Ugye nem rák betegség? (tudásbázis)
Tényleg inkább pszichiáterrel konzultálj.
Kiírtál ezzel kapcsolatban több kérdést már. Orvos is látta már a csomóid, azt mondta, ne aggódj.
Mégis mit vársz itt tőlünk?
Ha tényleg terhes vagy, akkor ezzel kapcsolatban úgysem végeznek semmmiféle viszgálatot most.
A gyerekvállalás előtt kellett volna ennek utánajárni.
Nagyon szívesen!
Ha hiszed, ha nem, építő szándékkal írtam, hiszen ezek a nyakaddal kapcsolatos aggodalmaid kórosak már. Ha gondod van vele menj el orvoshoz, de ha 20 onkológus unatkozna is a gép előtt, látatlanban, tapintás nélkül, esetleg UH és szövettan nélkül nem tudnának felelősen mondani semmit,
Csak halkan kérdezem, ha valaki azt mondaná: -Igen, rák.- Változna valami?
Lehet az nyirokcsomó, meg hasonló jó indulatú dolog is. Nekem is vannak olyan nyirokcsomóim, hogy könnyen kitapinthatóak szinte mindig.
A nyakam bal oldalán van 1 kis bőr alatti képlet, amit orvossal megnézettem, ultrahanggal megvizsgálta, láttuk, hogy semmi fontos. Hozzá teszem öcsémnek is van ott egy hasonló, mikor beteg volt mindig megduzzadt.
Nekem is ha egészséges vagyok nagyon lapos, alig kitapintható, ha beteg vagyok vagy ilyesmi, akkor rendesen szemmel látható.
Szóval menj el orvoshoz, megnézi mi az, csinál egy ultrahangot, hogy lássa mi van ott és kész.
.....és nem néze, végig az összes kérdésed, mert mind arról szól, hogy a nyakadon van a csomó, valamint miért viselkedik így a párod, ahogy?
Hidd el látatlanban SENKI nem tudja miért van csomó a nyakadon, azt sem a párod miért olyan, amilyen, de gondolom megfelel, hiszen alig vártad, hogy teherbe ejtsen. Feleslegesek a kérdéseid.
Ez nem, ez pszichiátriai betegség.
Fordulj szakemberhez, mert a születendő gyerekedet is beteggé teszed a kóros gondolataiddal. Minden veled történt dolog a magzatra is kihat.
Amióta azok a csomóid vannak, rák esetén már nemm élnél.
"normális" válaszokat csak orvostól várj!
Az én véleményem szerint, ha már 8 éve ott
vannak a csomók, akkor biztosan nem rák!!
(ha az lenne, kezelés nélkül már nem biztos,
hogy ide írogatnál)