógyszer nélkül eredménye nem lesz de nem akarok kórházban kikötni.
6. 55Judit (válaszként erre: 3. - Globus)
2025. júl. 20. 13:48
Tied még lehet hogy kísérleti stádiumban van.
5. globus (válaszként erre: 4. - 17fc9c95a6)
2025. júl. 20. 12:52

Szerintem egyben. Vércukor attól csökken, hogy mormális mederbe tereli az evészetet. Aminek kellemes mellékhatása a fogyás. Bár vannak kivételek, jellemzően a II. típusúak túlsúlyosok.

Egy házaspárt ismerek, mindketten szúrják magukat két hónapja, eredményről nincs infóm.

4. 17fc9c95a6 (válaszként erre: 3. - Globus)
2025. júl. 20. 12:34

Fogyasztó, vagy cukorbetegségre ható? Vagy kettő az egyben? :)

OK, tudom nem kellene kommentelni a cikkhez, de bosszant mindig a féltudományos megközelítés, nem egy mosószerről beszélünk, hogy vagy tetszik a hatása, vagy nem.

Komoly egészségromboló hatása is lehet. Írom úgy, hogy azt is utálom, amikor valaki azt írja, jajj "ne engedd, hogy kemoterápiás kezelésben részesülj, mert méreg......miközben túlélte a rákbetegséget, és lehet anélkül már a csontjai lennének csak.

Minden idehányt mondatunknak hatása lehet többekre.

Áltudományos cikkek engem irritálnak.

3. globus (válaszként erre: 2. - 17fc9c95a6)
2025. júl. 20. 12:16
Teljesség kedvéért, enyém nincs a felsorolásban.
2. 17fc9c95a6 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. júl. 20. 12:04

Te is tapasztalatból írtad ezeket az infókat, vagy csak olvastad valahol?

Csak azért kérdezem, mert ezek a gyógyszerek elég komoly szerek, és sokan sajnos minden orvosi háttér nélkül is elkezdik használni, csak mert azt olvasták, hogy fogyni lehet tőlük.

Én is kaptam egyet közülük, nem fogyásra, szakorvostól, és majdnem megvakultam tőle. És az a szomorú, nem a szakorvosok jöttek rá, mitől vannak ezek a tünetek, hanem én hoztam összefüggésbe magamnak, mióta is jelentkeztek ezek a tünetek. Diabetológus, szemész, neurológus, - koponya MR vizsgálat után is csak tanakodtak. Aki felírta azt mondta ettől nem lehetnek a tünetek, aztán kiderült külföldi oldalakon, hogy sok-sok per indult a gyógyszergyártó ellen (európai a cég)

Azóta még óvatosabb vagyok a gyógyszerekkel kapcsolatban. Nem vagyok gyógyszertagadó, mert kell egyesesetekben, de szerintem pont a fogyás az, amihez csak nagyon keveseknek kellene használni.

Jó, hogy beszélünk róla, de talán érdemes mindig hangsúlyozni: EZ NEM JÁTÉK, és nem megoldás mindenkinek. A kilók sem tablettával jöttek fel, /megesik, de nagyon ritkán/ így a tartós megoldás is több annál.

Ha nem vagy érintett személyesen, netán a gyógyszerek forgalmazásában, akkor kár volt megírnod igazán ezt a cikket.

2025. júl. 20. 09:35
Az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet kapnak az új generációs fogyókúrás gyógyszerek, amelyek eredetileg cukorbetegeknek készültek, de mellékhatásként jelentős testsúlycsökkenést is okoznak. Ezek a szerek nagy változást hozhatnak a fogyókúrázók életében.

Ugrás a teljes írásra: Új generációs fogyókúrás gyógyszerek

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook