Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? fórum

Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
1790. vajola (válaszként erre: 1789. - Tinendo)
2010. máj. 6. 08:25
zenta
1789. tinendo (válaszként erre: 1787. - Vajola)
2010. máj. 6. 05:35
Születési helye?
1788. tinendo (válaszként erre: 1786. - Dbc526ea53)
2010. máj. 6. 05:34
És mi a születési hely?
1787. vajola (válaszként erre: 1782. - Tinendo)
2010. máj. 5. 12:49
kosszonem ha megnezned a paromnak:1973.12.16.vasarnap delelott 11 ora nyilas
1786. dbc526ea53 (válaszként erre: 1784. - Tinendo)
2010. máj. 5. 11:17

Szóval,1976. 08.01. 09.10,...de a percben nem vagyok biztos.


Kedves vagy ,előre is köszönöm:-))

1785. vajola (válaszként erre: 1782. - Tinendo)
2010. máj. 5. 11:08
koszonjuk
1784. tinendo (válaszként erre: 1782. - Dbc526ea53)
2010. máj. 5. 06:40
Lehet. :)
1783. tinendo (válaszként erre: 1781. - Ficu00)
2010. máj. 5. 06:40
Szívesen.
1782. dbc526ea53 (válaszként erre: 1781. - Tinendo)
2010. máj. 4. 15:43

Szia Tinendó!


Nem hiszek a szememnek;-),te mindenkinek,megcsinálod a személyre szóló asztrológiai elemzését,születési idő szereint???


Mi vagy te,Jótündér?:-)))))))))))))))))))))))))


Lehet még jelentkezni?

1781. Ficu00 (válaszként erre: 1780. - Tinendo)
2010. máj. 4. 13:33
nagyon köszönöm!!
1780. tinendo (válaszként erre: 1784. - Ficu00)
2010. máj. 4. 06:22

2009. 09. 05. bp 18:05

Aszcendensed: vízöntő.

A kiszámíthatatlan és rendetlen Uránusz fennhatósága alatt ezek az emberek mindenek felett függetlenek és eredetiek. Nagyon jó és párosul náluk egy barátságos és együtt érző természettel, akik nem fogadják el, ha valaki beleavatkozik terveikbe, és ellenszegül az akaratuknak, és a saját útjukat járják attól függetlenül, hogy mások mit mondanak és tesznek. Általában önfejűek, bár néha túl makacsak, a megfontolt beszédjüknek gyakran az az oka, hogy az emberiséget neveljék. Minden új dologban lelkesen, tevékenyen közreműködnek, de néha a nagy lelkesedés miatt kiöntik a gyereket is a fürdővízzel együtt. Néhány barátjuk van csupán, de azok nagyon kitartóak. Az igazságra vágynak.


Köntörfalazó személyiséged attól függően viselkedik másként, hogy az adott pillanatban épp melyik uralkodó bolygódnak, az Uránusznak vagy a Szaturnusznak erősebb a hatása. Rendhagyó és idealista, hóbortos és perverz, kiszámíthatatlan és kaotikus, lázadó és makacs, zseni és beilleszkedésre képtelen vagy egyszerre, és mindek mellé élénk, eredeti és találékony is.

Hajlamos vagy a tökéletesség hajszolására, és rendre vágysz. Fanatizmusod és vakbuzgóságod túllépi a világ megsegítésének őszinte vágyát. Fiatalon hevesen áhítozol a változásra és a forradalomra, ezért lázadsz, vagy valamilyen ideológiát követsz, amelyhez aztán később szigorúan ragaszkodsz egy életen át. Te vagy az „öreg hippi", aki nem képes továbblépni, vagy az anarchista, aki nem vette észre, hogy a forradalomnak már vége. Emellett azonban újfent a társadalmi változások előidézője lehetsz.


Érzékeny testrészed, szerved:

lábszár, boka, idegrendszer.


Külső megjelenés:

Neki van a levilágítóbb kék szeme, magas, karcsú, hullámos haj, extrém, bizarr megjelenés, esetleg polgárpukkasztó öltözék.


Az egész megjelenésed figyelemfelkeltő, mindenképpen fittyet hánysz a szokásoknak, a fennálló rendnek. Szereted meghökkenteni már a külsőddel is az embereket. Igazi forradalmár, újító vagy, az, akinek a fejében megszületnek a legújabb ötletek, de a szabályok idegesítenek, fontos számodra a szabadság, hogy soha semmiben ne korlátozzanak. Szívesen és elkötelezetten segítesz egy embercsoporton. Született tehetséged van ahhoz, hogy új dogokat vigyél a világba. A vízöntő foglalkozásokhoz van a legnagyobb affinitása, úgy, mint reklámszakember, divattervező, számítástechnikus, felfedező, pilóta, asztrológus, szociológus.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, feltűnési viszketegségben szenvedő, mindent kényszeresen megreformáló emberré válhatsz.


A fejlődésben bejárandó utad:

A bomlasztótól a békés forradalmárig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a vízöntő csillagjegyben tartózkodott.

Megszületésedtől egészen halálodig rengeteg küzdelmet kell átvészelned, de ezek nem valódi harcok, csupán harcok önmagaddal! Nagy háború azért, hogy az egocentrikusabb hozzáállás helyett végre képes legyél arra, hogy a közösség érdekeit vedd figyelembe a sajátodat megelőzve. Mindig és mindent szeretnél maximálisan kihasználni. Úgy tekintesz a világra, mint a szórakozási és örömélmények hatalmas gyűjtőhelyére. Mindenbe, de különösen szerelmi ügyekbe veted bele magad hatalmas erővel, s hibád, hogy szeretsz költekezni és pazarlóan élni. Célod az, hogy nagystílű képet fess önmagadról. De eljön a pillanat, amikor fel kell ébredned, és a realitás áll veled szemben. Eddigi fantáziavilágod darabokra törik, ábrándjaid mindhiába voltak oly szépek, az öröm, amit az élvezetekben kerestél és találtál, mind múló dolgok. Ez az ébredés életed legmegrázóbb élményét jelentheti, viszont ez tehet képessé arra, hogy végre visszafogottabb, és realistább életet tudj élni. Szükségét fogod érezni annak, hogy lemondj a kényszeres feltűnésről, hogy elvegyülhess a tömegben, mindezt úgy, hogy közben felajánlod szolgálataidat a köz javára.


Önző céljaid helyét átveszi egy humanitárius gondolkodásmód, gyökeres változás megy végbe fejedben, s egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy valamilyen közös cél érdekében együtt dolgozol másokkal, - akár olyanokkal is, akiket addig nem sokra tartottál. Bár felnőtté válásod időpontjában azt tartod fontosnak, hogy kitűnj és valami speciális dolgot vigyél véghez, de kb. 36 éves korod után minderről szépen lassan lemondasz. Sok energiát fogsz áldozni arra, hogy el tudd adni magad és kivívd mások figyelmét. Kedvében fogsz járni családodnak, barátaidnak, sőt akár ismeretlen embereknek is. Életed derekán elkezdheted az önmegvalósítást, használhatod kreativitásodat, és megmutathatod a világnak, rejtőzik benned egy másik én, egy sokkal jobb ember, mint akit megismertek. Ahogy idősödsz, leadsz igényeidből, megelégszel a kevéssel is, önző céljaidat háttérbe szorítod. Ehhez viszont komoly kockázatot kell vállalnod, hisz le kell mondanod akár az anyagi jólétről is, viszont a lelki békéd érdekében megéri ezt a lépést megtenni.


Legfontosabb feladatod: a magány és az egoizmus helyett beleolvadni egy közösségbe. Képviselned kell a közösség és a hátrányos helyzetűek érdekeit. A megváltás a számodra kijelölt út.

Kitartást, hűséget, barátságosságot, jóindulatot és türelmet kell elsajátítanod a jelenben. Légy udvarias, és mások bizalmával ne élj vissza. Ha valakire nincs szükséged, akkor nem dobhatod el úgy, mint egy használt papírzsebkendőt, hiszen az előző életekben éppen ezt tetted. Mivel egyszerűen a jelenléteddel is zavart tudsz kelteni, ezért a provokatív, már-már extrémnek számító nézeteidet ne hangoztasd, és ne erőltesd másokra.


Párkapcsolatod:

Azzal a személlyel leszel boldog, akinek teljesen más az egyénisége, mint a tiéd. Esetleg más a kultúrája és a vallása, ezért távoli országba kell utaznod miatta, hogy ott éld le az életed. Párod meghagyja a szabadságod, szabad leszel mellette, nem szabja meg, hogy mikor, mit csinálj.


Munkád:

Nem vágysz nagyobb vagyon felhalmozására, inkább az alkotás a fontos, mint a pénzszerzés. Ez azonban azzal járhat, hogy elhanyagolod a pénzügyeidet, és észre sem veszed, anyagi zűrbe kerülhetsz, vagy kihasználnak.


A pénz hiánya lemondással járhat, amit végképp nem tűrsz. A munkádban azt akarod, hogy mások váljanak a követőiddé, hajlamos vagy a kíméletlenségre. Nem hallgatod meg munkatársaid tanácsát, javaslatait, pedig ez segíthetne sokszor sikerre.Egészséged:

Bokád a leggyengébb testtájad, ami azt jelenti, hogy egy ősöd rossz úton járt, amely karmikus örökségként most a te életedet is megnehezíti. Talán éppen ahhoz ragaszkodsz, amit el kellene engedned, és olyan dolgokat megvalósítanod, amellyel másokat segíthetsz át a krízishelyzeteken.Ahol a karmádat teljesítheted:

A házasságodban. Köss házasságot, és próbálj meg alkalmazkodni a másikhoz, gyakorold a hűséget és az önfeláldozást vele szemben.

1779. Ficu00
2010. máj. 1. 10:40

szia! kérnék még ha lehet! :)

1976.03.24. bp és

2009.09.05. bp

igazából nagyon sok emberre kíváncsi lennék lehet majd azokat is leírom aztán mikor lesz időd utána nézel...

1778. vajola
2010. ápr. 30. 19:17
MEGSZERETNELEK KERNI HOGY ENNEK AZ ILLETONEK NEZD MEG FONTOS LENNE,1947 10.12. VASARNAP 1 ORA VAJDASAG PETERREVE ,MERLEG. KOSSZONOM!
1777. vajola (válaszként erre: 1775. - Tinendo)
2010. ápr. 30. 19:14
Koszonom
1776. botond75
2010. ápr. 30. 15:04
Köszönöm szépen.
1775. tinendo (válaszként erre: 1772. - Vajola)
2010. ápr. 30. 13:27

1979. 01. 25. 15.30, Becse szélességi fok 45 36 57, hosszúsági fok 20 1 46

Aszcendensed: oroszlán.

Őszinte és nyílt vagy, még akkor is, ha ezzel akaratlanul megbántasz másokat. A természetedre jellemző a szokatlan és erős akarat, a hatalmas büszkeség, a végtelen érzékiség és az általános kedvesség. Hajlamos vagy a kapkodásra, és könnyen túlzásba esel. Ugyanakkor minden helyzetet királyi eleganciával és könnyedséggel kezelsz. Megfontolt beszéd és cselekvés, előregondolkodás jellemez, ami lelkességgel párosul, mielőtt a tetteid győzelemhez vezetnek.


Folyton pózolsz. Nemesszívűségedet, életszeretetedet pedig ráragasztod másokra is, mert mindig a középpontban vagy, és mintha törvény adta jogod lenne, megköveteled a tömjénezést. Természetednél fogva uralkodsz, azért vagy a világon, hogy mások felett uralkodj, akár kérnek ebből, akár nem. Szerencsére, annyira elbűvölő a természeted, hogy a legtöbb ember megbocsát neked, hogy betolakodsz az életébe. Hiába vagy megalomániás, vagy nagylelkű zsarnok, van benned valami erőtől duzzadó és gyerekes még akkor is, ha néha parancsolgatsz és fitogtatod dominanciádat.

Különlegesnek hiszed magadat, és képes vagy messzire elmenni azért, hogy különleges bánásmódban legyen részed. Személyiségjegyedben rengeteg büszkeség található. Sokan gondolkodás nélkül földre borulnak előtted. Nem szívesen támadnak meg. Ha megsértődsz, a hőmérséklet lezuhan, a helyzet hervasztóvá válik, és nehezen csalogatnak vissza az arénába.


Érzékeny testrészed, szerved:

szív, érrendszer, hát, hátgerinc.


Külső megjelenés:

Széles arc, mandulaszem, kicsit pisze, széles orr, érzéki száj, "királyi" hajkorona, közepes termet, szőke vagy vörösesbarna haj, bátor, nyílt, sugárzó tekintet, egyenes, méltóságteljes tartás.


Az egész megjelenésed méltóságteljes, biztonságot és nyugodt erőt sugároz. Alkotó és kreatív vagy, ösztönösen magad köré vonzod az embereket melegszívűségeddel, nyíltságoddal. Legjellemzőbb mégis rád a méltóságteljesség, soha nem hozod magadat kényelmetlen, megalázó, kellemetlen helyzetbe. Nagyon fontos számodra a külvilág elismerése, és a külvilágból érkező pozitív visszajelzések a cselekedeteidre, produktumaidra, körülményeidre és a külsődre vonatkozóan. Született tehetséged van minden olyan tevékenységben, ami az egyéni kreativitásról szól, ahol vezető személyiségre van szükség. Minden oroszlán foglalkozásban: színész, tanár, vállalkozó, sportoló.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, önteltté, beképzeltté, hiúvá válhatsz.


A fejlődésben bejárandó utad:

Az öntelt "kirakatbábutól" a nyíltszívű igazságos kreatív emberig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a szűz csillagjegyben tartózkodott.

Megszállott vagy és maximalista, s ez végigkísér egész életutadon. Állandóan keményen, odaadóan, s ennek eredményeképpen sikereket learatva dolgozol, és mégis ez a teljes önfeláldozás az, ami meggátolhat abban, hogy képességeidet, tehetségedet teljes mértékben kamatoztathasd. Mindig rengeteg tennivalód akad, és minél idősebb leszel, annál egyhangúbb munkát kell végezned. Ezért sokszor lehetnek kétségeid afelől, hogy értékes tagja vagy-e a társadalomnak, s az általad végzett munka mennyit is ér valójában. Fontos lenne tudatosítanod magadban, hogy a felesleges kétségeken kívül mindenféleképpen megállod a helyed, s amit teszel és véghezviszel az jó. Próbáld megfogalmazni magadnak azt, hogy mi a célod, így végre lehet elképzelésed arról, miért küzdesz. Számodra egyetlen fontos dolog létezik: az, hogyha tudod, van értelme a létednek. Ez sarkallhat arra, hogy hatékonyabban dolgozz, életkedvvel és egyben rugalmasan álljon a munkádhoz, még abban az esetben is, ha úgy tűnik, kockáztatod ezzel a létbiztonságodat.


Ha úgy érzed, nagyon nem mennek jól a dolgaid, akkor ne félj továbblépni. Ez különösen egészséged érdekében lehet fontos. Ahogy telnek az évek, jócskán átalakulnak az élete értelméről kialakult elképzeléseid. Amíg telik az ifjúság, úgy próbálhatod alakítani az életedet, hogy pontosan megtervezel, rendben tartasz mindent, szinte már rutinból végzed a dolgod, így nem csoda, ha idővel unalmassá válik életed. Tegyél meg mindent azért, hogy más elfoglaltságod is legyen munkádon kívül. Ha ezt a lépést nem teszed meg, akkor besegít a sors, mert akár egy egzisztenciális válság, vagy egy rendkívüli lelki élmény hatása ráébreszthet arra, hogy gyökeresen kell megváltoztatnod az életedet. le kell mondanod az unalmas rutinról, az állandó kényszeres tervezgetésekről, így sokkal nyitottabban és felszabadultabban fogsz tudni élni. Engedj teret a szellemi távlatoknak, használd ki kreativitásodat, ami új értelmet adhat mindennapjaidnak. De komoly áldozat kell, de ez tehet képessé arra, hogy lelki életed sokkal szebb legyen.Legfontosabb feladatod: A segítőkészségben nincs hiány, de fontos lenne megtanulnod, hogy mindezt praktikusan, valódi eredménnyel tedd. Ne ítélkezz elhamarkodottan, ismerd fel a helyes vagy éppen a rossz dolgokat időben.

Az előző életekben feltételezhetően zűrzavar jellemezte az életedet. A jelenben karmikus feladatként kaptad az analitikus gondolkodás elsajátítását. Feladatod, hogy fejleszd magad, jó szervező legyél, javítsd meg mindazt, ami elromlik. Ami nemcsak tárgy, hanem mások élete is lehet.

Kritizálj, mondj véleményt, de ebben ne legyen semmi kicsinyes.


Lépj olyan pályára, amellyel másokat szolgálhatsz, ez akár lehet a kereskedelem vagy az egészségügy is. Anyagi kérdésekben precíznek és pontosnak kell lenned, mert ezzel elkerülheted, hogy ugyanabba az adóssággödörbe lépj, mint az előző életeidben.Párkapcsolatod:

Védelemre, gondoskodásra van szükséged. Azzal a partnerrel, aki ezt nem tudja megadni neked, nem fogsz hosszú éveket eltölteni. Elviselhetetlennek találod, ha valaki kerüli a munkát, és neked kell eltartanod. Ezért ne ragaszkodj ahhoz, aki nem tud gondoskodni rólad - akár anyagilag, akár szellemileg - , ne hozz vele létre újabb karmikus szálat. Előbb-utóbb el fogod hagyni, annyira összeegyeztethetetlen az ő életstílusa a tiéddel.


Munkád:

Ha munkáról van szó, éles eszeddel pontosan tudod, melyek azok a kínálkozó alkalmak, amelyeket ki kell használnod. Ezen a területen mind elméletben, mind gyakorlatban rendkívül jártas vagy, amely az előző életek öröksége.


A szolgálatkészséged, rendkívüli memóriád és koncentráló képességed miatt remek munkaerő vagy. Ha nem fogsz feljebb jutni a ranglétrán, az sem zavar majd, hiszen a munka, a szolgálat embere vagy, és nem a hatalomvágy motivál.

Mivel gyógyító képességekkel is bírsz, olyan munkát kellene választanod, ahol ezeket hasznosíthatod.Egészséged:

A gyomrod az érzékeny testtájad, talán azért, mert nehezebben emészted meg a negatív eseményeket, vagy időbe telik, amíg egy csalódást fel tudsz dolgozni. Fontos, hogy rendszert építs az életedbe, ha táplálkozásról van szó: mindig ugyanabban az időben próbálj meg enni.


Ahol a karmádat teljesítheted:

Kollégával vagy üzlettárssal szemben, akik helyett átvállalsz feladatokat, és akiknek ezzel fokozod a biztonságérzetét. Te pedig megnyugszol, hogy a munka a lehető legjobban lett elvégezve.

1774. tinendo (válaszként erre: 1771. - Botond75)
2010. ápr. 30. 13:13

Szívesen. :)


2007. 10. 12. 11. 45 Siófok

Aszcendense: nyilas.

Akinek ez a jegy az aszcendense, részben ember, részben ragadozó állat, tele van törekvéssel és vágyakozással. Nyíltszívű, szenvedélyes és szeretetreméltó természete van, aki hajlamos a családi és baráti kapcsolatai rovására küzdeni a céljaiért. Tehát számíthat rá a környezete, hogy nem sieti el a házasságot és a plusz felelősségek magára vállalását. Mindig nagyon vonzza a másik neműeket, sok szerelemre számíthat. Általában nem jellemző rá az idealizmus, és minden jegynél több bölcsességgel bír.


Kedélyes és lármás, társaságkedvelő személyiség, akinek szüksége van barátokra, új arcokra és új helyekre. Szabadságimádó természet miatt felhalmoz egy rakás térképet és utazási prospektust, felkészülve minden eshetőségre. A legtávolabbi helyekre vágyik, de nem foglal le, vagy szervez meg előre semmit. Szeret az utolsó pillanatban intézkedni. Amennyiben az optimista Nyilasok közé tartozik, úgy a messzi tengerpartokon várja a válaszokat és a kiteljesedést, hiszen inkább abban él, ami lehetne, és nem abban, ami van.

Nyers őszintesége lévén néha már tapintatlan módon képes közölni másokkal, hogyan éljék az életüket, miközben saját maga ritkán él ugyanezen elvek szerint. Átkozottul őszinte jellem, akit nem érdekelnek a részletek. Ösztönösen cselekszik, gyakran egyértelmű célpont nélkül is kilövi a nyilát. Szerinte jobb cselekedni, mint semmit sem tenni, és majd ráér utána elgondolkozni.


Érzékeny testrésze, szerve:

csípő, comb, máj.


Külső megjelenése:

Magas, hosszú combok, széles csípő, mozgékony, kissé elnagyolt vonások, a férfiak gyakran viselnek szakállt, derűs, jóságos tekintet.


Az egész megjelenése derűt, optimizmust, segítőkészséget, hitet, jóindulatot sugároz. Nagyon szeret utazni, messze egzotikus tájakra vágyik, vonzza minden, ami egzotikus, legyen az táj, étel, ember, használati tárgy. Minden helyzetben optimista, látja a kiutat, és nyugodt derűvel megnyugtat másokat is. Született tehetsége van a nyilas foglalkozásokhoz, úgy, mint a jogász, színész, ügyvéd, pap, politikus, filozófus.


Amennyiben az aszcendensét, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszög éri, rangkóros, bölcselkedő, nyughatatlan, nagyképű lehet.


A fejlődésében bejárandó uűútja:

A "majd én megmondom, hogyan kell élni"-től a mély bölcsességekkel rendelkező emberig.Születésekor a felszálló holdcsomópont a halak csillagjegyben tartózkodott.

Már kicsi gyermekként is szorgalmas, tele van tettvággyal. Szakmai pályafutása kezdetén keményen és szorgalmasan dolgozik, de megszállottsága, teljes odaadása épp abban gátolhatja meg, hogy kiteljesedjen, és képességeit teljes mértékben kamatoztathassa. Mindig tele van munkával, tennivalóval, s ez akkor sem változik, amikor idősödik. Ami viszont változik, hogy hozzászokik a napi rutinhoz, egyre kevésbé hajlandó nyitni az új lehetőségek felé, sőt szinte már-már a monotonitásba csap át élete. Így nem csoda, ha komoly önértékelési problémával kerül szembe, és azt is megkérdőjelezheti időnként, szükség van-e rá vagy munkájára. Meg kell teremtenie a változás lehetőségét, és azt, hogy jobb egzisztenciális kilátásai legyenek. Sajnos e téren csak magára számíthat, rettentő fontossá válik az önmegvalósítás. Csak akkor tud az unalomból kitörni, ha értelmet talál életében, cselekedeteiben.


Nyerjen ösztönzést önmagától, hisz egész élete során tele van jobbnál jobb ötletekkel, csupán neki kellene kezdeni a megvalósításnak. Fontos szerepet kap életében az egészsége is, mert amint szellemileg kezdene leépülni, az azonnal egészsége romlásában is megmutatkozik. Idősödve sok minden megváltozik körülötte nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen bölcs filozófiai gondolkodásmód híve lesz, és lemond a materialista és anyagi javakról a lelki békéje érdekében. Örömét idős korában már nem munkában, hanem az önmegvalósításban találhatja meg, s nem utolsó sorban családja az, akikért sokat tehet. Adjon új értelmet életének, foglalkozzon művészetekkel, filozófiával, vagy bármivel, ami élete első szakaszából kimaradt.


Legfontosabb feladata:

Mivel tehetséges, ki kell használnia maximálisan képességeit és kreativitását. El kell felejtenie a szabályok és a társadalmi korlátok létezését. Komoly esélye van arra, hogy az ezotériában és a spiritualitásban találja meg önmagát.

Rendkívüli érzékenység jellemzi, át tudja érezni mások fájdalmát, képes önfeláldozó módon segítséget nyújtani. Talán azért, mert rengeteg baj és bánat érte az előző életeiben, amiért a sors a jelenben kárpótolja, és megajándékozza az empátia és együttérzés képességével.


Igen kifinomult művészi adottságokkal rendelkezik, jól tenné, ha kibontakoztatná tehetségét. Ha hivatásszerűen nem megy, akkor szabadidőben, hobbiként foglalkozzon festészettel, színészettel, zenével. Tehetsége van még a pszichológiához, kiválóan eligazodik az emberi lélek útvesztőiben, és remek tanácsokat ad a rászorulóknak.


Párkapcsolata:

Olyan partnerre van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát. Sajnos fennáll a lehetősége annak, hogy ez az illető mellette van, de ő nem veszi észre. Egész élete során az igazit keresi, bárkivel találkozik, saját képére igyekszik formálni. Igyekezzen inkább ő változni, mert a belső átalakulása után olyan emberrel fogja leélni az életét, akit korábban elutasított.


Munkája:

Fontos, hogy szabadidejét aktívan és hasznosan töltse el. Másoknak segítsen kikapcsolódni, feszültségeiket feldolgozni. Érdemes lenne ehhez kapcsolódó foglalkozást választania, hiszen az előző életeiben valószínűleg a munka hőse volt, aki éjjel-nappal dolgozott és folyamatosan hajszolta a többieket is. Legyen nyitott és figyelmes, vigasztalja meg a csalódott és szomorú embereket. Tanácsaival segítse azokat, akiknek a magánélete válságba jutott.Egészsége:

Bőrén kiütések, szemölcsök jelenhetnek meg, amelyek arra figyelmeztetik, hogy lelke mélyén távol akarja tartani magát valakitől. A talpán előforduló bőrkeményedések, arra utalnak, hogy túl sokat tett valakiért, aki ezt nem becsüli, és nem értékeli eléggé.


Ahol a karmáját teljesítheti:

Legyen olyan társaság tagja, ahol a másságot megtapasztalja és megtanul együtt érezni ezekkel az emberekkel.

1773. tinendo (válaszként erre: 1770. - Ficu00)
2010. ápr. 30. 13:08
Szívesen. :)
1772. vajola (válaszként erre: 1768. - Tinendo)
2010. ápr. 30. 11:12
1979.01.25. ora:15ora 30perc,Vajdasag ,Becse
1771. botond75 (válaszként erre: 1763. - Tinendo)
2010. ápr. 29. 21:11

Köszönöm szépen Tinendo. Nagyon sok minden igaz abból, amit írtál. Furcsa így olvasni. Talán 1-2 dolog van, ami nagyon nem igaz, vagy csak még nem igaz.

Ha megkérlek a kisfiamét is megnézed?

2007.10.12. 11.45 Siófok.

Nagyon köszönöm.

1770. Ficu00 (válaszként erre: 1769. - Tinendo)
2010. ápr. 29. 14:52
nagyon szépen köszönöm a válaszodat! alapvetően nagyon jellenző rám, amiket írtál. talán az egyetlen, amivel egyáltalán nem értek egyet az a külső megjelenés. az alapján abszolút a bika jegynek megfelelő vagyok. olyannyira, hogy nem egyszer találkoztam már magamhoz hasonló külsejű nőkkel, akikről azt gondoltam tuti bikák és kiderült: tényleg azok!
1769. tinendo (válaszként erre: 1767. - Ficu00)
2010. ápr. 29. 14:30

1985. 05. 14. 14:05 (14.35) Bp

Akár 14.15-kor, akár 14.35-kor születtél, az aszcendensed szűz. 

Aszcendensed: szűz.

Minden aszcendens közül a Szűz a legintrikusabb, a legkritikusabb és a legleleményesebb. Annak ellenére, hogy nagyszerűen vág az eszed, sajnos, képtelen vagy véghezvinni az ötleteidet, hacsak nem ösztönöznek, lökdösnek, és sürgetnek mások. Néha önző vagy, gyakran csak magadra gondolsz, visszahúzódó vagy, és nem fogadsz be mindenkit a bizalmadba. A legjobb adottságod egyértelműen az, hogy nagyon jó eszed van. Könnyen megbántódsz, és mindig ideges vagy valami miatt. Készüljön fel rá mindenki a környezetedben, hogy folyamatosan képzelt betegségeidre panaszkodsz. Mindenben a tökéletességre törekszel, és így minden másnál jobban vágysz az ötletek világosságára és kiváló minőségére.


Csendes és zárkózott személyiséged által nagyon hatékony vagy. Mindig mindent az irányításod alatt tartasz. Mivel a többi jegy ezt könnyen kihasználja, gyakran munkamániássá válsz. Önzetlen vagy és áthat a szolgálat ösztöne, így mindig jól teljesítesz. Szereted, ha minden a helyén van, de ennek megvan az ára. Kritikus személyiség is tudsz lenni, aki nem tűri a sikertelenséget. Ám a túlzott aggodalmaskodás idegkimerültséghez vezethet.

A Szűz a földjegy természetes érzékisége, valamint a veleszületett tisztasági vágya közötti ellentétet testesíti meg. Személyiségednek egy része mindig érintetlen és tiszta marad, ám a másik oldalad érzéki és termékeny. Ha oldódnak a gátlásaid, kiderül, hogy mennyire élvezed a testi örömöket, ez azonban később lelkiismeret-furdaláshoz vezethet.


Érzékeny testrészed, szerved:

emésztőrendszer, vékonybél, epe.


Külső megjelenés:

Szolid, szerény külső, szabályos, ovális arc, vékony száj, szürkés szem, vékony (nőknél fiús) testalkat.


Az egész megjelenésed, visszahúzódó szerénységet tükröz, minden harmonikus rajtad, és nem viselsz semmi feltűnőt. Beosztott típus vagy, gondosan ügyelsz a részletekre. Anyagias, és gyakorlatias, alapvetően racionális beállítottságú. Aprólékos és kitartó, szorgalmas, megbízható munkaerő. Kritikai érzéked fejlett. Született tehetséged van a szűz foglalkozásokhoz, úgy, mint könyvtáros, kritikus, vegyész, térképész, könyvelő.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, intrikus, szőrszálhasogató, negatív lehetsz.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a bika csillagjegyben tartózkodott.

Életutadat a különböző túlélési technikák kialakítása jellemzik. Tele vagy tudattalan és irracionális félelmekkel és gyakran tévhitekkel is, néha egy jövőbeni katasztrófától félsz vagy csak a szerelmi csalódástól, de a lényeg: mindig félsz, tartasz valamitől. Ez az állandó instabil lelkiállapot könnyen lerombolhatja mindazt, amit évek során sikerült felépítened, és megakadályozhat abban, hogy hosszú távú célok megvalósításába fogj. Bizonytalanságod és határozatlanságod jelentősen megakadályoz abban, hogy jól boldogulj az életben. Fontos lenne átgondolnod mindazokat az értékeket és tényeket, amelyeket az életedben fontosnak tartasz, és rá kell venned magadat arra, hogy kiépítsed szilárd anyagi alapjaidat.


Nagyon valószínű, hogy egy erős érzelmi jellegű behatás az oka annak, hogy igyekszel mindent megtenni a stabil környezet kialakításáért, de ezzel még nem oldod meg a problémát, hisz homokba dugod a fejedet. Épp ezért fontos lenne, hogy megismerjed a tudatalattidat befolyásoló tényezőket, így sokkal jobb esélyed lenne arra, hogy megtaláljad a lelki békédet, és erkölcsi valamint anyagi téren fellendülhessen az életed. Csak akkor leszel képes a teljes megnyugvásra, ha megteremted a szükséges alapokat életed hátralévő részéhez, melynek két fő pillére a biztonság és az anyagiak. Fiatal korodban biztos, hogy erős szenvedélyek hajtottak, ami miatt nemcsak akkor, hanem jelenleg is gyakran kerülsz érzelmi válságba. Gyakran előfordul, hogy nem megalapozott féltékenységgel kapcsolatos érzelmek terhelik lelkedet, ami csak annak köszönhető, hogy saját magadat sem vagy képes teljes mértékben elfogadni. Bizonyára észrevetted, hogy erős szexuális késztetéssel rendelkezel, s ennek ellenére a kielégülés szinte elérhetetlennek tűnik. És itt a lényeg! Minél jobban törekszel arra, hogy különböző vágyaidat kielégítsed, annál sivárabbá teszed saját életedet. Mit tehet ez ellen? Fordítsd figyelmedet a téged körülvevő emberekre, figyeld őket mit és hogyan csinálnak másképp, és próbáld megérteni az ő értékrendjüket. Ha ez sikerül, akkor a legnagyobb vágyad teljesülhet, s végre elérheted a biztonságot, ahol megszűnhetnek az anyagi és érzelmi problémák, és idővel mindkét területen eléred céljaidat. A harmóniát és békét keresve kipróbálhatsz többféle lehetőséget is, ezekből számos tapasztalatot gyűjthetsz, sőt vágyaid egy részét kielégítheted. Olyan értékrendet kell választanod, amelyben nem kap helyet a rombolás, sokkal inkább az építés és a megőrzés.


Legfontosabb feladatod:

Úgy kell gondolkoznod és cselekedned, hogy közben a szenvedélyeket és a hatalmi vágyadat visszaszorítod. Legfontosabb feladatod az, hogy másoknak szilárd támaszt nyújts.


Hűségesnek lenni nemcsak emberekhez, hanem elvekhez is. Előrelátóan, megfontoltan haladni a céljaid felé, és lépésről lépésre megtervezni a tiedet. A lustaságot legyőzni, és elfogadni azt, hogy a sült galamb nem fog a szádba repülni, a sikerért, az anyagi eredményért tenni kell.

Azonban ne legyen a mindened a pénz, hanem az anyagiakat csak arra használd, hogy független legyél, és segíts vele másokat. Próbáld meg legyőzni az irigységet, és ne gondold azt, hogy a pénz az egyetlen, ami biztonságot adhat.


Párkapcsolatod :

Csak a hozzád hasonló, megbízható és jól kiszámítható partnerrel jöhetsz ki. De azt tudnod kell, hogy akit párként választasz, akivel összekötöd az életedet, annak az előző életekből a karmikus adósa vagy. Ezért a kapcsolatot az átmenetileg kialakuló nehézségek ellenére is fent kell tartanod, és megküzdened a választottadért, még akkor is, ha esetleg felbukkan a titokzatos harmadik.


Munkád:

Karmikus feladatod, hogy vezető pozícióba kerülj és másokat irányíts. A pénzzel és tulajdonnal kapcsolatos pályákban érhetsz el sikereket, akár a bankszakmában, akár az ingatlan piacon jól megállod a helyedet. Olyan ügyletek bonyolításában vehetsz részt, amelyek neked és a családodnak is jó megélhetést biztosítanak.


Egészséged:

A súlytöbblet problémákat okozhat, és emiatt kialakulhatnak keringési betegségek, vagy a máj működésének zavarok. Egyébként ezek arra is utalnak, hogy le kellene küzdened az irigység érzését, amelyet mások sikereivel szemben érzel. Ez a múlt terhe, a karma, amellyel születtél.


Ahol a karmádat teljesítheted:

A művészetek területén, amelyet hobbiként kellene űznöd. A másik megoldás, ha kulturális eseményeken rendszeresen önkéntes munkát vállalsz.

1768. tinendo (válaszként erre: 1765. - Vajola)
2010. ápr. 29. 14:28

Szia.

Kellene a születési év, hónap, nap, óra és perc, na meg a születési hely, hogy ki tudjam számolni mi az aszcendensed. :)

1767. Ficu00
2010. ápr. 29. 13:43
hm. most nézem mi is ez itt. alkalmasint engem is megnéznél? 1985.05.14. bp. 14:05 (vagy 14:35 nem tudom egyik a tesóm)
1766. vajola
2010. ápr. 29. 13:43
Ja elfelejtettem oda irni vizonto vagyok!
1765. vajola
2010. ápr. 29. 13:41
Nagyon szeretnem megtudni!
1764. Ficu00
2010. ápr. 29. 13:41
bika vagyok, szűz az aszcendensem, de hogy mi az életfeladatom, azt nem tudom. ha tippelni lehet azt mondanám, hogy tanuljam meg elfogadni a hülye embereket is olyannak, amilyenek... :)
1763. tinendo (válaszként erre: 1762. - Botond75)
2010. ápr. 29. 13:33

1975. 02. 03. 10. 30 Siófok

Aszcendensed: bika.

A nevet adó állathoz hasonlóan a Bika aszcendensűek önfejűek, makacsak és önzőek, akiket csak akkor lehet aktivitásra ösztönözni, ha a vörös kendő felbosszantja. Nem jellemzi a kezdeményezőkészség. Sokkal előbb fogja megkívánni a szomszéd kertjét, minthogy magának is kialakítson egyet. Általában a lassú mozgás jellemzi, hacsak nem készteti valami gyorsaságra, úgyhogy számítsunk arra, hogy az ilyen ember jobban szereti a nyugalmat a mozgalmasságnál.


Személyiséged kulcselemei a határozottság, a rugalmatlanság és a kockázatkerülés. Lényeges számodra a megszokás és a biztonság, ami oda vezet, hogy gyakran megragadsz kialakult helyzetekben. Rendkívül megbízható vagy; leginkább a kötelességtudatot és a lojalitást becsülöd, ezáltal kiváló csapatjátékos vagy. Olyannyira nagy a kitartásod, hogy a legmindennapibb feladatnak is szorgalommal és türelemmel látsz neki.

Sztoikus és konformista alkatod ritkán okoz felfordulást. Nyomás alatt hihetetlen állóképességről tudsz tanúbizonyságot tenni, miközben látszólag ragaszkodsz a konvenciókhoz. Van azonban egy sokkal könnyedebb oldalad is. A zene, a művészetek és az élet jó dolgainak szeretete jellemző rád. Önmagadat kényeztető személyiség vagy, aki folyton az örömöket hajszolja, és teljes mértékben kiélvezi az érzékiségét.


Érzékeny testrészed, szerved:

nyak és a torok, pajzsmirigy, mandulák.


Külső megjelenés:

Első ránézésre is könnyen felismerhető nagy, nyílt, élveteg tekintetű szemeiről, melyekre hatalmas szempillák vetnek árnyékot. A férfiaknál gyakori a bajusz viselete. Mozgása kényelmes, nem kapkod, kissé lassú. Kissé alacsony vagy közepes termet.


Az egész megjelenésed biztonságot, nyugalmat áraszt. Szereted a stabilitást, az állandóságot. A megszokás számodra a biztonságot jelenti. A meglévő körülményeken, kapcsolatokon nehezen változtatsz. Zavarnak a gyors, hirtelen dolgok, események. Született tehetséged van a pénzügyek terén, és minden olyan életterületen, ahol a megtartásra van szükség. Vonzódsz a természethez, és minden olyan szakmához, amely kapcsolatban áll vele. Ösztönös tehetséged van a bika foglalkozásokhoz, mint például a bankár, kertész, szakács, komolyzenész.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, makacs, önfejű, konok, merev, hirtelen haragú lehetsz.


A fejlődésedben bejárandó utad:

Az anyagi világ értékeihez való túlzott ragaszkodástól az optimális stabilitásig, mások értékeinek megbízható gyarapításáig, a tárgyak elengedéséig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a nyilas csillagjegyben tartózkodott.

Már gyermekként is nagyon jó lehetőségeid vannak, hogy érvényesülj, s ez felnőttkorban sem alakul másként. Rengeteg lehetőség áll előtted, amikor elindulsz utadon, hisz rendkívül jó a kommunikációs készséged, hamar átlátod a dolgokat, megérted az embereket. Kiváló szellemi és fizikai képességekkel rendelkezel, ennek ellenére állandó nyugtalanság ül a lelkedben, rendkívül mozgékony vagy, nem bírsz megülni egy helyben. Gyakran változtatgatod terveidet, gyakran letérsz arról az útról, amit végig kellene járnod, ezért nem csoda, ha sokszor váratlan nehézségekbe ütközöl. és nehezen tudod eredményeidet megszilárdítani. Túl a fiatal éveiden kezded majd érezni, hogy nem mindig cselekedtél helyesen, ezért mindent meg fogsz tenni azért, hogy véglegesen valamilyen hasznos cél felé irányítsd életedet. Nehéz feladat lesz, mert hiába jók a lehetőségeid, igen bizonytalan vagy abban, mi is a te valódi feladatod.


Olvass sokat, utazz, láss világot, nézz meg mindent, ami módodban áll, ez könnyen hozzásegíthet ahhoz, hogy megtaláld az utad. Felnőttként se hagyd abba a tanulást, elméd bármilyen újdonságra fogékony. Előrejutásod egyik kulcsa a tanulás. Életedben a legfontosabb kérdések a tudással, kommunikációval és a kölcsönös megértéssel lesznek kapcsolatosak. Általában komoly figyelmet szentelsz a környezetedben élő emberek elképzeléseinek, és időd nagy részét vagy képes azzal tölteni, hogy okos emberek gondolatait feldolgozd, és tanulj ezekből. Sajnos sokszor fogod megtapasztalni életutad során az emberi rosszindulatot, álnokságot, amely eltöprengsz, s ráadásul sok szellemi energiádat felemészt. Mivel sok időt töltesz emberek között, ráadásul szinte mindig sietsz valahová, emiatt nem marad időd és energiád arra, hogy el tud dönteni azt, hogy pontosan merre is szeretnél indulni és eljutni. Túl a 40 éven egyre nagyobb szükségét érzed annak, hogy saját ötleteidet kivitelezhesd, és aktivizálhasd kreativitásodat is. Azoknak, akiknek elfogadod a tanácsát, elsősorban arról akarnak majd meggyőzni, hogy mennyire fontos lenne az, hogy az intellektuális függetlenségre törekedj. Adj teret gondolataid megvalósításának, ezzel sokkal gazdagabbá teheted lelkivilágodat.


Legfontosabb feladatod: az elmélyülés valamilyen filozófiában és a hit. Nem az a lényeg, hogy miben hiszel, hanem hogy legyen egyáltalán valami, amiben képes vagy hinni. Fontos, hogy megtanuld a különböző döntéseket érzelmileg megközelíteni.

Nyelvtanulás, és a különböző kultúrák megismerése, valamint a vallás gyakorlása. Tanulj meg vitatkozni, és nem megfutamodni, ha a konfliktus adódik. Merj felvállalni szócsatákat, állj ki elveidért, véleményedért.


Kerüld a fecsegést, pletykálkodást, amivel előző életeidben megkeseríthetted mások életét. Uralkodj az érzéseiden, mert az érzelemkitörések miatt hátrányos helyzetbe hozod önmagad.


Igyekezz a hagyományos erkölcsi értékek szerint élni, le kell szoknod a "vizet prédikál, bort iszik" magatartásról. Légy önálló, kezdj vállalkozásba, amelyért egyedül vállald a felelősséget.Párkapcsolatod:

Ki kell segítened kedvesedet a depressziós, nehéz helyzetekből. Viselkedéseddel biztosítsd számára azt az érzést, hogy az életnek igenis van értelme. Bíznod és hinned kell benne. Erősítsd meg párodat abban, hogy rád mindig számíthat. Légy vele nyitott, oszd meg vele az életedben felmerülő félelmeket, kétségeket.Munkád:

A kihívások embere vagy, ezért elfogadsz olyan munkát is, amelyet talán még soha nem végeztél. Olyan főnököd lesz, akivel szemben a harc igazi kihívás, és a becsületességeddel, az egyenes jellemeddel kell megküzdened vele. Komoly döntési helyzetbe kerülsz, mások megélhetése is nagymértékben tőled függ. Munkádban hallgass az ösztöneidre, amelyek sohasem csalnak meg és átsegítenek egy kritikus időszakon.


Gyakorold a tapintatot, mert akaratlanul is elszólhatod magad és megbánthatsz, vérig sérthetsz embereket.Egészséged:

Életed folyamán többször lesznek epeproblémáid, ami azt jelenti, hogy a múltban több keserűséget kellett lenyelned, és nem adhattad ki a mérgedet úgy, mint a jelenlegi életedben.Ahol a karmádat teljesítheted:

Idegen országban, vagy külföldi cégnél munkaerőként, ahol alkalmazkodnod kell más kultúrákhoz, és meg kell tanulnod tökéletesen egy idegen nyelvet.

1762. botond75
2010. ápr. 28. 16:40
Kedves Tinendo. Ha megkérnélek, akkor az enyémet is megnéznéd:1975.02.03. 10,30 Siófok.Köszönöm.
1761. tinendo (válaszként erre: 1760. - Gordonka)
2010. ápr. 1. 11:42
Szívesen.
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook