Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Úgy érzem meg kéne tennem nemsokára. Valaki hasonlóan érez? fórum

Úgy érzem meg kéne tennem nemsokára. Valaki hasonlóan érez? (beszélgetős fórum)


23. *lime* (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 21:23

Ne foglalkozz azzal, hogy előző munkahelyekről elküldtek. Majd lesz olyan ahonnét nem küldenek el.

Tünci felajánlotta, hogy vegyétek fel a kapcsolatot. Csak mellékesen írom, hogy mivel anonim módon indítottad a fórumot, nem tud neked privátot írni.

22. pteri (válaszként erre: 18. - Abrakadabra1234)
2021. márc. 27. 19:54
Nézz már körül! Hány embert ismersz, akinek ilyen tökéletesen boldog élete van? Ez szinte lehetetlen és haláli unalmas is lenne. Ennyi erővel mindenki feladhatná, de egészséges emberekben működik az életösztön.
21. kisj
2021. márc. 27. 16:34
Ezt a kenyérkeresetet (direkt nem munkát írtam) abba kell hagynod, mert szerintem egy egészséges leklű, totál optimista embert is hazavág.
20. tien
2021. márc. 27. 15:52

Egyszerűbb lenne kilépned,de akkor soha nem fogod megtudni ,hogy mit tartogat még számodra az élet.


A munkád miatt az önbecsülésed sérülhet,és ez is lehet oka az elkeseredésednek.


Sajnos a mostani helyzet sem kedvez Neked ,de ezen is túl lesz a világ ,és újra lehet tervezni :munkát ,jobb társat ,szebb életét.

2021. márc. 27. 15:38

Biztos hogy nem lesz gyerekem hiszen akkor kész lenne az újabb mentális beteg ember..

Nem érné meg nekem. De a szüleim miatt nem tehetem meg. Pedig megtenném.

18. Abrakadabra1234 (válaszként erre: 17. - Pteri)
2021. márc. 27. 15:32

Szerintem meg van amikor már nem éri meg.


Az életünknek szépnek kellene lennie, örömmel, boldogsággal, szeretettel és szerelemmel teli.


De ez nem mindenkinek van meg. Illetve szerintem a többségnek nincs is meg csak nem annyira érzékenyek, hogy nagyon elkeseredjenek emiatt.


Az élet egy harc a túlélésért és génjeid továbbörökítéséért.


Van aki ezt elfogadja van akinek nem megy.


Szerintem mindenki vessen számot, hogy megéri neki ez az egész vagy sem.

17. pteri
2021. márc. 27. 15:27
Rengeteg szomorúbb sors van a világban. De mégsem lesznek öngyilkosok, hanem küzdenek egy jobb életért. A családodnak nem fordíthatsz hátat, de elég lenne pár beugrasz megnézni őket látogatás. Problémáid nagy része miattuk van. De már felnőtt vagy, nem vagy köteles mindent elviselni tőlük. Azon legyél, hogy alakíts ki egy saját életet, ahol a te jólléted a legfontosabb. Mindig egy kis lépés előre, és egyre jobban leszel.
16. Csenge(ttyű) (válaszként erre: 11. - Globus)
2021. márc. 27. 13:04
Az biztos.:D Ül, fekszik, mikor mit kérnek tőle. :D
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Tünci3)
2021. márc. 27. 12:36
Itt írj legyszi pm-be ha tudsz ,:)
2021. márc. 27. 12:36
Már az első hozzászolásodból lejött, hogy miből élsz. Aki akarta, észrevette. Most direkt felhívod rá a figyelmet. Anonim dicsekvés?
2021. márc. 27. 12:28
Szia,soha semmiképp ne add fel! Én tudnék mesélni.Ha gondolod írj és beszélgethetünk.Nekem is entális problémáim vannak. tunde.111111@gmail.com A legjobbakat,szeretettel ölellek :) Tünde.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Globus)
2021. márc. 27. 12:04

❤️🤗 tizenéves koromban volt sokáig egy legjobb barátnőm, de aztán 18 éves koromban megszakadt vele a kapcsolatom mert egy hülye pasija volt és valami nem szimpatizált velem, kiderült bántotta a baratnomet de a baratnom inkább a pasiját választotta , helyettem.

Azóta nagyon nem voltak barátaim.

Sokszor hiányzik de félek őt felkeresni.

11. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 11:51

Legszívesebben megölelnélek!

A Leiden mutáció miatt ne aggódj. Ez egy állapot, ami nagyobb figyelmet igényel, különösen akkor, ha kisbabát szeretnél vagy már vársz. Nagypapa fájdalmai egészen biztos, hogy nem ettől voltak, talán érszűkületet tudok elképzelni. A Leiden nem fájdalmas, hanem egy gén eltérése a szervezetben, észrevehetetlen. Hogy tudd, sokan vannak, akik felderítetlenül élnek vele, semmi panaszt nem okoz.

Azért járnod kell szakemberhez, mert tudod, a múlton nem lehet változtatni, de feldolgozni, hogy helyére kerüljön, igenis sokat tehetsz. Az életet ajándékba kapjuk, becsüld meg. Tudjuk, a mostani helyzet nem kedvező társas kapcsolatoknak. Holnaptól óraigazítás, egy hajszállal szebbek lesznek az esték, és több napsütés is lesz.

Most látom, 7-es hsz-ben írtad a foglalkozásod. Nem tudom, pontosan mit takar, de gondolom, számítógép előtt kell ülnöd sokat. Ez önmagában elegendő, hogy befelé forduló lehess, túl sokat agyalj, elszigetelődj. Sosem volt barátnőd, barátod, igazi hús-vér személy?

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - NomNom)
2021. márc. 27. 11:18
2015-ben fél évig szedtem Adellet, fogalmam sem volt róla hogy mekkora veszélyben voltam😧 ránézésre felírták a János kórházban.. a mostani dolog már magánklinikán derült ki
9. NomNom (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 11:16
Nem tudom milyen fajtája de gyorsan utána olvastam és az életminőséget nem nagyon befolyásolja. Gondolom különböző gyógyszerek miatt kell tudni meg ha esetleg műtenek stb.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - NomNom)
2021. márc. 27. 11:14
Remélem hogy nem lesz nagy hátrányom vagy rossz élményem a Leiden miatt de nagyon megijedtem mikor közölték..
2021. márc. 27. 11:06

A mostani munkám (na jó, elárulom, webcam streamer vagyok) előtt volt pár diákmunkám meg sima munkám, de mindenhonnan hamar kikerültem, kikülönböztem, nem tartottak meg. Pedig nem akartam ártani senkinek.

Ezt a dolgot lassan 4 eve csinálom.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - NomNom)
2021. márc. 27. 11:04

Igen, de csak én vagyok nekik szóval kb lehetetlen az eltávolodás:(


A normális válaszokat beszíveztem.

5. NomNom (válaszként erre: 4. - *lime*)
2021. márc. 27. 11:03

A leiden mutációval tulajdonképpen nem kell semmit csinálni, erősebb trombózis hajlamot jelent. Legtöbb esetben még verhígítóra sincs szükség. Csak pl fogamzásgátlót nem szedhet.


Az Asperger mennyiben korlátoz téged? Az pl nagyon jó, hogy találtál párt magadnak. Remélem találsz majd olyat is, aki megbecsül téged. Munkád is van, sok Aspergeres nehezen helyezkedik el.

Talán a családodtól kellene távolabb kerülnöd mert úgy tűnik elsősorban ők húznak le ennyire.

4. *lime* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 10:57

Dehogy érdemes! Erre ne is gondolj. Nem tudom, hogy mi az a Leiden mutáció ami a lábaiddal van de valószínűleg tudsz ellene tenni ill. lassítani a folyamatot. Pl. masszírozd a lábad, mozgasd, ez úgy gondolnám, hogy segít. Az interneten pedig biztosan vannak még jobb megoldások is. De az is lehet, hogy később feltalálnak egy gyógyszert, ami a problémát megoldja.

Az életeddel pedig próbálj valamit kezdeni tehát amivel nem vagy kibékülve, azon lépj túl. Ha a párod nem becsül, nézz más után. A szakmáddal pedig az IS a probléma, hogy nem lehet a végtelenségig csinálni. Most 25 vagy és jól megy a business de ha idősebb leszel, akkor ez nem garantált. Tanulj valamit vagy egyszerűen csak jelentkezz hétköznapi állásokra. Olyan nincs, hogy "máshova nem lennél jó".

2021. márc. 27. 10:39
Jól néznénk ki ha minden adódó probléma adtával az emberek öngyilkosok lennének...nagyban csökkenne a népesség.
2. *Szöszke* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 10:38
Ha ilyen buta vagy...
2021. márc. 27. 10:21

Gyerekkoromtól kezdve mentális gondjaim vannak, illetve a rokonaimnak is, mindegyiknek. Asperger szindrómás vagyok. A héten voltam orvosi vizsgálaton és kiderült hogy Leiden mutációm is van, valószínűleg a nagypapámtól örököltem (elvileg 50 éves korára már alig tudott menni, folyamatos görcsök kínozták, többször is megműtötték az ereit és a végén kapott valami új gyógyszert és aztán többet nem ébredt fel...) Mar most hidegek meg görcsösek a talpaim tizenéves korom óta. Kérdés hogy én ugyanezt az utat végig akarom e járni?? Hát nagyon nem!

Szóval mindig is sejtettem hogy valami nem oké a lábaimmal, most fogamzásgátlót akartam íratni és vérkép alapján kiderült ez is. De ez csak egy kis része a rengeteg problémának ami kínoz.

Soha nem volt normális életem. 18 évesen volt egy öngyilkossági kísérletem hirtelen felindulásból de túléltem. Apám alkoholista skizofrén, csalja anyámat. A gyerekkoromat is pokollá tette, lett miatta egy szép fóbiám, amitől nem tudok szabadulni. Pedig tudom hogy f’szság. Anyám kényszerbeteg és gyerekkorában volt egy kísérlete.

A páromnál sokszor érzem hogy nem tisztel, kihasznál.

Nem tisztességes munkám van, mondjuk jobban megélek belőle mint az átlag, szinte nulla erőlködéssel, de akkor is szégyen hogy máshová nem lennék jó. De ez a legkevesebb. Már nem érdekel ki mit gondol erről... a környezetem tudja és elfogadja..

Kb egy éve találtam egy példaképet aki első látásra nagyon megfogott és hihetetlen jó érzéseket ébreszt bennem (szimpátia, aranyosság, még az érdeklődési körünk is hasonló ,soha semmi rossz dolog nem tudna róla eszembe jutni, hihetetlen vonzást érzek iránta), mint utólag kiderült ő is hasonlóan szarsorsú volt. Ő már nagyon sok ideje nem él, szóval nem tudom vele felvenni a kapcsolatot...... akkor halt meg amikor 17 voltam, meg amúgy is nagyon messze lett volna de ha tényleg oda vissza működött volna a dolog akkor ez nem lehetett volna akadály.


Szóval ezek vannak.


Szerintetek érdemes ezt tovább csinálni és tovább élni az elcseszett, furcsa kis életem? Meghalni sokkal jobb és könnyebb. Egyedül a szüleim miatt nem tettem eddig meg, pedig nekem sokkal jobb lenne.


Szerintetek is jobb lenne nekem ha megtenném?


25/N

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook