Új élet felfedezése a Marson? (beszélgetés)
Wow,úgy látom,kicsit eltértetek az arzénalapú élettől:)))))))))Élünk-e egyáltalán...klassz:)
És erről most a NASA is tud. A kóklerségekkel ellentétben ez szerepel a honlapjukon. :)
Ez esetben az egy:zombi-elefáni!
Pl. Egész életedben fehér, szürke, fekete elefántokat ismertél, és meglátod az első pirosat...(és köztudott hogy a piros szín mérgező az elefántokra)
Aj,nem érted te ezt...Hát ezek ölték meg az ottlakókat!!!Na.Csak kérdezz engem,vágom...;)
Sose aggódj,én sem értem!!!
:DDD
Nem volt nagy durranás! És akkor mi van, hogy arzén... Sztrihin, brucin, ciánkáli, arzén... oly mindegy...
és innét üzenem, hogy nem értettem teljesen a kérdést :D:P:P
zavart az a bizonyos többes szám, amennyit azonban megértettem belőle arra a válasz: nem. határozottam :)
furcsákat és nagyon valószerűeket álmodtam mostanában, fel is szoktam riadni
Jól van,jól elvagyok itt magamnak,de csak lőjetek le nyugodtan...:D
Szüzanyám!Lehet,hogy az életem csak egy rossz álom???:O
:DDDDDDDDDDDDDDD
Aztán azt tudod-e,hogy ez az igazi,vagy inkább az,amit álmodsz?Honnan tudod mikor vagy ébren???
:DDDDDDDDDDD
És: lehet,hogy csak képzeljük,hogy itt vagyunk,meg létezünk,közben meg egészen máshol vagyunk,de az is lehet,hogy nem is vagyunk!!!Bizony.
és mennyire biztos az, hogy a földi élet a Földön jött létre?
semennyire
Hát nem is tudom elhiggyem e!:)))))))
Végre nem víztiszítókkal(bocs esetükben pisitisztítók...),meg túlélő bogyókkal,meg hipersuper tisztítószerekkel hozzák összefüggésbe a NASA nevét...Na.Haladunk!
Ó én meg azt hittem egy ufó szállt le hozzánk.
Csalódtam:(
"mert azt jelentené, hogy nem egyszerűen...jött létre ,hanem azt, hogy...ismeretlen"
Már a mondat is hibásan van megszerkesztve.
"a földi élet létrejöttének van egy fejezete, ami a tudomány előtt teljesen ismeretlen."
Ez meg nemhogy nem filozófiai kérdés, hanem nyilvánvaló tény.
Ha tényleg lejár a szerződés,akkor éppen ideje volt előrukkolni valamivel.
De nem hinném,hogy a NASA veszélyben lenne.
"komoly filozófiai kérdéseket is felvetne"
???Filozófiai???
(Tudom, Access, nem te írtad, nem is neked szól.)
Azért ez mégsem a Columbia űrsikló. Egy ilyen kutatást nem lehet siettetni, a késleltetésével meg nem veszélyeztetik senki életét.
Az lehet hogy késleltették a dolgot, de ez kicsit sem csökkenti a jelentőségét, a kutatók érdemét.
És mi a véleményetek a 44.hszben felvázoltakról???
Engem nem lepett meg. Mindig ilyen bejelentéseket tesznek. Amik tudományos szempontból nagy jelentőségűek. Legutóbb se integetett a távcsőbe semmi, "csak" felfedeztek egy mindössze 30 éves ritkán megfigyelhető de gyakori feketelyukat. Ahhoz képest szerintem ez még mindig nagyobb bomba. Bár a tudósok számítottak rá hogy ilyen előfordulhat,de a további kutatásnak ez nagy perspektíva.
szerintem,meg csak most kezdenek rajonni hogy menyi minden van meg ezen a foldon amirol nemtudnak es tobbezer eve ittvan
ez valahogy ugy jon ki hogy a fejuket vakartak es a fenekuk viszketett
További ajánlott fórumok: