Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? fórum

Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
1640. tinendo (válaszként erre: 1639. - 8c73a5832e)
2009. szept. 18. 05:25

1968. 07 . 18. 04. 00-05. 00 Ózd

Ha minden igaz akkor az szcendensed: rák.

Ezt a víz jegyet a Hold uralja, így az, akinek ez a jegy az aszcendense, olyan ésszel van megáldva, amit a legjobban úgy lehet leírni, hogy fantáziadús, különösen érzékeny és fogékony. Mint az egyik leglelkiesebb aszcendens, a képviselője gyakran fogja az álmodozást nagyobb előnyben részesíteni a cselekvésnél. Kitartó és nagyon állhatatos természetű, és ha egyszer kibékül valakivel, akkor szabad folyást enged a kedvességének és a vendégszeretetének. Mindenek előtt való az otthon és a közvetlen környezet szeretete. Néha visszahúzódó és bizalmatlan, mégis kitűnik mindenki közül a türelmével, mert abban hisz, hogy bármilyen jó lehet a teljesítmény, az ember mindig tud, és fog is jobban teljesíteni.


Már a látványod is puha fészek meleget sugároz, telve érzelemmel. Segítőkész, anyáskodó, gondoskodó vagy. Álmodozó tekintetedről könnyen felismerhető vagy. Érzékeny vagy, könnyen sírva fakadsz, nagyon érzékeny lelkű vagy. Szívesen sütsz-főzöl, és szívesen megkínálsz másokat. A legfontosabb számodra a család, és nagyon szoros a kapcsolatod az édesanyáddal. Született tehetséged van a gondoskodás terén, ezért nagyon jó kapcsolatot tudsz teremteni a gyerekekkel, főleg a kicsikkel, de mivel ösztönös tehetséged van a fészek meleg megteremtésére, egy szállodában, panzióban is bevonzod a vendégeket. Gondoskodó hajlamodat, mint remek szakács tudod kamatoztatni.

Mivel az állatöv gondoskodója vagy, sosem helyezed magad előtérbe, nem feltűnősködsz, ezért könnyű átsiklani feletted. Páncélod alatt rejtegetett dolgaidat nehéz kipuhatolni. A Hold fázisaival szoros összhangban, a gondoskodó, kedves, együtt érző éned könnyen keménnyé, ingerlékennyé és önsajnálóvá válhat. Világos ellentét feszül ambiciózus és társaságkedvelő mivoltod, valamint a gyengéd, érzékeny, elismerésért sóvárgó oldalad között. Mindig tartozni akarsz valahova, része akarsz lenni egy családnak és egy közösségnek, de vágyódsz a sikerre is, és az emberektől is képes vagy elfordulni annak érdekében, hogy ezt elérjed.

Számodra életbevágóan fontos az otthon. Minden otthoni széthúzás érzelmi szorongást vált ki belőled, amely életed minden területére kihat. A költözés óriási trauma számodra. Mivel szentimentális és nosztalgiára hajlamos vagy, mindent nagyra becsülsz, ami a múlthoz tartozik. Ami mások számára csak limlom, az neked elengedhetetlen kellék a biztonságérzethez.


Érzékeny testrészed, szerved:

mell, gyomor, méh, nőknél bal, férfiaknál jobb szem.


Külső megjelenés:

Fehér bőr, kerek arc, álmodozó, nedvesen csillogó kék szemek, közepes termet, erős csípő, férfiaknál kisebb pocak, súlya ciklikusan változik plusz-mínusz 1-2-kg, a nők mellben erősek, a napon könnyen leégnek. Közepes termet.


Amennyiben az aszcendensedet vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, érzelmi zsaroló, érzelmi zsarnok válik belőled.


A fejlődésben bejárandó utad:

a hisztis hangulatembertől a család alappilléreként szolgáló emberig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a kos csillajegyben tartózkodott.

Ösztönös igényed van arra, hogy embertársaiddal és környezeteddel tapintatosan és kellő odafigyeléssel bánj, így megadva saját magadnak a lehetőséget arra, hogy nagy dolgokat érj el, például vezetői pozícióra tegyél szert, vagy megfelelően ki tudd fejezni egyéniségedet, s rátalálj a neked megfelelő útra. Számos olyan helyzet adódhat életedben, amikor inkább megalkuszol, noha inkább kezedbe vennéd az irányítást, és megmutatnád a világnak, hogyan is kellene csinálni a dolgokat. . .


Akkor tudsz igazán hatékonyan dolgozni, ha tisztázod magadban, hogy mi is az, amit el akarsz érni, amit meg akarsz tenni, hisz az biztos, hogy nem célod más emberek utasításait követni. Az nem baj, ha utat engedsz vezetői hatalmadnak, de mindezt módjával kell tenned, mert néha szükség lesz arra, hogy háború nélkül juss megegyezésre az emberekkel, mindezt úgy, hogy közben teljesítheted rendeltetésedet is, ami kiváló példa lesz másoknak arra, hogy saját egyéniségüket hogyan alakíthatják és formálhatják egyre jobbá.


Ügyelned kell arra, hogy törekvésed a harmónia megteremtésére, soha ne akadályozzon meg tetteidben. Elmúlt életeid élményei során kialakulhatott egy mély és tudattalan késztetés arra, hogy fiatalon, bizonyos helyzetekben bármit megtegyél azért, hogy mások meglátásai és igényei szerint cselekedj. néha elkövetheted azt a hibát is, hogy mások elképzeléseit akarod megvalósítani. Ezért igyekezz elérni azt, hogy környezeted meg- és elismerjen, de ne azon az áron, hogy meg akarsz nekik felelni. 30 éves korod után el fog jönni egy olyan pillanat, amikor úgy fogod érezni, bizonyos dolgokban sürgősen változtatnod kell. Ekkor találhatsz rá igazi énedre, s ekkortól kell arra törekedni, hogy azt csináld, amit igazán szeretnél, és képes legyél úgy irányítani a dolgokat, hogy azok neked megfeleljenek. Nagyon fontos, hogy merd és vállald azt, amit csinálni akarsz, akkor is, ha ezzel meg kell kockáztatnod azt, hogy elidegenítesz magadtól néhány embert. Azzal nem jutsz semmire, ha vársz, és reménykedsz, a dolgok majd jóra fordulnak. Harcolnod kell azért, hogy elnyerd az emberek tiszteletét és megbecsülését.


Legfontosabb feladatod:

Életed során akaratodat, öntudatodat kell erőteljesen fejlesztened. Fontos, hogy képes legyél az önálló cselekvésre, s ki tudd alakítani egyéni elképzeléseidet. Fel kell vállalnod a felelősséget és a döntést. Sok akadályt kell leküzdened, de 28 éves korod után már könnyen átvészelsz minden problémát. Nem csoda, ha 40 éves korod után elismert és népszerű leszel.

1639. 8c73a5832e (válaszként erre: 1637. - Tinendo)
2009. szept. 17. 12:19
Bocsi,lemaradt, Ózdon születtem.
2009. szept. 17. 10:54
Kedves Tinendo!megkérhetlek, hogy az enyémet is megcsináld? 1966.07.23.és valamikor hajnali 5-6 óra körül születtem.Így is meg lehet csinálni? Köszi, Margit
1637. tinendo (válaszként erre: 1636. - 8c73a5832e)
2009. szept. 17. 10:26
És hol?
2009. szept. 17. 09:35
Szia! Én 1968.07. 18-án születtem hajnal 4-5 között, anyu nem tudja pontosan. De szerintem RÁk- és Rák aszcendens lehetek, inkább, mint az Oroszlán. Így is tudsz valamit segíteni?Köszi.
1635. tinendo (válaszként erre: 1634. - Aemm)
2009. szept. 11. 00:15
Szívesen.
1634. aemm (válaszként erre: 1633. - Tinendo)
2009. szept. 10. 17:37
köszönöm szépen:D:D:D:D:D
1633. tinendo (válaszként erre: 1632. - B594f32270)
2009. szept. 10. 12:14
Szívesen.
1632. b594f32270 (válaszként erre: 1631. - Tinendo)
2009. szept. 10. 11:34
Köszönöm szépen!! :)
1631. tinendo (válaszként erre: 1629. - B594f32270)
2009. szept. 10. 11:28

1982. 01. 07. 08:27. Budapest

Aszcendensed: vízöntő.

A kiszámíthatatlan és rendetlen Uránusz fennhatósága alatt ezek az emberek mindenek felett függetlenek és eredetiek. Nagyon jó és párosul náluk egy barátságos és együtt érző természettel, akik nem fogadják el, ha valaki beleavatkozik terveikbe, és ellenszegül az akaratuknak, és a saját útjukat járják attól függetlenül, hogy mások mit mondanak és tesznek. Általában önfejűek, bár néha túl makacsak, a megfontolt beszédjüknek gyakran az az oka, hogy az emberiséget neveljék. Minden új dologban lelkesen, tevékenyen közreműködnek, de néha a nagy lelkesedés miatt kiöntik a gyereket is a fürdővízzel együtt. Néhány barátjuk van csupán, de azok nagyon kitartóak. Az igazságra vágynak.


Köntörfalazó személyiséged attól függően viselkedik másként, hogy az adott pillanatban épp melyik uralkodó bolygódnak, az Uránusznak vagy a Szaturnusznak erősebb a hatása. Rendhagyó és idealista, hóbortos és perverz, kiszámíthatatlan és kaotikus, lázadó és makacs, zseni és beilleszkedésre képtelen vagy egyszerre, és mindek mellé élénk, eredeti és találékony is.

Hajlamos vagy a tökéletesség hajszolására, és rendre vágysz. Fanatizmusod és vakbuzgóságod túllépi a világ megsegítésének őszinte vágyát. Fiatalon hevesen áhítozol a változásra és a forradalomra, ezért lázadsz, vagy valamilyen ideológiát követsz, amelyhez aztán később szigorúan ragaszkodsz egy életen át. Te vagy az „öreg hippi", aki nem képes továbblépni, vagy az anarchista, aki nem vette észre, hogy a forradalomnak már vége. Emellett azonban újfent a társadalmi változások előidézője lehetsz.


Érzékeny testrészed, szerved:

lábszár, boka, idegrendszer.


Külső megjelenés:

Neki van a levilágítóbb kék szeme, magas, karcsú, hullámos haj, extrém, bizarr megjelenés, esetleg polgárpukkasztó öltözék.


Az egész megjelenésed figyelemfelkeltő, mindenképpen fittyet hánysz a szokásoknak, a fennálló rendnek. Szereted meghökkenteni már a külsőddel is az embereket. Igazi forradalmár, újító vagy, az, akinek a fejében megszületnek a legújabb ötletek, de a szabályok idegesítenek, fontos számodra a szabadság, hogy soha semmiben ne korlátozzanak. Szívesen és elkötelezetten segítesz egy embercsoporton. Született tehetséged van ahhoz, hogy új dogokat vigyél a világba. A vízöntő foglalkozásokhoz van a legnagyobb affinitása, úgy, mint reklámszakember, divattervező, számítástechnikus, felfedező, pilóta, asztrológus, szociológus.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, feltűnési viszketegségben szenvedő, mindent kényszeresen megreformáló emberré válhatsz.


A fejlődésben bejárandó utad:

A bomlasztótól a békés forradalmárig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a rák csillagjegyben tartózkodott.

Változékony életed első felében hatalmas benned az a belső késztetés, hogy jelentős hatással legyél az emberekre, s ne csak azokra, akiket ismersz, hanem azokra is, akiket nem. Mindent meg fogsz tenni azért, hogy elnyerd tanulótársaid, kollégáid, valamint olyan emberek tiszteletét, akik nem a családodhoz tartoznak. Szerencsésnek érezheted magad, mert már életed első harmadában eléred azokat a sikereket, amelyekre áhítozol, és ennek ellenére a sikerrel együtt járó mámorító öröm folyamatosan elmarad. Rá kell döbbenned arra, hogy a pozíció, amit elértél, és a mások általi elismerése sosem fog elégedetté tenni, a karrier ürességet hoz életedbe, így meg kell találnod a saját utadat úgy, hogy megpróbálod a hiányérzetet az élet más területeinek építésével és fejlesztésével pótolni.


Gondold át életedet, elért eredményeidet, a jövőre vonatkozó terveidet, és a döntés meghozatalánál vedd figyelembe érzéseidet és intuícióidat is; Ekkor születhet meg a döntés, amely átstrukturálhatja az életedet, s például munka területén hatalmas változást hozhat, s olyan pályára térhetsz át, amelyen nem az anyagiak inspirálnak, hanem az, hogy másokon segíts, más emberekről gondoskodj. Ez az, ami által sokkal könnyebben megteremtheted az összhangot szakmai életutad, magánéleted és személyiséged között. 40 éves korod után el kell gondolkoznod a visszavonuláson, le kell mondanod a további szakmai sikerekről. Bár fiatal korodban nagyon keményen küzdesz azért, hogy jól boldogulj, de néha a lemondás hozhatja meg az igazi, megváltó sikert. Előző életedben komoly hatással lehetett rád szüleid munkája, elért eredményeik, ezért érzel erős késztetést arra, hogy megfelelj jelenlegi szüleid elvárásainak. De az idő múlásával rá kell ébredned arra, hogy szükséged van arra, hogy több időt szentelj érzelmeidnek, családodnak, a hivatás csak másodlagos lesz.


Legfontosabb feladatod:

Vállalnod kell önmagad, származásod, a felelősséget, melynek alapjait akkor kell letenned, amikor családot alapítasz. Az érzelmi élet felépítése és stabilitása mindennél fontosabb lesz. Az anyagi szükségleteidet az érzelmek alá kell helyezni. Az emberséget és a hatalmat megfelelően kell összehangolnod, és családodon kívül gondoskodnod kell másokról is.


A feladatod a családok támogatása, és nem csupán a sajátodé, hanem akár idegen embereké is. Fontos még ebben az életedben a magányos emberek összehozása. Ha ezt eddig nem próbáltad, akkor itt az ideje, mert az előző életeidben családokat dúlhattál szét, amit most jóvá kell tenned. Ezt akár megtehetted hivatalos szerv képviselőjeként, vagy hódítóként, esetleg boszorkányként, aki rossz tanácsot adott, vagy tiltott, mágikus tevékenységeket űzött, amivel embertársainak – főként a családoknak – ártott.


Párkapcsolatod:

Minden szexuális partnered benned él, és a részeddé válik. Vagyis ezek az emberek rajtad keresztül is kapcsolatban állnak egymással, ezt nem árt ha tudod. Nem a partnerednek kell biztosítani a családi hátteret, ez a te feladatod. Neked kell rendet tartani az otthonotokban, és olyanná kell válnod, hogy a partnered minden helyzetben számíthasson rád. Ügyelned kell arra is, hogy a párodat ne zárd ki a családból, vagyis vele is beszélj meg mindent, mert ez a párkapcsolati karmikus feladatod közé tartozik.


Munkád:

Az otthoni, családdal kapcsolatos, úgynevezett kiszolgálói tevékenységek, illetve a gondoskodás, az anyaszerep eljátszása tartozik a karmikus feladataid közé. Ez a segítőkészség szolgálja a karmád teljesítését. A tanárként, gyermeknevelőként, házvezetőnőként, takarítóként, szakácsként, cukrászként tudod kibontakoztatni az előző életekből hozott tudást. Ezekkel a szakmákkal kijavíthatod azokat a hibákat, amelyeket korábban éppen ezen a vonalon követtél el.


Egészséged:

Immunproblémák jelentkezhetnek, amelyek lelassítják a betegségekből való felépülést, illetve hamarabb alakulhatnak ki a betegségek, mint másoknál. Mindez egy régi ős számlájára írható, aki nem volt képes talán lemondani egy olyan szerelmi kapcsolatról, amely tilos, tiltott volt. És a sors az utódok védekezőképességének gyengeségével fizetteti ki a számlát.


Ahol a karmádat teljesítheted:

Gondoskodj idősebb hozzátartozóidról, idegenekről és öreg, kiszolgáltatott emberekről. Karmádat teljesítheted, ha régiségekkel foglalkozol, esetleg kereskedsz velük.

1630. tinendo (válaszként erre: 1628. - Aemm)
2009. szept. 10. 11:25

1992. október. 19. 16:59. Leeds é. sz. 53° 47′ ny. h. 1° 32′

Aszcendensed: halak.

A Neptunusz és a víz hatására szentimentális és romantikus vagy. Hajlamos agy ok nélkül aggódni, a belső nyughatatlanság arra ösztönöz, hogy elmerülj az okkultizmusban. Olyan érzékeny és fogékony vagy más problémái iránt, hogy végül azokat a sajátodnak tekinted és nehéz lesz eldönteni, hogy a határozatlan és költői természetedre hallgatva kit támogass. Egész életedben a szeretetre törekszel, ez a teigazi természeted iránya, és ennek mestere vagy.

Személyiséged jellemzően bizonytalan, és nem vagy képes összpontosítani. Áthágható határaid miatt nem mindig tudod, hol végződst te és hol kezdődik a másik ember. Lelki szivacsként működsz, az egész környezetedből magadba szívod az érzéseket és a benyomásokat.


Szelíd vagy, senkit sem akarsz megbántani, és szerény személyiséged lévén nem tudsz nemet mondani. Gyakran áldozatszerepbe kényszerülsz, és ezért hajlamossá válsz a passzív agresszivitásra. Ahelyett, hogy nyíltan kellemetlenséget okoznál valakinek, inkább olyan feladatokat vállalsz el, amelyeket nincs is kedved teljesíteni. Könnyelmű ígéreteket teszel, de szinte azonnal meg is szeged őket. A jegy szimbolikus halaihoz hasonlóan egyszerre kétfelé húzz valamilyen erő. Ennek a személyiségnek az egyik fele a megtestesült kedvesség, a másik pedig a háttérből manipuláló erő. A kettő között ingadozol, ezért nem csoda, ha nehezen tudsz bánni a mindennapok valóságával.


Érzékeny testrészed, szerved:

lábfej, nyirokrendszer.


Külső megjelenés:

Ábrándos tekintet, kék, kissé dülledt szem, kicsi, ovális fej, keskeny hosszú lábfej, hízásra hajlamos.


Az érzelmek világában érzedi igazán jól magadat, a realitás talaján kissé bizonytalanul, tétován állsz. Önfeláldozó, segítőkész vagy. Nehéz szembesíteni a valósággal, menekülsz a tisztázó beszélgetések elől, inkább "homokba dugod a fejedet"'. Született tehetséged van a halak foglalkozásokhoz, úgy, mint festő, zenész, költő, író, filmes, fotós, ápoló, orvos, tengerész, halász.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, úgy akaratgyenge, alacsony erkölcsi szinten álló, szenvedélybeteg lehetsz.


A fejlődésében bejárandó utad:

A gyenge szenvedélybeteg csalótól az önzetlen szeretetre képes emberig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a nyilas csillagjegyben tartózkodott.

Már gyermekként is nagyon jó lehetőségeid vannak, hogy érvényesülj, s ez felnőttkorban sem alakul másként. Rengeteg lehetőség áll előtted, amikor elindulsz utadon, hisz rendkívül jó a kommunikációs készséged, hamar átlátod a dolgokat, megérted az embereket. Kiváló szellemi és fizikai képességekkel rendelkezel, ennek ellenére állandó nyugtalanság ül a lelkedben, rendkívül mozgékony vagy, nem bírsz megülni egy helyben. Gyakran változtatgatod terveidet, gyakran letérsz arról az útról, amit végig kellene járnod, ezért nem csoda, ha sokszor váratlan nehézségekbe ütközöl. és nehezen tudod eredményeidet megszilárdítani. Túl a fiatal éveiden kezded majd érezni, hogy nem mindig cselekedtél helyesen, ezért mindent meg fogsz tenni azért, hogy véglegesen valamilyen hasznos cél felé irányítsd életedet. Nehéz feladat lesz, mert hiába jók a lehetőségeid, igen bizonytalan vagy abban, mi is a te valódi feladatod.


Olvass sokat, utazz, láss világot, nézz meg mindent, ami módodban áll, ez könnyen hozzásegíthet ahhoz, hogy megtaláld az utad. Felnőttként se hagyd abba a tanulást, elméd bármilyen újdonságra fogékony. Előrejutásod egyik kulcsa a tanulás. Életedben a legfontosabb kérdések a tudással, kommunikációval és a kölcsönös megértéssel lesznek kapcsolatosak. Általában komoly figyelmet szentelsz a környezetedben élő emberek elképzeléseinek, és időd nagy részét vagy képes azzal tölteni, hogy okos emberek gondolatait feldolgozd, és tanulj ezekből. Sajnos sokszor fogod megtapasztalni életutad során az emberi rosszindulatot, álnokságot, amely eltöprengsz, s ráadásul sok szellemi energiádat felemészt. Mivel sok időt töltesz emberek között, ráadásul szinte mindig sietsz valahová, emiatt nem marad időd és energiád arra, hogy el tud dönteni azt, hogy pontosan merre is szeretnél indulni és eljutni. Túl a 40 éven egyre nagyobb szükségét érzed annak, hogy saját ötleteidet kivitelezhesd, és aktivizálhasd kreativitásodat is. Azoknak, akiknek elfogadod a tanácsát, elsősorban arról akarnak majd meggyőzni, hogy mennyire fontos lenne az, hogy az intellektuális függetlenségre törekedj. Adj teret gondolataid megvalósításának, ezzel sokkal gazdagabbá teheted lelkivilágodat.


Legfontosabb feladatod: az elmélyülés valamilyen filozófiában és a hit. Nem az a lényeg, hogy miben hiszel, hanem hogy legyen egyáltalán valami, amiben képes vagy hinni. Fontos, hogy megtanuld a különböző döntéseket érzelmileg megközelíteni.

Nyelvtanulás, és a különböző kultúrák megismerése, valamint a vallás gyakorlása. Tanulj meg vitatkozni, és nem megfutamodni, ha a konfliktus adódik. Merj felvállalni szócsatákat, állj ki elveidért, véleményedért.


Kerüld a fecsegést, pletykálkodást, amivel előző életeidben megkeseríthetted mások életét. Uralkodj az érzéseiden, mert az érzelemkitörések miatt hátrányos helyzetbe hozod önmagad.


Igyekezz a hagyományos erkölcsi értékek szerint élni, le kell szoknod a "vizet prédikál, bort iszik" magatartásról. Légy önálló, kezdj vállalkozásba, amelyért egyedül vállald a felelősséget.Párkapcsolatod:

Ki kell segítened kedvesedet a depressziós, nehéz helyzetekből. Viselkedéseddel biztosítsd számára azt az érzést, hogy az életnek igenis van értelme. Bíznod és hinned kell benne. Erősítsd meg párodat abban, hogy rád mindig számíthat. Légy vele nyitott, oszd meg vele az életedben felmerülő félelmeket, kétségeket.Munkád:

A kihívások embere vagy, ezért elfogadsz olyan munkát is, amelyet talán még soha nem végeztél. Olyan főnököd lesz, akivel szemben a harc igazi kihívás, és a becsületességeddel, az egyenes jellemeddel kell megküzdened vele. Komoly döntési helyzetbe kerülsz, mások megélhetése is nagymértékben tőled függ. Munkádban hallgass az ösztöneidre, amelyek sohasem csalnak meg és átsegítenek egy kritikus időszakon.


Gyakorold a tapintatot, mert akaratlanul is elszólhatod magad és megbánthatsz, vérig sérthetsz embereket.Egészséged:

Életed folyamán többször lesznek epeproblémáid, ami azt jelenti, hogy a múltban több keserűséget kellett lenyelned, és nem adhattad ki a mérgedet úgy, mint a jelenlegi életedben.Ahol a karmádat teljesítheted:

Idegen országban, vagy külföldi cégnél munkaerőként, ahol alkalmazkodnod kell más kultúrákhoz, és meg kell tanulnod tökéletesen egy idegen nyelvet.

1629. b594f32270 (válaszként erre: 1627. - Tinendo)
2009. szept. 9. 18:21

Húú, nem semmi jellemzéseket csinálsz :)

Megkérhetnélek, hogy megnézed az enyémet is? 1982.01.07. Budapest 08:27

Köszönöm előre is!

1628. aemm
2009. szept. 9. 18:17

helo tindendo,


én már régóta érdeklődöm az asztrológia után, de eddig még sehol nem láttam ilyen szép elemzéseket...kíváncsi lennék nekem mit mondasz?

1992. október 19-én születtem 16:59-kor Leeds-ben.

ha kellenek a koordinátái:szélesség:53fok 47'50"

hosszúság:-2 fok 26'55"


előre is köszi

1627. tinendo (válaszként erre: 1626. - Brazuca)
2009. szept. 2. 13:23

1982. 03. 14. 15:55 Ózd

Aszcendensed: szűz.

Minden aszcendens közül a Szűz a legintrikusabb, a legkritikusabb és a legleleményesebb. Annak ellenére, hogy nagyszerűen vág az eszed, sajnos, képtelen vagy véghezvinni az ötleteidet, hacsak nem ösztönöznek, lökdösnek, és sürgetnek mások. Néha önző vagy, gyakran csak magadra gondolsz, visszahúzódó vagy, és nem fogadsz be mindenkit a bizalmadba. A legjobb adottságod egyértelműen az, hogy nagyon jó eszed van. Könnyen megbántódsz, és mindig ideges vagy valami miatt. Készüljön fel rá mindenki a környezetedben, hogy folyamatosan képzelt betegségeidre panaszkodsz. Mindenben a tökéletességre törekszel, és így minden másnál jobban vágysz az ötletek világosságára és kiváló minőségére.


Csendes és zárkózott személyiséged által nagyon hatékony vagy. Mindig mindent az irányításod alatt tartasz. Mivel a többi jegy ezt könnyen kihasználja, gyakran munkamániássá válsz. Önzetlen vagy és áthat a szolgálat ösztöne, így mindig jól teljesítesz. Szereted, ha minden a helyén van, de ennek megvan az ára. Kritikus személyiség is tudsz lenni, aki nem tűri a sikertelenséget. Ám a túlzott aggodalmaskodás idegkimerültséghez vezethet.

A Szűz a földjegy természetes érzékisége, valamint a veleszületett tisztasági vágya közötti ellentétet testesíti meg. Személyiségednek egy része mindig érintetlen és tiszta marad, ám a másik oldalad érzéki és termékeny. Ha oldódnak a gátlásaid, kiderül, hogy mennyire élvezed a testi örömöket, ez azonban később lelkiismeret-furdaláshoz vezethet.


Érzékeny testrészed, szerved:

emésztőrendszer, vékonybél, epe.


Külső megjelenés:

Szolid, szerény külső, szabályos, ovális arc, vékony száj, szürkés szem, vékony (nőknél fiús) testalkat.


Az egész megjelenésed, visszahúzódó szerénységet tükröz, minden harmonikus rajtad, és nem viselsz semmi feltűnőt. Beosztott típus vagy, gondosan ügyelsz a részletekre. Anyagias, és gyakorlatias, alapvetően racionális beállítottságú. Aprólékos és kitartó, szorgalmas, megbízható munkaerő. Kritikai érzéked fejlett. Született tehetséged van a szűz foglalkozásokhoz, úgy, mint könyvtáros, kritikus, vegyész, térképész, könyvelő.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, intrikus, szőrszálhasogató, negatív lehetsz.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a rák csillagjegyben tartózkodott.

Változékony életed első felében hatalmas benned az a belső késztetés, hogy jelentős hatással legyél az emberekre, s ne csak azokra, akiket ismersz, hanem azokra is, akiket nem. Mindent meg fogsz tenni azért, hogy elnyerd tanulótársaid, kollégáid, valamint olyan emberek tiszteletét, akik nem a családodhoz tartoznak. Szerencsésnek érezheted magad, mert már életed első harmadában eléred azokat a sikereket, amelyekre áhítozol, és ennek ellenére a sikerrel együtt járó mámorító öröm folyamatosan elmarad. Rá kell döbbenned arra, hogy a pozíció, amit elértél, és a mások általi elismerése sosem fog elégedetté tenni, a karrier ürességet hoz életedbe, így meg kell találnod a saját utadat úgy, hogy megpróbálod a hiányérzetet az élet más területeinek építésével és fejlesztésével pótolni.


Gondold át életedet, elért eredményeidet, a jövőre vonatkozó terveidet, és a döntés meghozatalánál vedd figyelembe érzéseidet és intuícióidat is; Ekkor születhet meg a döntés, amely átstrukturálhatja az életedet, s például munka területén hatalmas változást hozhat, s olyan pályára térhetsz át, amelyen nem az anyagiak inspirálnak, hanem az, hogy másokon segíts, más emberekről gondoskodj. Ez az, ami által sokkal könnyebben megteremtheted az összhangot szakmai életutad, magánéleted és személyiséged között. 40 éves korod után el kell gondolkoznod a visszavonuláson, le kell mondanod a további szakmai sikerekről. Bár fiatal korodban nagyon keményen küzdesz azért, hogy jól boldogulj, de néha a lemondás hozhatja meg az igazi, megváltó sikert. Előző életedben komoly hatással lehetett rád szüleid munkája, elért eredményeik, ezért érzel erős késztetést arra, hogy megfelelj jelenlegi szüleid elvárásainak. De az idő múlásával rá kell ébredned arra, hogy szükséged van arra, hogy több időt szentelj érzelmeidnek, családodnak, a hivatás csak másodlagos lesz.


Legfontosabb feladatod:

Vállalnod kell önmagad, származásod, a felelősséget, melynek alapjait akkor kell letenned, amikor családot alapítasz. Az érzelmi élet felépítése és stabilitása mindennél fontosabb lesz. Az anyagi szükségleteidet az érzelmek alá kell helyezni. Az emberséget és a hatalmat megfelelően kell összehangolnod, és családodon kívül gondoskodnod kell másokról is.


A feladatod a családok támogatása, és nem csupán a sajátodé, hanem akár idegen embereké is. Fontos még ebben az életedben a magányos emberek összehozása. Ha ezt eddig nem próbáltad, akkor itt az ideje, mert az előző életeidben családokat dúlhattál szét, amit most jóvá kell tenned. Ezt akár megtehetted hivatalos szerv képviselőjeként, vagy hódítóként, esetleg boszorkányként, aki rossz tanácsot adott, vagy tiltott, mágikus tevékenységeket űzött, amivel embertársainak – főként a családoknak – ártott.


Párkapcsolatod:

Minden szexuális partnered benned él, és a részeddé válik. Vagyis ezek az emberek rajtad keresztül is kapcsolatban állnak egymással, ezt nem árt ha tudod. Nem a partnerednek kell biztosítani a családi hátteret, ez a te feladatod. Neked kell rendet tartani az otthonotokban, és olyanná kell válnod, hogy a partnered minden helyzetben számíthasson rád. Ügyelned kell arra is, hogy a párodat ne zárd ki a családból, vagyis vele is beszélj meg mindent, mert ez a párkapcsolati karmikus feladatod közé tartozik.


Munkád:

Az otthoni, családdal kapcsolatos, úgynevezett kiszolgálói tevékenységek, illetve a gondoskodás, az anyaszerep eljátszása tartozik a karmikus feladataid közé. Ez a segítőkészség szolgálja a karmád teljesítését. A tanárként, gyermeknevelőként, házvezetőnőként, takarítóként, szakácsként, cukrászként tudod kibontakoztatni az előző életekből hozott tudást. Ezekkel a szakmákkal kijavíthatod azokat a hibákat, amelyeket korábban éppen ezen a vonalon követtél el.


Egészséged:

Immunproblémák jelentkezhetnek, amelyek lelassítják a betegségekből való felépülést, illetve hamarabb alakulhatnak ki a betegségek, mint másoknál. Mindez egy régi ős számlájára írható, aki nem volt képes talán lemondani egy olyan szerelmi kapcsolatról, amely tilos, tiltott volt. És a sors az utódok védekezőképességének gyengeségével fizetteti ki a számlát.


Ahol a karmádat teljesítheted:

Gondoskodj idősebb hozzátartozóidról, idegenekről és öreg, kiszolgáltatott emberekről. Karmádat teljesítheted, ha régiségekkel foglalkozol, esetleg kereskedsz velük.

1626. brazuca
2009. szept. 1. 10:16

Szia Tinendo!

Én is nagyon kiváncsi vagyok mi az életfeladatom.Megtudnád nekem írni? Előre is köszönöm. 1982.03.14. (15:55) Ózd

1625. tinendo (válaszként erre: 1624. - Sznebk2)
2009. aug. 31. 07:01

Igen, gond, mert így nem tudom megállapítani, hogy mi is az aszcendense.

Éjfél és reggel 6 között lehet szűz, mérleg, skorpió.


Születésedkor a felszálló holdcsomópont a nyilas csillagjegyben tartózkodott.

Már gyermekként is nagyon jó lehetőségeid vannak, hogy érvényesülj, s ez felnőttkorban sem alakul másként. Rengeteg lehetőség áll előtted, amikor elindulsz utadon, hisz rendkívül jó a kommunikációs készséged, hamar átlátod a dolgokat, megérted az embereket. Kiváló szellemi és fizikai képességekkel rendelkezel, ennek ellenére állandó nyugtalanság ül a lelkedben, rendkívül mozgékony vagy, nem bírsz megülni egy helyben. Gyakran változtatgatod terveidet, gyakran letérsz arról az útról, amit végig kellene járnod, ezért nem csoda, ha sokszor váratlan nehézségekbe ütközöl. és nehezen tudod eredményeidet megszilárdítani. Túl a fiatal éveiden kezded majd érezni, hogy nem mindig cselekedtél helyesen, ezért mindent meg fogsz tenni azért, hogy véglegesen valamilyen hasznos cél felé irányítsd életedet. Nehéz feladat lesz, mert hiába jók a lehetőségeid, igen bizonytalan vagy abban, mi is a te valódi feladatod.


Olvass sokat, utazz, láss világot, nézz meg mindent, ami módodban áll, ez könnyen hozzásegíthet ahhoz, hogy megtaláld az utad. Felnőttként se hagyd abba a tanulást, elméd bármilyen újdonságra fogékony. Előrejutásod egyik kulcsa a tanulás. Életedben a legfontosabb kérdések a tudással, kommunikációval és a kölcsönös megértéssel lesznek kapcsolatosak. Általában komoly figyelmet szentelsz a környezetedben élő emberek elképzeléseinek, és időd nagy részét vagy képes azzal tölteni, hogy okos emberek gondolatait feldolgozd, és tanulj ezekből. Sajnos sokszor fogod megtapasztalni életutad során az emberi rosszindulatot, álnokságot, amely eltöprengsz, s ráadásul sok szellemi energiádat felemészt. Mivel sok időt töltesz emberek között, ráadásul szinte mindig sietsz valahová, emiatt nem marad időd és energiád arra, hogy el tud dönteni azt, hogy pontosan merre is szeretnél indulni és eljutni. Túl a 40 éven egyre nagyobb szükségét érzed annak, hogy saját ötleteidet kivitelezhesd, és aktivizálhasd kreativitásodat is. Azoknak, akiknek elfogadod a tanácsát, elsősorban arról akarnak majd meggyőzni, hogy mennyire fontos lenne az, hogy az intellektuális függetlenségre törekedj. Adj teret gondolataid megvalósításának, ezzel sokkal gazdagabbá teheted lelkivilágodat.


Legfontosabb feladatod: az elmélyülés valamilyen filozófiában és a hit. Nem az a lényeg, hogy miben hiszel, hanem hogy legyen egyáltalán valami, amiben képes vagy hinni. Fontos, hogy megtanuld a különböző döntéseket érzelmileg megközelíteni.

Nyelvtanulás, és a különböző kultúrák megismerése, valamint a vallás gyakorlása. Tanulj meg vitatkozni, és nem megfutamodni, ha a konfliktus adódik. Merj felvállalni szócsatákat, állj ki elveidért, véleményedért.


Kerüld a fecsegést, pletykálkodást, amivel előző életeidben megkeseríthetted mások életét. Uralkodj az érzéseiden, mert az érzelemkitörések miatt hátrányos helyzetbe hozod önmagad.


Igyekezz a hagyományos erkölcsi értékek szerint élni, le kell szoknod a "vizet prédikál, bort iszik" magatartásról. Légy önálló, kezdj vállalkozásba, amelyért egyedül vállald a felelősséget.Párkapcsolatod:

Ki kell segítened kedvesedet a depressziós, nehéz helyzetekből. Viselkedéseddel biztosítsd számára azt az érzést, hogy az életnek igenis van értelme. Bíznod és hinned kell benne. Erősítsd meg párodat abban, hogy rád mindig számíthat. Légy vele nyitott, oszd meg vele az életedben felmerülő félelmeket, kétségeket.Munkád:

A kihívások embere vagy, ezért elfogadsz olyan munkát is, amelyet talán még soha nem végeztél. Olyan főnököd lesz, akivel szemben a harc igazi kihívás, és a becsületességeddel, az egyenes jellemeddel kell megküzdened vele. Komoly döntési helyzetbe kerülsz, mások megélhetése is nagymértékben tőled függ. Munkádban hallgass az ösztöneidre, amelyek sohasem csalnak meg és átsegítenek egy kritikus időszakon.


Gyakorold a tapintatot, mert akaratlanul is elszólhatod magad és megbánthatsz, vérig sérthetsz embereket.Egészséged:

Életed folyamán többször lesznek epeproblémáid, ami azt jelenti, hogy a múltban több keserűséget kellett lenyelned, és nem adhattad ki a mérgedet úgy, mint a jelenlegi életedben.Ahol a karmádat teljesítheted:

Idegen országban, vagy külföldi cégnél munkaerőként, ahol alkalmazkodnod kell más kultúrákhoz, és meg kell tanulnod tökéletesen egy idegen nyelvet.

1624. Sznebk2 (válaszként erre: 1619. - Tinendo)
2009. aug. 28. 23:07
Sajnos nem tudjuk. Bocsánat, elég hirtelen jött, nem tudjuk sajna. Ez nagy gond? Az biztos, hogy éjfél és reggel között. 1973. november 18.
1623. tinendo (válaszként erre: 1622. - 035bae3aff)
2009. aug. 28. 13:21
Nincs mit!
1622. 035bae3aff (válaszként erre: 1621. - Tinendo)
2009. aug. 28. 10:11
Nagyon szépen köszönöm hihetetlen hogy az egész igaz rám egytől egyig és ez irányt is mutatott most nekem!!! Nagyon köszönöm
1621. tinendo (válaszként erre: 1618. - 035bae3aff)
2009. aug. 28. 09:32
Írtam privit.
1620. tinendo (válaszként erre: 1616. - Tücsi03)
2009. aug. 28. 09:25

2006. 09. 03. 14. 10. Keszthely

Aszcendense: oroszlán.

Őszinte és nyílt, még akkor is, ha ezzel akaratlanul megbánt másokat. A természetére jellemző a szokatlan és erős akarat, a hatalmas büszkeség, a végtelen érzékiség és az általános kedvesség. Hajlamos a kapkodásra, és könnyen túlzásba esik. Ugyanakkor minden helyzetet királyi eleganciával és könnyedséggel kezel. Megfontolt beszéd és cselekvés, előregondolkodás jellemzi, ami lelkességgel párosul, mielőtt a tettei győzelemhez vezetnek.


Folyton pózol. Nemesszívűségét, életszeretetét pedig ráragasztja másokra is, mert mindig a középpontban van, és mintha törvény adta joga lenne, megköveteli a tömjénezést. Természeténél fogva uralkodik, azért van a világon, hogy mások felett uralkodjon, akár kérnek ebből, akár nem. Szerencsére, annyira elbűvölő a természete, hogy a legtöbb ember megbocsátja neki, hogy betolakodik az életébe. Hiába megalomániás, vagy nagylelkű zsarnok, van benne valami erőtől duzzadó és gyerekes még akkor is, ha néha parancsolgat és fitogtatja dominanciáját.

Különlegesnek hiszi magát, és képes messzire elmenni azért, hogy különleges bánásmódban legyen része. Személyiségjegyében rengeteg büszkeség található. Sokan gondolkodás nélkül földre borulnak előtte. Nem szívesen támadják meg. Ha megsértődik, a hőmérséklet lezuhan, a helyzet hervasztóvá válik, és nehezen csalogatják vissza az arénába.


Érzékeny testrésze, szerve:

szív, érrendszer, hát, hátgerinc.


Külső megjelenés:

Széles arc, mandulaszem, kicsit pisze, széles orr, érzéki száj, "királyi" hajkorona, közepes termet, szőke vagy vörösesbarna haj, bátor, nyílt, sugárzó tekintet, egyenes, méltóságteljes tartás.


Az egész megjelenése méltóságteljes, biztonságot és nyugodt erőt sugároz. Alkotó és kreatív, ösztönösen maga köré vonzza az embereket melegszívűségével, nyíltságával. Legjellemzőbb mégis rá a méltóságteljesség, soha nem hozza magát kényelmetlen, megalázó, kellemetlen helyzetbe. Nagyon fontos számára a külvilág elismerése, és a külvilágból érkező pozitív visszajelzések a cselekedeteire, produktumaira, körülményeire és a külsőjére vonatkozóan. Született tehetsége van minden olyan tevékenységben, ami az egyéni kreativitásról szól, ahol vezető személyiségre van szükség. Minden oroszlán foglalkozásban: színész, tanár, vállalkozó, sportoló.


Amennyiben az aszcendensét, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, önteltté, beképzeltté, hiúvá válhat.


A fejlődésben bejárandó útja:

Az öntelt "kirakatbábutól" a nyíltszívű igazságos kreatív emberig.Születésekor a felszálló holdcsomópont a halak csillagjegyben tartózkodott.

Már kicsi gyermekként is szorgalmas, tele van tettvággyal. Szakmai pályafutása kezdetén keményen és szorgalmasan dolgozik, de megszállottsága, teljes odaadása épp abban gátolhatja meg, hogy kiteljesedjen, és képességeit teljes mértékben kamatoztathassa. Mindig tele van munkával, tennivalóval, s ez akkor sem változik, amikor idősödik. Ami viszont változik, hogy hozzászokik a napi rutinhoz, egyre kevésbé hajlandó nyitni az új lehetőségek felé, sőt szinte már-már a monotonitásba csap át élete. Így nem csoda, ha komoly önértékelési problémával kerül szembe, és azt is megkérdőjelezheti időnként, szükség van-e rá vagy munkájára. Meg kell teremtenie a változás lehetőségét, és azt, hogy jobb egzisztenciális kilátásai legyenek. Sajnos e téren csak magára számíthat, rettentő fontossá válik az önmegvalósítás. Csak akkor tud az unalomból kitörni, ha értelmet talál életében, cselekedeteiben.


Nyerjen ösztönzést önmagától, hisz egész élete során tele van jobbnál jobb ötletekkel, csupán neki kellene kezdeni a megvalósításnak. Fontos szerepet kap életében az egészsége is, mert amint szellemileg kezdene leépülni, az azonnal egészsége romlásában is megmutatkozik. Idősödve sok minden megváltozik körülötte nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen bölcs filozófiai gondolkodásmód híve lesz, és lemond a materialista és anyagi javakról a lelki békéje érdekében. Örömét idős korában már nem munkában, hanem az önmegvalósításban találhatja meg, s nem utolsó sorban családja az, akikért sokat tehet. Adjon új értelmet életének, foglalkozzon művészetekkel, filozófiával, vagy bármivel, ami élete első szakaszából kimaradt.


Legfontosabb feladata:

Mivel tehetséges, ki kell használnia maximálisan képességeit és kreativitását. El kell felejtenie a szabályok és a társadalmi korlátok létezését. Komoly esélye van arra, hogy az ezotériában és a spiritualitásban találja meg önmagát.

Rendkívüli érzékenység jellemzi, át tudja érezni mások fájdalmát, képes önfeláldozó módon segítséget nyújtani. Talán azért, mert rengeteg baj és bánat érte az előző életeiben, amiért a sors a jelenben kárpótolja, és megajándékozza az empátia és együttérzés képességével.


Igen kifinomult művészi adottságokkal rendelkezik, jól tenné, ha kibontakoztatná tehetségét. Ha hivatásszerűen nem megy, akkor szabadidőben, hobbiként foglalkozzon festészettel, színészettel, zenével. Tehetsége van még a pszichológiához, kiválóan eligazodik az emberi lélek útvesztőiben, és remek tanácsokat ad a rászorulóknak.


Párkapcsolata:

Olyan partnerre van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát. Sajnos fennáll a lehetősége annak, hogy ez az illető mellette van, de ő nem veszi észre. Egész élete során az igazit keresi, bárkivel találkozik, saját képére igyekszik formálni. Igyekezzen inkább ő változni, mert a belső átalakulása után olyan emberrel fogja leélni az életét, akit korábban elutasított.


Munkája:

Fontos, hogy szabadidejét aktívan és hasznosan töltse el. Másoknak segítsen kikapcsolódni, feszültségeiket feldolgozni. Érdemes lenne ehhez kapcsolódó foglalkozást választania, hiszen az előző életeiben valószínűleg a munka hőse volt, aki éjjel-nappal dolgozott és folyamatosan hajszolta a többieket is. Legyen nyitott és figyelmes, vigasztalja meg a csalódott és szomorú embereket. Tanácsaival segítse azokat, akiknek a magánélete válságba jutott.Egészsége:

Bőrén kiütések, szemölcsök jelenhetnek meg, amelyek arra figyelmeztetik, hogy lelke mélyén távol akarja tartani magát valakitől. A talpán előforduló bőrkeményedések, arra utalnak, hogy túl sokat tett valakiért, aki ezt nem becsüli, és nem értékeli eléggé.


Ahol a karmáját teljesítheti:

Legyen olyan társaság tagja, ahol a másságot megtapasztalja és megtanul együtt érezni ezekkel az emberekkel.

1619. tinendo (válaszként erre: 1615. - Sznebk2)
2009. aug. 28. 09:17
Születési óra és perc?
2009. aug. 27. 21:51
Igazából én tényleg nem tudom minek vagyok a földön leginkább meghalnék most azonnal tök érdemtelen az életem se munka se semmi. ááááá :(((
2009. aug. 27. 21:50
Nem tudom sajnos de nagyon nagyon szeretném megtudni!
1616. tücsi03 (válaszként erre: 1614. - Tinendo)
2009. aug. 27. 21:33

Nagyon szépen köszönjük!Ha van isőd megnéznéd a kislányomét is!

2006.09.03 14 óra 10 perc KESZTHELY


Előre is köszi!

1615. Sznebk2
2009. aug. 27. 18:21

Szia!

1973. november 18. hajnalban született, Budapesten a nővérem. Azt szeretném megtudni, rá mi vár, miért van "közöttünk".

Köszönöm, Kati

1614. tinendo (válaszként erre: 1613. - Tücsi03)
2009. aug. 27. 09:48

1990. 08. 13. 09óra 45perc Marcali

Aszcendense: mérleg.

Akinek a Mérleg jegyében van az aszcendense, az általában könnyelmű természetű, ami kedvességgel és rokonszenves viselkedéssel párosul. A Mérleg jegyű ide-oda hányódik a kiegyensúlyozatlanság világában, úszik az árral, és mindig a jót keresi, a rosszat pedig kerüli. Mindeközben képtelen meglátni az élet és a szerelem valódi jelentését. Dicséretre vágyik, amit gyakran a szokatlan szépségének köszönhetően kap meg. Szeretik magukat olyan barátokkal körülvenni, akik csodálják őket. Született diplomaták, akik egész életükben a szépséget keresik.


Gyakran nevezik a zodiákus legkiegyensúlyozottabb jegyének, de ez nem feltétlenül mindig igaz. Habozó személyisége az egyik szélsőségből a másikba esik, vagy csak lógatja a lábát. Rendkívül elbűvölő, társasági lényével embertársai kedvére tesz. Jobban szereti a harmóniát, mint az igazságot, így a hazugságot és a manipulációt sem veti meg, ha az életet a saját akarata szerint szeretné élni. Képes alkalmazkodni, mindent elsimítani és kompromisszumokat kötni, hogy mindenkit boldoggá tegyen, de a felszín alatt kemény marad.

Számára életbevágóan fontosak a kapcsolatok, egyedül tökéletlennek érzi magát. Mindent megtesz azért, hogy magához vonzza a partnerét.


Érzékeny testrésze, szerve:

derék, vese.


Külső megjelenés:

Nagyon szépek, harmonikusak, arányosak, szép, rózsás a bőrük, bájosak, kellemesek, mosolygósak, arcukon vénusz - gödörrel.


Az egész megjelenése harmóniát sugároz. Mindig, mindenkivel kedves, nagyon gyakran mosolyog. Fontos számára a harmonikus, szép környezet. Társ nélkül nehéz számára az élet, nem könnyű számára az egyedüllét. Szeret szerepelni, a középpontba kerülni. Született tehetsége van a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.


Amennyiben az aszcendensét, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, a megfelelési kényszere miatt nem vállalja saját magát, a véleményét, elvész a személyisége a sok alkalmazkodásban, már nem is lehet tudni, ki is valójában.


A fejlődésben bejárandó úzja:

A gerinctelen "alakuló művésztől" a kedves, megértő, a másikat önzetlenül támogató társig.Születésekor a felszálló holdcsomópont a vízöntő csillagjegyben tartózkodott.

Megszületésétől egészen haláláig rengeteg küzdelmet kell átvészelnie, de ezek nem valódi harcok, csupán harcok önmagával! Nagy háború azért, hogy az egocentrikusabb hozzáállás helyett végre képes legyen arra, hogy a közösség érdekeit vegye figyelembe a sajátját megelőzve. Mindig és mindent szeretne maximálisan kihasználni. Úgy tekint a világra, mint a szórakozási és örömélmények hatalmas gyűjtőhelyére. Mindenbe, de különösen szerelmi ügyekbe veti bele magát hatalmas erővel, s hibája, hogy szeret költekezni és pazarlóan élni. Célja az, hogy nagystílű képet fessen önmagáról. De eljön a pillanat, amikor fel kell ébrednie, és a realitás áll vele szemben. Eddigi fantáziavilága darabokra törik, ábrándjai mindhiába voltak oly szépek, az öröm, amit az élvezetekben keresett és talált, mind múló dolgok. Ez az ébredés élete legmegrázóbb élményét jelentheti, viszont ez teheti képessé arra, hogy végre visszafogottabb, és realistább életet tudjon élni. Szükségét fogja érezni annak, hogy lemondjon a kényszeres feltűnésről, hogy elvegyülhessen a tömegben, mindezt úgy, hogy közben felajánlja szolgálatait a köz javára.


Önző céljai helyét átveszi egy humanitárius gondolkodásmód, gyökeres változás megy végbe fejében, s egyszer csak azt fogja észrevenni, hogy valamilyen közös cél érdekében együtt dolgozik másokkal, - akár olyanokkal is, akiket addig nem sokra tartott. Bár felnőtté válása időpontjában azt tartja fontosnak, hogy kitűnjön és valami speciális dolgot vigyen véghez, de kb. 36 éves kora után minderről szépen lassan lemond. Sok energiát fog áldozni arra, hogy el tudja adni magát és kivívja mások figyelmét. Kedvében fog járni családjának, barátainak, sőt akár ismeretlen embereknek is. Élete derekán elkezdheti az önmegvalósítást, használhatja kreativitását, és megmutathatja a világnak, rejtőzik benne egy másik én, egy sokkal jobb ember, mint akit megismertek. Ahogy idősödik, lead igényeiből, megelégszik a kevéssel is, önző céljait háttérbe szorítja. Ehhez viszont komoly kockázatot kell vállalnia, hisz le kell mondania akár az anyagi jólétről is, viszont a lelki békéje érdekében megéri ezt a lépést megtenni.


Legfontosabb feladata: a magány és az egoizmus helyett beleolvadni egy közösségbe. Képviselnie kell a közösség és a hátrányos helyzetűek érdekeit. A megváltás a számára kijelölt út.

Kitartást, hűséget, barátságosságot, jóindulatot és türelmet kell elsajátítania a jelenben. Legyen udvarias, és mások bizalmával ne éljen vissza. Ha valakire nincs szüksége, akkor nem dobhatja el úgy, mint egy használt papírzsebkendőt, hiszen az előző életekben éppen ezt tette. Mivel egyszerűen a jelenlétével is zavart tud kelteni, ezért a provokatív, már-már extrémnek számító nézeteit ne hangoztassa, és ne erőltesse másokra.


Párkapcsolata:

Azzal a személlyel lesz boldog, akinek teljesen más az egyénisége, mint az övé. Esetleg más a kultúrája és a vallása, ezért távoli országba kell utaznia miatta, hogy ott élje le az életét. Párja meghagyja a szabadságát, szabad lesz mellette, nem szabja meg, hogy mikor, mit csináljon.


Munkája:

Nem vágyik nagyobb vagyon felhalmozására, inkább az alkotás a fontos, mint a pénzszerzés. Ez azonban azzal járhat, hogy elhanyagolja a pénzügyeit, és észre sem veszi, anyagi zűrbe kerülhet, vagy kihasználják.


A pénz hiánya lemondással járhat, amit végképp nem tűr. A munkájában azt akarja, hogy mások váljanak a követőivé, hajlamos a kíméletlenségre. Nem hallgatja meg munkatársai tanácsát, javaslatait, pedig ez segíthetné sokszor sikerre.Egészsége:

Bokája a leggyengébb testtája, ami azt jelenti, hogy egy őse rossz úton járt, amely karmikus örökségként most az ő életét is megnehezíti. Talán éppen ahhoz ragaszkodik, amit el kellene engednie, és olyan dolgokat megvalósítania, amellyel másokat segíthet át a krízishelyzeteken.Ahol a karmáját teljesítheti:

A házasságában. Kössön házasságot, és próbáljon meg alkalmazkodni a másikhoz, gyakorolja a hűséget és az önfeláldozást vele szemben.

1613. tücsi03
2009. aug. 26. 21:27

Kedves Tinedo!


Légyszíves nézd meg a barátnőm aszcendensét és jellemezd!Előre is köszönöm!

1990.08.13.09óra 45perc Marcali

1612. tinendo (válaszként erre: 1610. - Makrai.lilla)
2009. aug. 14. 17:43
:)
1611. tinendo (válaszként erre: 1609. - Akvamarin)
2009. aug. 14. 17:43

Aszcendense: nyilas.

Akinek ez a jegy az aszcendense, részben ember, részben ragadozó állat, tele van törekvéssel és vágyakozással. Nyíltszívű, szenvedélyes és szeretetreméltó természete van, aki hajlamos a családi és baráti kapcsolatai rovására küzdeni a céljaiért. Tehát számíthat rá a környezete, hogy nem sieti el a házasságot és a plusz felelősségek magára vállalását. Mindig nagyon vonzza a másik neműeket, sok szerelemre számíthat. Általában nem jellemző rá az idealizmus, és minden jegynél több bölcsességgel bír.


Kedélyes és lármás, társaságkedvelő személyiség, akinek szüksége van barátokra, új arcokra és új helyekre. Szabadságimádó természete miatt felhalmozol egy rakás térképet és utazási prospektust, felkészülve minden eshetőségre. A legtávolabbi helyekre vágyik, de nem foglal le, vagy szervez meg előre semmit. Szeret az utolsó pillanatban intézkedni. Amennyiben az optimista Nyilasok közé tartozik, úgy a messzi tengerpartokon várja a válaszokat és a kiteljesedést, hiszen inkább abban él, ami lehetne, és nem abban, ami van.

Nyers őszintesége lévén néha már tapintatlan módon képes közölni másokkal, hogyan éljék az életüket, miközben saját maga ritkán él ugyanezen elvek szerint. Átkozottul őszinte jellem, akit nem érdekelnek a részletek. Ösztönösen cselekszik, gyakran egyértelmű célpont nélkül is kilövi a nyilát. Szerinte jobb cselekedni, mint semmit sem tenni, és majd ráér utána elgondolkozni.


Érzékeny testrésze, szerve:

csípő, comb, máj.


Külső megjelenése:

Magas, hosszú combok, széles csípő, mozgékony, kissé elnagyolt vonások, a férfiak gyakran viselnek szakállt, derűs, jóságos tekintet.


Az egész megjelenése derűt, optimizmust, segítőkészséget, hitet, jóindulatot sugároz. Nagyon szeret utazni, messze egzotikus tájakra vágyik, vonzza minden, ami egzotikus, legyen az táj, étel, ember, használati tárgy. Minden helyzetben optimista, látja a kiutat, és nyugodt derűvel megnyugtat másokat is. Született tehetsége van a nyilas foglalkozásokhoz, úgy, mint a jogász, színész, ügyvéd, pap, politikus, filozófus.


Amennyiben az aszcendensét, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszög éri, rangkóros, bölcselkedő, nyughatatlan, nagyképű lehet.


A fejlődésében bejárandó útja:

A "majd én megmondom, hogyan kell élni"-től a mély bölcsességekkel rendelkező emberig.

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook