Üdülésicsekk.Igényeltél, kaptál-e már valamikor? (beszélgetés)
azt megírnátok hol lehet igényelni, milyen feltétellel jár? megvan hogy kik igényelhetik?
nem vagyok járatos ebben a dologban.
sok munkahelyen adják is, azt tudom.
Na,
ma bementem az alapítványhoz megérdeklődni ezt a "minden évben"dolgot.A "kedves" ügyintéző majd bekapott,hogy találok ki ilyet,hisz eleve a rendszer kidobja,ha valaki már a tavalyi évben igénybevette.Hát,nagyon hibádzik akkor valami vagy én vagyok teljességgel.....?
Szerintetek,hogy létezik az,hogy van aki mindig és van ki sosem kap?
Úgy tudom két évenként lehet pályázni rá,ha beleférsz az aktuális pályázati kategóriába.Az idén ez eléggé szűk volt/nyugdíjas,beteggyerek,szakiskolai...,100ezer ft meg nem haladó két v.több gyerek/
Mi van az aktív,minimálbéressel?
Hogy lehet az,hogy vki egyik katagória sem és mégis megkapja?Sőt olyan szerencsés,hogy az apja neve ugyan az,afeleség neve pedig eggyezik az anyjáéval.Így közel 270 ezer ft csekk üti a "kis család"markát bagatell befizetés mellett!Ilyen formán tudnak évek óta üdülni,mert mondván "a sorok között tudni kell olvasni!"
További ajánlott fórumok:
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Pszichológiát tanulók! Valamikor tanultunk a halál feldolgozásának 5 állomásáról. Tudja ezeket valaki?
- Honnan tudhatom meg, hogy az iskolakezdési támogatást igényelték-e a nevemben?
- Kislányom vízbe dobta a telefonomat! Működőképes lesz még valamikor?