Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot? (tudásbázis)
Néztem krémmánián az Alverde termékeket. az extra sensitivet találtam, aminek midnen söszetevője egészséges, de a többiben már volt mindben legalább egy pirossal jelzett összetevő, ami azt jelenti, hogy nagyon káros. Az me gkülön poén, hogy pont az extra sensitive nem kapható már boltokban.
Egyébként attól, hogy egy izzadásgátlóban nincs aluminium,ezer oylan vegyszert tehetnek bele, ami akár még sokkal rákkeltőbb is. Pl a triclosan, amit a Foreveres Aloeverás izzadásgátló összetevői között találtam meg.
Felháborító, hogy az ilyen termékeket "egészségesnek" titulálják, a szerencsétlen emberek meg azt hiszik, hogy nem mérgezik magukat... és jóval több pénzt kiadnak érte. Ennyi erővel akkor már nem midnegy hogy triclosánnal vagy alumíniummal mérgezem magam? Egyik se jobb a másiknál.
Ha bármelyik DM-be bemész, ott van jó pár olyan - bár drágábbak (megmutatta az eladó, hogy hol keressem).
A fiamnak Salthouse márkát vettem, Holt-tengeri mineral deo (női is van).
A fiam reakciója tesi után: "Wow" - száraz maradt a hónalja. :-D
A kollégám ECO-t használ.
Ami olcsóbb, az a Nivea 1-2 terméke (rá is van írva, hogy nincs benne aluminium)
Szia!
Itt kereshetsz termékeket és pontozva is vannak az összetevői, aszerint, hogy mennyire káros. :)
Egyébként ezek az Alverde termékek jók...
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Tud-e valaki olyan izzadsággátlót, ami nem tartalmaz aluminium chlorohydrate-ot?
- Létezik alumínium mentes izzadásgátló, ami használ is?