Új év, új élet! Avagy, amin változtatni szeretnék 2010-ben! (beszélgetés)
Köszi!
Én sem bántam meg! És így is terveztem. inkább így menjek dolgozni, mint a szülések után görcsölni, hogy van e még munkám.
A lányom szeptemberben kezdi az iskolát.Sok figyelmet igényel, meg hát a fiúk is. De az ovi lenyugtatja őket, és olyan munkát szeretnék, ahol nappal dolgozhatom.Így kellemes a hasznossal....
a 3-ra nekem is folyamatosan figyelni kell:D
az5-dik nálam is már évek óta tart.:(
Miért nincs a gyerkőcről kép? Kíváncsi lennék rá...
Te is fiatalon szültél akkor.
És ez a beszólok téma rám is vonatkozik!
1.Több időt töltök a gyerkőcömmel és kevesebbet dolgozom (a pénz nem minden!)...
2.Leadom az ünnep alatt felszedett 3kg-ot...
3.Mielőtt beszólok vkinek, nagy levegő és elszámolok tízig...
4.Új év, új élet, várom az "IGAZIT", és nyitottabb leszek ismerkedés-témakörben, mint az előző évben... :)
5.Lakásfelújítás apránként évvégéig...
Részletezni?
Hát az hosszú lesz! :)
Először is : minél hamarabb munka után kell néznem. Kicsi 3 éves lesz április végén, és nem akarok még 5 évet elvesztegetni az életemből itthon. Persze a gyereknevelés nem az, imádom őket. De szeretetből nem laknak jól....
Le kell fogynom.
Nyugalmat, megfontoltságot szeretnék még.
Rendbe akarom tenni a családi fészket.
Ha sikerülne egy jó állás, szeretnék keresztelőt a gyerekeknek. Sajnos elmaradt a templomi esküvőnk, így a keresztelők is. Most mindkettőt szeretném.....
Idén nagy terveim vannak a ház körül is.
Több időt szeretnék szórakozással tölteni, kicsit szeretnék kikapcsolódni.
Minden nap csinosan megjelenni az utcán....
Új ruhákat szeretnék.....
és még folytathatnám :)
Szeretnék mozogni! Irodában dolgozom, ülök napi nyolc órát. Sokat fáj a hátam és a derekam, illetve a vállaim.
Pár nap múlva lesz a szülinapom, párom kérdezgeti, hogy mit szeretnék. Igazából egy szobakerékpárt..... Olyan jó lenne!! De nem várhatom el tőle, hogy megvegye nekem!
Torna dvd-im már vannak! HÁt ennyi. MOzgás!!
nekem nem köll a józsi:((
van pumám:))
További ajánlott fórumok:
- Mennyire változtatja meg a család életét, ha az apa külföldre megy dolgozni?
- Mit változtatnál meg magadon, az életedben, a környezetedben? És miért?
- Nem hangzatos diéta kell, hanem életmód változtatás!
- Szerinted, ha valaki tényleg komolyan változtat az életmódján, kigyógyulhat betegségekből? Esetleg próbálkoztatatok ezzel?
- Ha visszamehetnél az időbe, hova, mikorra, és mit változtatnál meg az életeden?
- Ha újrakezdhetnéd az életed, változtatnál-e valamin?