Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? fórum

Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
1700. tinendo (válaszként erre: 1699. - Ágica...)
2010. márc. 8. 21:12
Szívesen.
1699. ágica... (válaszként erre: 1697. - Tinendo)
2010. márc. 8. 13:01

Nagyon sok rám jellemző dolog van benne!

Mind a kettőben sok olyan jellemzés van, ami én vagyok!

Köszönöm! :)

1698. tinendo (válaszként erre: 1696. - 0d56c4c6dc)
2010. márc. 8. 12:44

1971. 06. 11. 13. 05. Budapest

Aszcendensed: mérleg.

Akinek a Mérleg jegyében van az aszcendense, az általában könnyelmű természetű, ami kedvességgel és rokonszenves viselkedéssel párosul. A Mérleg jegyű ide-oda hányódik a kiegyensúlyozatlanság világában, úszik az árral, és mindig a jót keresi, a rosszat pedig kerüli. Mindeközben képtelen meglátni az élet és a szerelem valódi jelentését. Dicséretre vágyik, amit gyakran a szokatlan szépségének köszönhetően kap meg. Szeretik magukat olyan barátokkal körülvenni, akik csodálják őket. Született diplomaták, akik egész életükben a szépséget keresik.


Gyakran neveznek a zodiákus legkiegyensúlyozottabb jegyének, de ez nem feltétlenül mindig igaz. Habozó személyiséged az egyik szélsőségből a másikba esik, vagy csak lógatod a lábad. Rendkívül elbűvölő, társasági lényeddel embertársaid kedvére teszel. Jobban szereted a harmóniát, mint az igazságot, így a hazugságot és a manipulációt sem veted meg, ha az életet a saját akaratod szerint szeretnéd élni. Képes vagy alkalmazkodni, mindent elsimítani és kompromisszumokat kötni, hogy mindenkit boldoggá tegyél, de a felszín alatt kemény maradsz.

Számodra életbevágóan fontosak a kapcsolatok, egyedül tökéletlennek érzed magad. Mindent megteszel azért, hogy magadhoz vonzzad a partnered.


Érzékeny testrészed, szerved:

derék, vese.


Külső megjelenés:

Nagyon szépek, harmonikusak, arányosak, szép, rózsás a bőrük, bájosak, kellemesek, mosolygósak, arcukon vénusz - gödörrel.


Az egész megjelenésed harmóniát sugároz. Mindig, mindenkivel kedves vagy, nagyon gyakran mosolyogsz. Fontos számodra a harmonikus, szép környezet. Társ nélkül nehéz számodra az élet, nem könnyű számodra az egyedüllét. Szeretsz szerepelni, a középpontba kerülni. Született tehetséged van a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, a megfelelési kényszered miatt nem vállalod saját magadat, a véleményedet, elvész a személyiséged a sok alkalmazkodásban, már nem is lehet tudni, ki is vagy valójában.


A fejlődésben bejárandó utad:

A gerinctelen "alakuló művésztől" a kedves, megértő, a másikat önzetlenül támogató társig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a vízöntő csillagjegyben tartózkodott.

Megszületésedtől egészen halálodig rengeteg küzdelmet kell átvészelned, de ezek nem valódi harcok, csupán harcok önmagaddal! Nagy háború azért, hogy az egocentrikusabb hozzáállás helyett végre képes legyél arra, hogy a közösség érdekeit vedd figyelembe a sajátodat megelőzve. Mindig és mindent szeretnél maximálisan kihasználni. Úgy tekintesz a világra, mint a szórakozási és örömélmények hatalmas gyűjtőhelyére. Mindenbe, de különösen szerelmi ügyekbe veted bele magad hatalmas erővel, s hibád, hogy szeretsz költekezni és pazarlóan élni. Célod az, hogy nagystílű képet fess önmagadról. De eljön a pillanat, amikor fel kell ébredned, és a realitás áll veled szemben. Eddigi fantáziavilágod darabokra törik, ábrándjaid mindhiába voltak oly szépek, az öröm, amit az élvezetekben kerestél és találtál, mind múló dolgok. Ez az ébredés életed legmegrázóbb élményét jelentheti, viszont ez tehet képessé arra, hogy végre visszafogottabb, és realistább életet tudj élni. Szükségét fogod érezni annak, hogy lemondj a kényszeres feltűnésről, hogy elvegyülhess a tömegben, mindezt úgy, hogy közben felajánlod szolgálataidat a köz javára.


Önző céljaid helyét átveszi egy humanitárius gondolkodásmód, gyökeres változás megy végbe fejedben, s egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy valamilyen közös cél érdekében együtt dolgozol másokkal, - akár olyanokkal is, akiket addig nem sokra tartottál. Bár felnőtté válásod időpontjában azt tartod fontosnak, hogy kitűnj és valami speciális dolgot vigyél véghez, de kb. 36 éves korod után minderről szépen lassan lemondasz. Sok energiát fogsz áldozni arra, hogy el tudd adni magad és kivívd mások figyelmét. Kedvében fogsz járni családodnak, barátaidnak, sőt akár ismeretlen embereknek is. Életed derekán elkezdheted az önmegvalósítást, használhatod kreativitásodat, és megmutathatod a világnak, rejtőzik benned egy másik én, egy sokkal jobb ember, mint akit megismertek. Ahogy idősödsz, leadsz igényeidből, megelégszel a kevéssel is, önző céljaidat háttérbe szorítod. Ehhez viszont komoly kockázatot kell vállalnod, hisz le kell mondanod akár az anyagi jólétről is, viszont a lelki békéd érdekében megéri ezt a lépést megtenni.


Legfontosabb feladatod: a magány és az egoizmus helyett beleolvadni egy közösségbe. Képviselned kell a közösség és a hátrányos helyzetűek érdekeit. A megváltás a számodra kijelölt út.

Kitartást, hűséget, barátságosságot, jóindulatot és türelmet kell elsajátítanod a jelenben. Légy udvarias, és mások bizalmával ne élj vissza. Ha valakire nincs szükséged, akkor nem dobhatod el úgy, mint egy használt papírzsebkendőt, hiszen az előző életekben éppen ezt tetted. Mivel egyszerűen a jelenléteddel is zavart tudsz kelteni, ezért a provokatív, már-már extrémnek számító nézeteidet ne hangoztasd, és ne erőltesd másokra.


Párkapcsolatod:

Azzal a személlyel leszel boldog, akinek teljesen más az egyénisége, mint a tiéd. Esetleg más a kultúrája és a vallása, ezért távoli országba kell utaznod miatta, hogy ott éld le az életed. Párod meghagyja a szabadságod, szabad leszel mellette, nem szabja meg, hogy mikor, mit csinálj.


Munkád:

Nem vágysz nagyobb vagyon felhalmozására, inkább az alkotás a fontos, mint a pénzszerzés. Ez azonban azzal járhat, hogy elhanyagolod a pénzügyeidet, és észre sem veszed, anyagi zűrbe kerülhetsz, vagy kihasználnak.


A pénz hiánya lemondással járhat, amit végképp nem tűrsz. A munkádban azt akarod, hogy mások váljanak a követőiddé, hajlamos vagy a kíméletlenségre. Nem hallgatod meg munkatársaid tanácsát, javaslatait, pedig ez segíthetne sokszor sikerre.Egészséged:

Bokád a leggyengébb testtájad, ami azt jelenti, hogy egy ősöd rossz úton járt, amely karmikus örökségként most a te életedet is megnehezíti. Talán éppen ahhoz ragaszkodsz, amit el kellene engedned, és olyan dolgokat megvalósítanod, amellyel másokat segíthetsz át a krízishelyzeteken.Ahol a karmádat teljesítheted:

A házasságodban. Köss házasságot, és próbálj meg alkalmazkodni a másikhoz, gyakorold a hűséget és az önfeláldozást vele szemben.

1697. tinendo (válaszként erre: 1692. - Ágica...)
2010. márc. 8. 12:42

1977. 08. 05. éjjel 2-4 között Szeged

Ha fél 4-ig születtél, akkor rák, ha utána, akkor oroszlán az aszcendensed.

Ha az aszcendensed rák.

Ezt a víz jegyet a Hold uralja, így az, akinek ez a jegy az aszcendense, olyan ésszel van megáldva, amit a legjobban úgy lehet leírni, hogy fantáziadús, különösen érzékeny és fogékony. Mint az egyik leglelkiesebb aszcendens, a képviselője gyakran fogja az álmodozást nagyobb előnyben részesíteni a cselekvésnél. Kitartó és nagyon állhatatos természetű, és ha egyszer kibékül valakivel, akkor szabad folyást enged a kedvességének és a vendégszeretetének. Mindenek előtt való az otthon és a közvetlen környezet szeretete. Néha visszahúzódó és bizalmatlan, mégis kitűnik mindenki közül a türelmével, mert abban hisz, hogy bármilyen jó lehet a teljesítmény, az ember mindig tud, és fog is jobban teljesíteni.


Már a látványod is puha fészek meleget sugároz, telve érzelemmel. Segítőkész, anyáskodó, gondoskodó vagy. Álmodozó tekintetedről könnyen felismerhető vagy. Érzékeny vagy, könnyen sírva fakadsz, nagyon érzékeny lelkű vagy. Szívesen sütsz-főzöl, és szívesen megkínálsz másokat. A legfontosabb számodra a család, és nagyon szoros a kapcsolatod az édesanyáddal. Született tehetséged van a gondoskodás terén, ezért nagyon jó kapcsolatot tudsz teremteni a gyerekekkel, főleg a kicsikkel, de mivel ösztönös tehetséged van a fészek meleg megteremtésére, egy szállodában, panzióban is bevonzod a vendégeket. Gondoskodó hajlamodat, mint remek szakács tudod kamatoztatni.

Mivel az állatöv gondoskodója vagy, sosem helyezed magad előtérbe, nem feltűnősködsz, ezért könnyű átsiklani feletted. Páncélod alatt rejtegetett dolgaidat nehéz kipuhatolni. A Hold fázisaival szoros összhangban, a gondoskodó, kedves, együtt érző éned könnyen keménnyé, ingerlékennyé és önsajnálóvá válhat. Világos ellentét feszül ambiciózus és társaságkedvelő mivoltod, valamint a gyengéd, érzékeny, elismerésért sóvárgó oldalad között. Mindig tartozni akarsz valahova, része akarsz lenni egy családnak és egy közösségnek, de vágyódsz a sikerre is, és az emberektől is képes vagy elfordulni annak érdekében, hogy ezt elérjed.

Számodra életbevágóan fontos az otthon. Minden otthoni széthúzás érzelmi szorongást vált ki belőled, amely életed minden területére kihat. A költözés óriási trauma számodra. Mivel szentimentális és nosztalgiára hajlamos vagy, mindent nagyra becsülsz, ami a múlthoz tartozik. Ami mások számára csak limlom, az neked elengedhetetlen kellék a biztonságérzethez.


Érzékeny testrészed, szerved:

mell, gyomor, méh, nőknél bal, férfiaknál jobb szem.


Külső megjelenés:

Fehér bőr, kerek arc, álmodozó, nedvesen csillogó kék szemek, közepes termet, erős csípő, férfiaknál kisebb pocak, súlya ciklikusan változik plusz-mínusz 1-2-kg, a nők mellben erősek, a napon könnyen leégnek. Közepes termet.


Amennyiben az aszcendensedet vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, érzelmi zsaroló, érzelmi zsarnok válik belőled.


A fejlődésben bejárandó utad:

a hisztis hangulatembertől a család alappilléreként szolgáló emberig.Ha az aszcendensed: oroszlán.

Őszinte és nyílt vagy, még akkor is, ha ezzel akaratlanul megbántasz másokat. A természetedre jellemző a szokatlan és erős akarat, a hatalmas büszkeség, a végtelen érzékiség és az általános kedvesség. Hajlamos vagy a kapkodásra, és könnyen túlzásba esel. Ugyanakkor minden helyzetet királyi eleganciával és könnyedséggel kezelsz. Megfontolt beszéd és cselekvés, előregondolkodás jellemez, ami lelkességgel párosul, mielőtt a tetteid győzelemhez vezetnek.


Folyton pózolsz. Nemesszívűségedet, életszeretetedet pedig ráragasztod másokra is, mert mindig a középpontban vagy, és mintha törvény adta jogod lenne, megköveteled a tömjénezést. Természetednél fogva uralkodsz, azért vagy a világon, hogy mások felett uralkodj, akár kérnek ebből, akár nem. Szerencsére, annyira elbűvölő a természeted, hogy a legtöbb ember megbocsát neked, hogy betolakodsz az életébe. Hiába vagy megalomániás, vagy nagylelkű zsarnok, van benned valami erőtől duzzadó és gyerekes még akkor is, ha néha parancsolgatsz és fitogtatod dominanciádat.

Különlegesnek hiszed magadat, és képes vagy messzire elmenni azért, hogy különleges bánásmódban legyen részed. Személyiségjegyedben rengeteg büszkeség található. Sokan gondolkodás nélkül földre borulnak előtted. Nem szívesen támadnak meg. Ha megsértődsz, a hőmérséklet lezuhan, a helyzet hervasztóvá válik, és nehezen csalogatnak vissza az arénába.


Érzékeny testrészed, szerved:

szív, érrendszer, hát, hátgerinc.


Külső megjelenés:

Széles arc, mandulaszem, kicsit pisze, széles orr, érzéki száj, "királyi" hajkorona, közepes termet, szőke vagy vörösesbarna haj, bátor, nyílt, sugárzó tekintet, egyenes, méltóságteljes tartás.


Az egész megjelenésed méltóságteljes, biztonságot és nyugodt erőt sugároz. Alkotó és kreatív vagy, ösztönösen magad köré vonzod az embereket melegszívűségeddel, nyíltságoddal. Legjellemzőbb mégis rád a méltóságteljesség, soha nem hozod magadat kényelmetlen, megalázó, kellemetlen helyzetbe. Nagyon fontos számodra a külvilág elismerése, és a külvilágból érkező pozitív visszajelzések a cselekedeteidre, produktumaidra, körülményeidre és a külsődre vonatkozóan. Született tehetséged van minden olyan tevékenységben, ami az egyéni kreativitásról szól, ahol vezető személyiségre van szükség. Minden oroszlán foglalkozásban: színész, tanár, vállalkozó, sportoló.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, önteltté, beképzeltté, hiúvá válhatsz.


A fejlődésben bejárandó utad:

Az öntelt "kirakatbábutól" a nyíltszívű igazságos kreatív emberig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a mérleg csillagjegyben tartózkodott.

Már kisgyermekkorodban, majd serdülőként, és fiatal felnőttként is mindent megteszel azért, hogy kitűnj és valami különlegeset, egészen extravagánsat alkoss. Nagyon fontosnak érzed személyes szabadságod megtartását, épp ezért gyakran élsz vagy dolgozol egyedül, sőt, ha teheted, elkerülöd a nagy zajjal és tömeggel együtt járó helyeket is. Mindent megteszel azért, hogy kifogástalanul dolgozzál, és szakmai pályád legelején óriási erővel dolgozol azon, hogy ki tudjad alakítani egyéni státuszodat. De az idő múlásával rá kell döbbenned arra, hogy a várva várt szakmai sikerek minden erőfeszítése ellenére is elkerülnek, és be kell látnod, hogy egyedül nem tudod elérni a kellő sikereket. A karmád megköveteli azt, hogy háttérbe szorítsad egyéni vágyaidat, és igenis tudatosítsad magadban azt, hogy számodra a csoportos munkavégzés hozhatja meg a babérokat, és nagyon fontosak azok a fránya szakmai kapcsolatok. Hiába vagy tehetséges, személyes előrehaladásod nem elég ahhoz, hogy valóban sikeresnek érezhessed magadat.


Kiegyensúlyozottabb és elégedettebb lehetsz, ha megkockáztatod a másokkal való közös munkát, bár nyilvánvaló, hogy ez esetben osztoznod kell a sikeren is. Életutad folyamán többször szembekerülsz azzal a dilemmával, hogy döntened kell afelől, hogy hány százalékban elégítsed ki a saját szükségleteidet, s mi az, amiben bizony mások érdekei szerint kell cselekedned. Természetesen, a bohó fiatal korban meg vagy győződve arról, hogy csakis a saját érdekeidet kell nézned, ezért is ragaszkodsz a függetlenséghez, és szent meggyőződésed, hogy bármifajta megalkuvás lelki gyengeségre vallana. Azonban az idő múlásával ez a felfogásod elavul, s a gyakori magány és ürességérzet változtatásra késztet, s egyre jelentősebb vágyat érzel arra, hogy élményeidet, tapasztalásaidat megoszthassad másokkal, különösen olyanokkal, akikhez érzelmi szálak is kötnek. Ezen a ponton leszel képes önös érdekeidet figyelmen kívül hagyva figyelni mások szükségleteire vagy éppen érdekeire, és kapcsolataidban is arra vágysz, hogy erős szálakkal kötődj partneredhez. Ha igazán képes leszel magadat átadni egy érzelmekkel teli, bizalmi alapon nyugvó kapcsolatnak, akkortól tudsz harmonikusabb életet teremteni magadnak.


Legfontosabb feladatod:

Az alkalmazkodás, a belátás, a tervek mellett az eredmények másokkal való megosztása, nyugalom és harmónia létrehozása, és mások érdekének a figyelembe vétele. Meg kell tanulnod értékelni az érzelmi alapon nyugvó párkapcsolat fontosságát.

Megtartani a három lépés távolságot mindenkivel, kivéve a rokonokkal és a családtagokkal. Ugyanis az előző életeidben feltehetően mindenkivel barátkoztál, és sajnos nem tartottad meg mások titkait, ezért aztán kellemetlen, olykor veszteséges helyzetbe hoztál embereket. Meg kell tanulnod elfogulatlanul viselkedni, és az egyensúly megteremtésére törekedni az emberi kapcsolatokban. A mértékletességet az asztali és az ágybeli örömök terén is gyakorolnod kellene, mert ha erre vagy nem képes, akkor a túlzások később beteggé tehetnek.


Párkapcsolatod:

Olyan partnerrel kerülsz kapcsolatba, akinek szüksége van arra, hogy az önbizalmát táplálják. Ha ezt őszintén teszed és folyamatosan mellette állsz, akkor úgy fog szeretni, ahogyan az a legjobb neki. Nagyon vigyázz arra, hogy ne tedd őt nevetségessé, vagy ne űzz vele tréfát, ne ugrassad, amikor társaságban vagytok, mert vérig sértődik és sohasem fog neked megbocsátani. Az is előfordulhat, ha nagyon mélyen megbántod, hogy bosszút áll az első adandó alkalommal.


Ha félrelépsz, ne legyél annyira őszinte, hogy megosztod a kedveseddel, és megalázó helyzetbe hozod őt. Tartsad titokban, és viselkedéseddel se adj okot gyanúra.


Munkád:

Azokon a pályákon érzed jól magadat, ahol emberekkel foglalkozhatsz. Az előző életeidben nem sikerült a diplomáciai készségedet magas szintre fejlesztened, és az üzleti életben is túlságosan heves voltál. Hamar kimondtad a véleményedet, előbb beszéltél és csak az után gondolkodtál.


A jelen életedben éppen ezt kell helyrehoznia, és olyan pályát kell választania, ahol emberekkel foglalkozhat. Ajánlott helyek a kereskedelem, művészetek, vendéglátóipar, szépségipar - ezeken a területeken a kollégák kedvencévé is válhat.


Egészséged:

Hormonális problémák alakulhatnak ki, amelynek oka párkapcsolatodban keresendő. Amennyiben felbomlik életednek ezen a területén a harmónia, akkor a női vagy a férfi hormonok aktívabbak lesznek, és ez meglátszik a külsődön, a szépségeden.


Ahol a karmádat teljesítheted:

Adj tanácsot mások otthonának vagy külsejének szépítésére. Szépérzékedet és az emberekhez való barátságos viszonyodat használd fel, hogy segíthess harmonikussá tenni mások életét.

2010. márc. 8. 12:36

Szia!!

megkérhetnélek nekem is kiszámolnád?? nemtudom az aszcendensemet sem. Mostanában kezd érdekelni.:)

1971 06 11 13ó 05 perc Budapest

Köszi előre is.

1695. tinendo (válaszként erre: 1694. - Rencike24)
2010. márc. 8. 12:34

Azt hittem Százhalombattán születtél. Bocsi a tévedésért.

Kiszámoltam úgy, hogy Budapesten születtél, de így is nyilas az aszcendensed. :)

1694. Rencike24
2010. márc. 8. 12:30
Az nem baj, hogy nem Százhalombattán születtem, hanem Pesten? Vagy ennyire nem lényeges?
1693. Rencike24 (válaszként erre: 1690. - Tinendo)
2010. márc. 8. 12:27

Nagyon köszönöm!

Sok az igazság benne!

1692. ágica... (válaszként erre: 1691. - Tinendo)
2010. márc. 8. 12:15

Köszönöm!

Szeged éjjel 2-4 között láthattam meg a hold világot!

1691. tinendo (válaszként erre: 1688. - Ágica...)
2010. márc. 8. 12:13

Kb.-ra se?

Születési hely is kellene az aszcendenshez.

1690. tinendo (válaszként erre: 1687. - Rencike24)
2010. márc. 8. 12:12

1985. 07. 10 17. 55 Százhalombatta

Valóban nyilas az aszcendensed. :)

Aszcendensed: nyilas.

Akinek ez a jegy az aszcendense, részben ember, részben ragadozó állat, tele van törekvéssel és vágyakozással. Nyíltszívű, szenvedélyes és szeretetreméltó természete van, aki hajlamos a családi és baráti kapcsolatai rovására küzdeni a céljaiért. Tehát számíthat rá a környezete, hogy nem sieti el a házasságot és a plusz felelősségek magára vállalását. Mindig nagyon vonzza a másik neműeket, sok szerelemre számíthat. Általában nem jellemző rá az idealizmus, és minden jegynél több bölcsességgel bír.


Kedélyes és lármás, társaságkedvelő személyiség vagy, akinek szüksége van barátokra, új arcokra és új helyekre. Szabadságimádó természeted miatt felhalmozol egy rakás térképet és utazási prospektust, felkészülve minden eshetőségre. A legtávolabbi helyekre vágysz, de nem foglalsz le, vagy szervezel meg előre semmit. Szeretsz az utolsó pillanatban intézkedni. Amennyiben az optimista Nyilasok közé tartozol, úgy a messzi tengerpartokon várod a válaszokat és a kiteljesedést, hiszen inkább abban élsz, ami lehetne, és nem abban, ami van.

Nyers őszinteséged lévén néha már tapintatlan módon képes vagy közölni másokkal, hogyan éljék az életüket, miközben saját magad ritkán élsz ugyanezen elvek szerint. Átkozottul őszinte jellem vagy, akit nem érdekelnek a részletek. Ösztönösen cselekszel, gyakran egyértelmű célpont nélkül is kilövöd a nyilad. Szerinted jobb cselekedni, mint semmit sem tenni, és majd ráérsz utána elgondolkozni.


Érzékeny testrészed, szerved:

csípő, comb, máj.


Külső megjelenése:

Magas, hosszú combok, széles csípő, mozgékony, kissé elnagyolt vonások, a férfiak gyakran viselnek szakállt, derűs, jóságos tekintet.


Az egész megjelenésed derűt, optimizmust, segítőkészséget, hitet, jóindulatot sugároz. Nagyon szeretsz utazni, messze egzotikus tájakra vágysz, vonzz minden, ami egzotikus, legyen az táj, étel, ember, használati tárgy. Minden helyzetben optimista vagy, látod a kiutat, és nyugodt derűvel megnyugtatsz másokat is. Született tehetséged van a nyilas foglalkozásokhoz, úgy, mint a jogász, színész, ügyvéd, pap, politikus, filozófus.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszög éri, rangkóros, bölcselkedő, nyughatatlan, nagyképű lehetsz.


A fejlődésében bejárandó utad:

A "majd én megmondom, hogyan kell élni"-től a mély bölcsességekkel rendelkező emberig.


Születésedkor a felszálló holdcsomópont a bika csillagjegyben tartózkodott.

Életutadat a különböző túlélési technikák kialakítása jellemzik. Tele vagy tudattalan és irracionális félelmekkel és gyakran tévhitekkel is, néha egy jövőbeni katasztrófától félsz vagy csak a szerelmi csalódástól, de a lényeg: mindig félsz, tartasz valamitől. Ez az állandó instabil lelkiállapot könnyen lerombolhatja mindazt, amit évek során sikerült felépítened, és megakadályozhat abban, hogy hosszú távú célok megvalósításába fogj. Bizonytalanságod és határozatlanságod jelentősen megakadályoz abban, hogy jól boldogulj az életben. Fontos lenne átgondolnod mindazokat az értékeket és tényeket, amelyeket az életedben fontosnak tartasz, és rá kell venned magadat arra, hogy kiépítsed szilárd anyagi alapjaidat.


Nagyon valószínű, hogy egy erős érzelmi jellegű behatás az oka annak, hogy igyekszel mindent megtenni a stabil környezet kialakításáért, de ezzel még nem oldod meg a problémát, hisz homokba dugod a fejedet. Épp ezért fontos lenne, hogy megismerjed a tudatalattidat befolyásoló tényezőket, így sokkal jobb esélyed lenne arra, hogy megtaláljad a lelki békédet, és erkölcsi valamint anyagi téren fellendülhessen az életed. Csak akkor leszel képes a teljes megnyugvásra, ha megteremted a szükséges alapokat életed hátralévő részéhez, melynek két fő pillére a biztonság és az anyagiak. Fiatal korodban biztos, hogy erős szenvedélyek hajtottak, ami miatt nemcsak akkor, hanem jelenleg is gyakran kerülsz érzelmi válságba. Gyakran előfordul, hogy nem megalapozott féltékenységgel kapcsolatos érzelmek terhelik lelkedet, ami csak annak köszönhető, hogy saját magadat sem vagy képes teljes mértékben elfogadni. Bizonyára észrevetted, hogy erős szexuális késztetéssel rendelkezel, s ennek ellenére a kielégülés szinte elérhetetlennek tűnik. És itt a lényeg! Minél jobban törekszel arra, hogy különböző vágyaidat kielégítsed, annál sivárabbá teszed saját életedet. Mit tehet ez ellen? Fordítsd figyelmedet a téged körülvevő emberekre, figyeld őket mit és hogyan csinálnak másképp, és próbáld megérteni az ő értékrendjüket. Ha ez sikerül, akkor a legnagyobb vágyad teljesülhet, s végre elérheted a biztonságot, ahol megszűnhetnek az anyagi és érzelmi problémák, és idővel mindkét területen eléred céljaidat. A harmóniát és békét keresve kipróbálhatsz többféle lehetőséget is, ezekből számos tapasztalatot gyűjthetsz, sőt vágyaid egy részét kielégítheted. Olyan értékrendet kell választanod, amelyben nem kap helyet a rombolás, sokkal inkább az építés és a megőrzés.


Legfontosabb feladatod:

Úgy kell gondolkoznod és cselekedned, hogy közben a szenvedélyeket és a hatalmi vágyadat visszaszorítod. Legfontosabb feladatod az, hogy másoknak szilárd támaszt nyújts.


Hűségesnek lenni nemcsak emberekhez, hanem elvekhez is. Előrelátóan, megfontoltan haladni a céljaid felé, és lépésről lépésre megtervezni a tiedet. A lustaságot legyőzni, és elfogadni azt, hogy a sült galamb nem fog a szádba repülni, a sikerért, az anyagi eredményért tenni kell.

Azonban ne legyen a mindened a pénz, hanem az anyagiakat csak arra használd, hogy független legyél, és segíts vele másokat. Próbáld meg legyőzni az irigységet, és ne gondold azt, hogy a pénz az egyetlen, ami biztonságot adhat.


Párkapcsolatod :

Csak a hozzád hasonló, megbízható és jól kiszámítható partnerrel jöhetsz ki. De azt tudnod kell, hogy akit párként választasz, akivel összekötöd az életedet, annak az előző életekből a karmikus adósa vagy. Ezért a kapcsolatot az átmenetileg kialakuló nehézségek ellenére is fent kell tartanod, és megküzdened a választottadért, még akkor is, ha esetleg felbukkan a titokzatos harmadik.


Munkád:

Karmikus feladatod, hogy vezető pozícióba kerülj és másokat irányíts. A pénzzel és tulajdonnal kapcsolatos pályákban érhetsz el sikereket, akár a bankszakmában, akár az ingatlan piacon jól megállod a helyedet. Olyan ügyletek bonyolításában vehetsz részt, amelyek neked és a családodnak is jó megélhetést biztosítanak.


Egészséged:

A súlytöbblet problémákat okozhat, és emiatt kialakulhatnak keringési betegségek, vagy a máj működésének zavarok. Egyébként ezek arra is utalnak, hogy le kellene küzdened az irigység érzését, amelyet mások sikereivel szemben érzel. Ez a múlt terhe, a karma, amellyel születtél.


Ahol a karmádat teljesítheted:

A művészetek területén, amelyet hobbiként kellene űznöd. A másik megoldás, ha kulturális eseményeken rendszeresen önkéntes munkát vállalsz.

1689. tinendo (válaszként erre: 1686. - Smile72)
2010. márc. 8. 12:12
Nincs mit!
1688. ágica...
2010. márc. 8. 11:47

Szeretnék Én is kapni ilyen tájékoztatást! :)

1977.08.05 éjjel valamikor! Ez kevés lehet...de nem tudom hogy hány órakkor születtem pontosan! :(

1687. Rencike24
2010. márc. 8. 11:42

Szia itt is!:)

1985.07.10 17.55

Nyilas az aszcendesem, ha minden igaz, de hogy mi az életcélom és, hogy mik a jellemzői azt nem! Megköszönném, ha leírnád! Előre is köszönöm! Reni

1686. smile72 (válaszként erre: 1684. - Tinendo)
2010. márc. 8. 11:32
Köszönöm szépen! :)
1685. tinendo (válaszként erre: 1683. - Epertorta)
2010. márc. 8. 11:06
Szívesen.
1684. tinendo (válaszként erre: 1682. - Smile72)
2010. márc. 8. 11:06

1972. 08. 19. kb 16 óra, Cegléd.

Aszcendensed: bak.

A lehető legtapintatosabb, legdiplomatikusabb, legnagyobb és legalaposabb tudással rendelkezel, aki mindig megfontoltan cselekszik. Gyakran érzed magadat megtámadva, úgyhogy védekezel, és nem jó megpróbálni kihasználni, mert nem csak gyanakvó, hanem a bosszúállás nagymestere is vagy. Különösen önálló, kitartó és magabiztos vagy, és a saját kiszemelt csúcsod felé igyekszel, amikor nem vagy tekintettel másokra, akik lejjebb járnak. Egy ilyen csúcsra töréssel a saját isteneid előtt tisztelegsz.


Hagyománytisztelő ember lévén hatalmas energiát fektetsz abba, hogy ellenállj a változásoknak. Ez a személyiségtípus az abból adódó konfliktust is magában hordozza, hogy ez az aktív, Szaturnusz uralta jegy negatív, alapvetően passzív polaritással rendelkezik. A szaturnuszi fegyelem, erő, rugalmasság és ambíció ütközik a negatív jegy befogadó tulajdonságával. Ezért elveszíted spontaneitásodat, életörömödet, és helyette a kötelesség és a felelősségtudat nehéz terhét veszed magadra.

A felnőttkor boldogabb időszak számodra, mint a fiatalság. Lágyabb, ösztönösebb tulajdonságaid akkor tudnak érvényesülni, amikor már megmutattad magad az anyagi világnak, azaz sikert és társadalmi elismerést értél el. Ekkor azonban erős késztetést érzel a spirituális világ felfedezésére, vagy a társadalmi segítségnyújtásra.


Érzékeny testrészed, szerved:

térd, csont, bőr, fogak.


Külső megjelenés:

Vékony, szikár testalkat, mélyen ülő barna szem, okos tekintet, sűrű, erős sötét haj, merev, markáns vonások, vékony szájszél.


Az egész megjelenésed óvatosságot, megfontoltságot sugároz. Van benned valami megfoghatatlan szomorúság. Óvatos, takarékos, puritán, gyakorlatias vagy, a luxus távol áll tőled. Nagyon célorientált vagy, a cél elérése érdekében képes vagy sok mindenről lemondani. Az életben nehezen éred el a dolgokat, neked mindenért sokkal többet kell tenned, mint másoknak. Szorgalmas, kitartó vagy, nagy akaraterővel rendelkezel. Született tehetséged van a bak foglalkozásokhoz, úgy, mint szobrász, építész, mérnök, tanár, bányász, asztalos.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik komor, túlzottan zárkózott, távolságtartó, munkamániás, képtelen a lazításra, merev lehetsz.


A fejlődésében bejárandó utad:

A rideg munkamániástól a komoly, megbízható emberig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a bak csillagjegyben állt.

Pici gyermekként is nagyban függsz környezetedtől, s az a legkomolyabb feladat életed során, hogy erről lemondj. Az iskolai, majd szakmai sikereid eléréséhez neked szükséged van arra, hogy felülkerekedj függőségi kényszerképzeteiden, s tudatosítsd magadban, igenis, képes vagy egyedül is eredményeket elérni. Túlságosan sebezhető vagy, különösen olyan kapcsolatokban, ahol érzelmekkel is jelen vagy. Igyekszel olyan útra lépni, olyan munkát találni, ahol az emberek odafigyelnek egymásra, és ahol biztonságban érezheted magad, ahol nem kell szembenézned semmilyen bizonytalansági tényezővel. Elvárod, hogy foglalkozzanak és törődjenek veled, odafigyeljenek igényeidre. Később azonban rá kell jönnöd arra, hogy a kényszeres valahová tartozásnak komoly ára van, ez kiszolgáltatottá, vagy akár elnyomottá tehet. Egyre inkább szükségét fogod érezni annak, hogy kreatív lehess, kiteljesedhess, megtaláld a lehetőséget arra, hogy adottságaidat és képességeidet megfelelően kifejezésre juttathasd, ez pedig automatikusan egy fontos és egyben gyökeres átalakuláshoz vezet, ami hozzásegít ahhoz, hogy vállald végre a felelősséget saját életedet.


Talán azt szeretnéd elérni, hogy mindent önállóan intézhess, egyedül oldhasd meg ügyeidet, és ez az a pont, ahol óriási önfegyelemre és határozottságra lesz szükséged. A fiatal korodban nagyon is sebezhető jellemedben szerencsére egyre több gyakorlatiasság jelenik meg. Fontosnak fogod tartani, hogy a múltadhoz kötődő szálakat ne vágd el, ez például egyértelműen meg fog nyilvánulni abban, hogy erősen fogsz függeni családodtól. De, ha jól alakítod életedet és a megfelelő személyiségfejlődés megy végbe benned, akkor eljön életedben az a pont, amikor képes leszel arra, hogy ezeket az erős szálakat megszakítsd, de legalábbis jelentősen meggyengítsd, s vállald a felelősséget saját életedért. Fiatalon még hajlamos vagy arra, hogy túlságosan rábízd magad szüleidre, vagy partnereidre, ezért sokkal később érsz meg, és legalább 30 éves leszel, mire valódi felnőtt ember válik belőled. A gyerek és a család gondolata csak 33-35 éves korban jelent számodra igazán fontos dolgot, hisz ekkor fogod tudni ösztönösen átérezni mindazt a felelősséget, amit ezek jelentenek. Egész életedben tele leszel érzelmekkel, s ezek erős nyomást gyakorolnak életed minden területére.


Legfontosabb feladatod: hogy felnőtté válj, és képes legyél felelősséget vállalni önmagadért és környezetedért. Kötelességed a határozottság elsajátítása. Önmagadnak kell létrehoznod a stabil egzisztenciát és az anyagi biztonságot.

Hatalmat és tekintélyt szerezni a jelenben - ez a karmikus feladatod. Olyan pozíciót kell betöltened, amelyben felnéznek rád. Ki kell emelkedned a családból, és amikor ez sikerül, akkor ne tagadd őket meg, ne törődj velük kevesebbet, mint korábban.


Rendkívüli diplomáciai érzékeddel kiváló összeköttetéseket építhetsz ki. Nagyon fontos, hogy a saját sikered érdekében ne legyél senkivel erőszakos.Párkapcsolatod:

Te jelented a stabilitást a partnered életében. Ő, pedig a becsvágyadat erősíti, táplálja. Mivel mindkettőtöknek ugyanazok az érdekei, és hasonló értékrend szerint éltek, a kapcsolat hosszú távon működhet. A csapdát úgy állítja a sors, hogy találkozol egy olyan személlyel, akiről azt hiszed, hogy értékesebb, vagy többet tud segíteni, mint a partnered, és miatta elhagyod. Később kiderül, hogy az Igazi, életed párja volt, és pótolhatatlan számodra.Munkád:

Nagyra törő terveid vannak, és a becsvágy, a belső kényszer az, amely űz és hajt, a csúcs felé terel. Az előző életeid karmája, hogy hosszabb távra tervezel, talán éppen azért, mert korábban ez nem sikerült. Csak a mának éltél, nem vállaltad a felelősséget a döntéseidért. Most olyan munkát vállalnod, ahol ezt gyakorolhatod, és ahol irányíthatsz másokat. Megkaphatod hozzá ajándékba a sorstól a türelmet, sajátmagad és mások megbecsülését, képes leszel végigvinni mindazt, amit elgondoltál. Kiállsz másokért, és harcolsz az anyagi biztonságukért.


Egészséged:

Fogaid gyorsan elromolhatnak, vagy éppen szabálytalanul nőnek. Ami azt jelenti, hogy csak apránként haladhatsz előre az életed útján, nem szabad nagyot harapnod egyszerre.Ahol a karmádat teljesítheted:

Ahol a régi, mások által használt dolgokkal foglalkozhatsz. Ez lehet régiségkereskedés, vagy használtruha-bolt.

1683. Epertorta (válaszként erre: 1681. - Tinendo)
2010. márc. 7. 21:58
Köszi szépen még egyszer :)
1682. smile72 (válaszként erre: 1680. - Tinendo)
2010. márc. 6. 21:59
Sajna pontos időpontot, csak annyit, hogy valamikor délután, talán 16 óra körül születtem. Tehát 1972.08.19. kb 16 óra, Cegléd.
1681. tinendo (válaszként erre: 1679. - Epertorta)
2010. márc. 6. 20:32

1990. 05. 22. 17:10 Budapest

Aszcendensed: mérleg.

Akinek a Mérleg jegyében van az aszcendense, az általában könnyelmű természetű, ami kedvességgel és rokonszenves viselkedéssel párosul. A Mérleg jegyű ide-oda hányódik a kiegyensúlyozatlanság világában, úszik az árral, és mindig a jót keresi, a rosszat pedig kerüli. Mindeközben képtelen meglátni az élet és a szerelem valódi jelentését. Dicséretre vágyik, amit gyakran a szokatlan szépségének köszönhetően kap meg. Szeretik magukat olyan barátokkal körülvenni, akik csodálják őket. Született diplomaták, akik egész életükben a szépséget keresik.


Gyakran neveznek a zodiákus legkiegyensúlyozottabb jegyének, de ez nem feltétlenül mindig igaz. Habozó személyiséged az egyik szélsőségből a másikba esik, vagy csak lógatod a lábad. Rendkívül elbűvölő, társasági lényeddel embertársaid kedvére teszel. Jobban szereted a harmóniát, mint az igazságot, így a hazugságot és a manipulációt sem veted meg, ha az életet a saját akaratod szerint szeretnéd élni. Képes vagy alkalmazkodni, mindent elsimítani és kompromisszumokat kötni, hogy mindenkit boldoggá tegyél, de a felszín alatt kemény maradsz.

Számodra életbevágóan fontosak a kapcsolatok, egyedül tökéletlennek érzed magad. Mindent megteszel azért, hogy magadhoz vonzzad a partnered.


Érzékeny testrészed, szerved:

derék, vese.


Külső megjelenés:

Nagyon szépek, harmonikusak, arányosak, szép, rózsás a bőrük, bájosak, kellemesek, mosolygósak, arcukon vénusz - gödörrel.


Az egész megjelenésed harmóniát sugároz. Mindig, mindenkivel kedves vagy, nagyon gyakran mosolyogsz. Fontos számodra a harmonikus, szép környezet. Társ nélkül nehéz számodra az élet, nem könnyű számodra az egyedüllét. Szeretsz szerepelni, a középpontba kerülni. Született tehetséged van a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, a megfelelési kényszered miatt nem vállalod saját magadat, a véleményedet, elvész a személyiséged a sok alkalmazkodásban, már nem is lehet tudni, ki is vagy valójában.


A fejlődésben bejárandó utad:

A gerinctelen "alakuló művésztől" a kedves, megértő, a másikat önzetlenül támogató társig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a vízöntő csillagjegyben tartózkodott.

Megszületésedtől egészen halálodig rengeteg küzdelmet kell átvészelned, de ezek nem valódi harcok, csupán harcok önmagaddal! Nagy háború azért, hogy az egocentrikusabb hozzáállás helyett végre képes legyél arra, hogy a közösség érdekeit vedd figyelembe a sajátodat megelőzve. Mindig és mindent szeretnél maximálisan kihasználni. Úgy tekintesz a világra, mint a szórakozási és örömélmények hatalmas gyűjtőhelyére. Mindenbe, de különösen szerelmi ügyekbe veted bele magad hatalmas erővel, s hibád, hogy szeretsz költekezni és pazarlóan élni. Célod az, hogy nagystílű képet fess önmagadról. De eljön a pillanat, amikor fel kell ébredned, és a realitás áll veled szemben. Eddigi fantáziavilágod darabokra törik, ábrándjaid mindhiába voltak oly szépek, az öröm, amit az élvezetekben kerestél és találtál, mind múló dolgok. Ez az ébredés életed legmegrázóbb élményét jelentheti, viszont ez tehet képessé arra, hogy végre visszafogottabb, és realistább életet tudj élni. Szükségét fogod érezni annak, hogy lemondj a kényszeres feltűnésről, hogy elvegyülhess a tömegben, mindezt úgy, hogy közben felajánlod szolgálataidat a köz javára.


Önző céljaid helyét átveszi egy humanitárius gondolkodásmód, gyökeres változás megy végbe fejedben, s egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy valamilyen közös cél érdekében együtt dolgozol másokkal, - akár olyanokkal is, akiket addig nem sokra tartottál. Bár felnőtté válásod időpontjában azt tartod fontosnak, hogy kitűnj és valami speciális dolgot vigyél véghez, de kb. 36 éves korod után minderről szépen lassan lemondasz. Sok energiát fogsz áldozni arra, hogy el tudd adni magad és kivívd mások figyelmét. Kedvében fogsz járni családodnak, barátaidnak, sőt akár ismeretlen embereknek is. Életed derekán elkezdheted az önmegvalósítást, használhatod kreativitásodat, és megmutathatod a világnak, rejtőzik benned egy másik én, egy sokkal jobb ember, mint akit megismertek. Ahogy idősödsz, leadsz igényeidből, megelégszel a kevéssel is, önző céljaidat háttérbe szorítod. Ehhez viszont komoly kockázatot kell vállalnod, hisz le kell mondanod akár az anyagi jólétről is, viszont a lelki békéd érdekében megéri ezt a lépést megtenni.


Legfontosabb feladatod: a magány és az egoizmus helyett beleolvadni egy közösségbe. Képviselned kell a közösség és a hátrányos helyzetűek érdekeit. A megváltás a számodra kijelölt út.

Kitartást, hűséget, barátságosságot, jóindulatot és türelmet kell elsajátítanod a jelenben. Légy udvarias, és mások bizalmával ne élj vissza. Ha valakire nincs szükséged, akkor nem dobhatod el úgy, mint egy használt papírzsebkendőt, hiszen az előző életekben éppen ezt tetted. Mivel egyszerűen a jelenléteddel is zavart tudsz kelteni, ezért a provokatív, már-már extrémnek számító nézeteidet ne hangoztasd, és ne erőltesd másokra.


Párkapcsolatod:

Azzal a személlyel leszel boldog, akinek teljesen más az egyénisége, mint a tiéd. Esetleg más a kultúrája és a vallása, ezért távoli országba kell utaznod miatta, hogy ott éld le az életed. Párod meghagyja a szabadságod, szabad leszel mellette, nem szabja meg, hogy mikor, mit csinálj.


Munkád:

Nem vágysz nagyobb vagyon felhalmozására, inkább az alkotás a fontos, mint a pénzszerzés. Ez azonban azzal járhat, hogy elhanyagolod a pénzügyeidet, és észre sem veszed, anyagi zűrbe kerülhetsz, vagy kihasználnak.


A pénz hiánya lemondással járhat, amit végképp nem tűrsz. A munkádban azt akarod, hogy mások váljanak a követőiddé, hajlamos vagy a kíméletlenségre. Nem hallgatod meg munkatársaid tanácsát, javaslatait, pedig ez segíthetne sokszor sikerre.Egészséged:

Bokád a leggyengébb testtájad, ami azt jelenti, hogy egy ősöd rossz úton járt, amely karmikus örökségként most a te életedet is megnehezíti. Talán éppen ahhoz ragaszkodsz, amit el kellene engedned, és olyan dolgokat megvalósítanod, amellyel másokat segíthetsz át a krízishelyzeteken.Ahol a karmádat teljesítheted:

A házasságodban. Köss házasságot, és próbálj meg alkalmazkodni a másikhoz, gyakorold a hűséget és az önfeláldozást vele szemben.

1680. tinendo (válaszként erre: 1678. - Smile72)
2010. márc. 6. 20:25
Születési órád és perced?
1679. Epertorta
2010. márc. 6. 14:14

Szia!

Nekem is tudnál segíteni? :)

1990. 05. 22. 17:10 Budapest

Köszönöm szépen :)

1678. smile72
2010. márc. 6. 09:24

Szia tinendo!


Elhiszem, hogy uncsi a kérdés, de nekem is tudsz segíteni? :) 1972. 08. 19-én születtem Cegléden.

Előre is köszi a választ.:)

1677. tinendo (válaszként erre: 1676. - 73a0408f97)
2010. márc. 5. 06:42

Aszcendensed: ikrek.

Gyakran túl gyorsan vág az eszed, túl éber és aktív vagy. A Merkúr uralkodásával sok dologhoz ragaszkodsz, de egyikhez se hosszabb ideig. Ha teljesen elsajátítasz bármit, akkor hamar érdeklődésedet veszti, és egy másik veszi át a helyét. Szemmel láthatólag mindig elfoglalt vagy, és sokszor semmire sincs időd. Ha belekezdesz egy munkába, feladatba, akkor azt úgy végzed, mintha az életed múlna rajta. A teljes végkimerülésig hajszolod saját magadat, hogy befejezzed, amit kell.


Eredendően kettős a személyiséged. Míg az egyik pillanatban éles eszű, kommunikatív és elbűvölő vagy, addig a következőben már mogorva és keserű. Lényegében társasági lény vagy, az összes jegy közül a legbőbeszédűbb. Soha sem nősz fel, egy kicsit mindig gyerek maradsz. Örömödet leled a trükkökben és a rejtvényekben, megrögzött tréfamester hírében állsz.

Állandóan elfoglalt vagy, mely abból fakad, hogy egyszerre két vagy több munkát is elvállalsz. Naponta változtatod a véleményedet, de sohasem ismered el, ha tévedsz. Mivel hiányzik belőled az összpontosítási készség, képtelen vagy következetes életmódot folytatni. Folyton új ösztönző erőre van szükséged. Gyorsan tudsz előállni ötletekkel, ám annyi kitartás már nincs benned, hogy a végére is járj ezeknek.


Érzékeny testrészed, szerved:

karok, vállak, kezek, légzőszervek, idegrendszer


Külső megjelenés:

Magas, vékony, gyors, fiatalos mozgás, a keze mindig matat valamivel, soha nem áll meg, élénken gesztikulál. Általában kék szemű, vékonyszálú, inkább szőkés hajú. Hosszúkás arc, magas homlok, hosszú vékony végtagok. Élénk, értelmes tekintet. A nők gyakran fiús alkatúak.


Az egész személyiségedet a fizikai és szellemi mozgékonyság, frissesség jellemzi, ez idősebb korodban is jelen van. Kíváncsi, kommunikatív, kapcsolatteremtő, minden újra nyitott vagy. Fontos számodra az információ, melynek szabad áramlást biztosítasz. Nagyon könnyen teremtesz kontaktust bárkivel. Racionális, szellemi lény vagy. Született tehetséged van a kommunikáció terén, nagyon jól zsonglőrködsz a szavakkal, bár az írás mellett inkább a beszéd áll közelebb hozzád. Képes vagy párhuzamos tevékenységre.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, állhatatlan, pletykás, felületes lehetsz.


A fejlődésben bejárandó utad:

A kotnyeles felületességtől az elmélyült valódi tudásig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont az ikrek csillagjegyben tartózkodott.

Életed során számos dolgot át kell értékelned, különösen, ami a munkádat, karrieredet, és az ezekhez kapcsolódó előmeneteledet illeti. Kiemelkedő szerepet kaphat az oktatás és a tanulás egyaránt, fontos lesz a kommunikáció, mind szóban, mind pedig az írott formában. Szakmai pályafutásod kezdetén gyakran saját falaidba ütközhetsz, mert büszkeséged nem engedi, hogy elfogadd mások segítségét, különösen anyagi boldogulás terén. A tanulásra való hajlandóságod azonban óriási. Lényeges szempont lesz számodra a függetlenség megőrzése, egyfajta szabad léleknek képzelheted magad, aki igyekszik elkerülni a jelentéktelen, felszínes kapcsolatokat. De vigyázz, mert az érmének két oldala van, így könnyen előfordulhat, hogy bizonyos esetekben kibújik belőled egy hangoskodó és bőbeszédű éned, akit környezeted nehezen fog elviselni. Próbáld megtalálni az arany középutat úgy, hogy kissé visszafogottabb és szerényebb leszel, így sikeresebben tudnál előrehaladni munkád és magánéleted terén. Fontos, hogy ápold érzelmi alapokon nyugvó kapcsolataidat, és mindig légy kommunikációképes, soha nem lesz megoldás a struccpolitika.


Személyiséged kellő fejlődéséhez életutad teljes folyamán nagyon fontos tényező lesz az intelligencia fejlesztése és a tanulás fontossága, és ahogy idősödsz, megfigyelheted, hogy egyre inkább törekedni fogsz az egyszerűségre, és az általánosabb dolgok meglétére az extravagancia helyett. Mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb tudásra tegyél szert, s emiatt sok csalódást meg kell élned. Életedbe az hozhatja el az elégedettség érzését, ha elvegyülsz az egyszerű emberek közt, és megfigyeled viselkedésüket, életmódjukat, végighallgatod őket és tanulsz tőlük. Fiatalabb korodban hajlamos leszel arra, hogy csúnyán kibabrálj másokkal. Keresed annak lehetőségét, hogy feltűnően viselkedhess, mindemellett nagy hibád, hogy felsőbbrendűnek képzeled magad, de szerencsére, - kb. 28-30 éves korod után - ez megváltozik és képes leszel arra, hogy a hétköznapi emberi kapcsolatokat is kellőképpen értékelni tudd. Nagy az esély arra, hogy világot láss, esetleg külföldön telepedj le, hisz rettentően vonzanak a távoli tájak, népek és kultúrák. Ahogy idősödsz erről is lassanként lemondasz, s képes leszel sok örömödet meglelni szűk, főleg családi környezetedben.


Legfontosabb feladatod: Meg kell tanulnod kellő önkritikával lenni saját magad irányában, az alázat szó jelentését jó, ha megismered, majd alkalmazod is. Figyelj mások tanácsaira, nem mehetsz mindig a saját fejed után. Fontos lenne, hogy a realitás talaján állj, és cselekedeteidet is ez irányítsa, ne az álmok.

A testvéri és a rokoni kapcsolatok ápolása, akikhez alkalmazkodnod kell, és akikkel szemben gyakorolhatod a megbocsátást és az alázatot.


Karmikus feladatod a tudás továbbfejlesztése, a tanulás, és idővel ismereteid továbbadása, ami többféle módon történet: akár nevelőként, akár szülőként is.


Az előző életekben valószínűleg hagytad parlagon heverni képességeidet, nem művelted a szellemedet, és tunya életet éltél. Most alkalmad lesz ezt jóvátenni, ha másként nem megy, akkor űzz olyan hobbit, amelyhez meg kell mozgatnod a fantáziádat, és olvasni is kell.


Párkapcsolatod:

Nehezen horgonyzol le egyetlen ember mellett, hiszen újabb tapasztalatok gyűjtésére ösztönöz a sors. Ez az oka annak, hogy több kapcsolatot is létesítesz, és nem leszel a hűség szobra. Olyan partner mellett élhetsz nyugodtan, aki meghagyja a szabadságodat, és aki segít felszámolni az életedben a káoszt, a tanácsaival a segítségedre van.


Munkád:

A kommunikáció a fő területed. Akár ügyfélszolgálati irodán, vagy a médiában, esetleg a kereskedelemben is elhelyezkedhetnél, mert ezek a neked való munkák. De lehetnél ügynök, mert az előző életekből hozott tehetségeddel, a remek rábeszélő képességeddel, az érdekek kiváló képviseletével sikeres lehetsz.


Az otthonodban is tevékenynek kell lenned, és úgy ledolgozni a családi karmát, hogy nemcsak beszélsz, mit és hogyan kellene a rokonoknak tenni, hanem megfogod a munka végét, és példát mutatsz.


Egészséged:

Az idegeid felett könnyen elveszíted az uralmat, és gyorsan elszakad a cérna. Mindez karmikus örökség, hiszen az őseid között is több olyan volt, aki nehezebben tudta feldolgozni a problémákat. Próbáld ki a jógát, vagy a tai chit, amelyek nagy segítségedre lehetnek a feszültség oldásában.


Ahol a karmádat teljesítheted:

A haragosok kibékítésekor, amikor olyan dolgokat mondasz, amelyek talán nem teljesen fedik a valóságot, mégis ezzel segítségére lehetsz az embereknek, hogy súlyos konfliktusaikat megoldják.

1676. 73a0408f97 (válaszként erre: 1674. - Tinendo)
2010. márc. 4. 11:14

Bocsánat a késői válaszért de nem volt jó a netem:(

1988.04.30 percre pontosat nem tudok de reggeli 8körül:(

És Csorna a szül.hely.

Ha tudsz így segíteni akkor várom:)

Köszi

1675. tinendo (válaszként erre: 1673. - Kvcskro)
2010. márc. 1. 10:00

1994. 01. 22. 9:05 Szeged

Aszcendensed: halak.

A Neptunusz és a víz hatására szentimentális és romantikus vagy. Hajlamos agy ok nélkül aggódni, a belső nyughatatlanság arra ösztönöz, hogy elmerülj az okkultizmusban. Olyan érzékeny és fogékony vagy más problémái iránt, hogy végül azokat a sajátodnak tekinted és nehéz lesz eldönteni, hogy a határozatlan és költői természetedre hallgatva kit támogass. Egész életedben a szeretetre törekszel, ez a teigazi természeted iránya, és ennek mestere vagy.

Személyiséged jellemzően bizonytalan, és nem vagy képes összpontosítani. Áthágható határaid miatt nem mindig tudod, hol végződst te és hol kezdődik a másik ember. Lelki szivacsként működsz, az egész környezetedből magadba szívod az érzéseket és a benyomásokat.


Szelíd vagy, senkit sem akarsz megbántani, és szerény személyiséged lévén nem tudsz nemet mondani. Gyakran áldozatszerepbe kényszerülsz, és ezért hajlamossá válsz a passzív agresszivitásra. Ahelyett, hogy nyíltan kellemetlenséget okoznál valakinek, inkább olyan feladatokat vállalsz el, amelyeket nincs is kedved teljesíteni. Könnyelmű ígéreteket teszel, de szinte azonnal meg is szeged őket. A jegy szimbolikus halaihoz hasonlóan egyszerre kétfelé húzz valamilyen erő. Ennek a személyiségnek az egyik fele a megtestesült kedvesség, a másik pedig a háttérből manipuláló erő. A kettő között ingadozol, ezért nem csoda, ha nehezen tudsz bánni a mindennapok valóságával.


Érzékeny testrészed, szerved:

lábfej, nyirokrendszer.


Külső megjelenés:

Ábrándos tekintet, kék, kissé dülledt szem, kicsi, ovális fej, keskeny hosszú lábfej, hízásra hajlamos.


Az érzelmek világában érzedi igazán jól magadat, a realitás talaján kissé bizonytalanul, tétován állsz. Önfeláldozó, segítőkész vagy. Nehéz szembesíteni a valósággal, menekülsz a tisztázó beszélgetések elől, inkább "homokba dugod a fejedet"'. Született tehetséged van a halak foglalkozásokhoz, úgy, mint festő, zenész, költő, író, filmes, fotós, ápoló, orvos, tengerész, halász.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, úgy akaratgyenge, alacsony erkölcsi szinten álló, szenvedélybeteg lehetsz.


A fejlődésében bejárandó utad:

A gyenge szenvedélybeteg csalótól az önzetlen szeretetre képes emberig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a nyilas csillagjegyben tartózkodott.

Már gyermekként is nagyon jó lehetőségeid vannak, hogy érvényesülj, s ez felnőttkorban sem alakul másként. Rengeteg lehetőség áll előtted, amikor elindulsz utadon, hisz rendkívül jó a kommunikációs készséged, hamar átlátod a dolgokat, megérted az embereket. Kiváló szellemi és fizikai képességekkel rendelkezel, ennek ellenére állandó nyugtalanság ül a lelkedben, rendkívül mozgékony vagy, nem bírsz megülni egy helyben. Gyakran változtatgatod terveidet, gyakran letérsz arról az útról, amit végig kellene járnod, ezért nem csoda, ha sokszor váratlan nehézségekbe ütközöl. és nehezen tudod eredményeidet megszilárdítani. Túl a fiatal éveiden kezded majd érezni, hogy nem mindig cselekedtél helyesen, ezért mindent meg fogsz tenni azért, hogy véglegesen valamilyen hasznos cél felé irányítsd életedet. Nehéz feladat lesz, mert hiába jók a lehetőségeid, igen bizonytalan vagy abban, mi is a te valódi feladatod.


Olvass sokat, utazz, láss világot, nézz meg mindent, ami módodban áll, ez könnyen hozzásegíthet ahhoz, hogy megtaláld az utad. Felnőttként se hagyd abba a tanulást, elméd bármilyen újdonságra fogékony. Előrejutásod egyik kulcsa a tanulás. Életedben a legfontosabb kérdések a tudással, kommunikációval és a kölcsönös megértéssel lesznek kapcsolatosak. Általában komoly figyelmet szentelsz a környezetedben élő emberek elképzeléseinek, és időd nagy részét vagy képes azzal tölteni, hogy okos emberek gondolatait feldolgozd, és tanulj ezekből. Sajnos sokszor fogod megtapasztalni életutad során az emberi rosszindulatot, álnokságot, amely eltöprengsz, s ráadásul sok szellemi energiádat felemészt. Mivel sok időt töltesz emberek között, ráadásul szinte mindig sietsz valahová, emiatt nem marad időd és energiád arra, hogy el tud dönteni azt, hogy pontosan merre is szeretnél indulni és eljutni. Túl a 40 éven egyre nagyobb szükségét érzed annak, hogy saját ötleteidet kivitelezhesd, és aktivizálhasd kreativitásodat is. Azoknak, akiknek elfogadod a tanácsát, elsősorban arról akarnak majd meggyőzni, hogy mennyire fontos lenne az, hogy az intellektuális függetlenségre törekedj. Adj teret gondolataid megvalósításának, ezzel sokkal gazdagabbá teheted lelkivilágodat.


Legfontosabb feladatod: az elmélyülés valamilyen filozófiában és a hit. Nem az a lényeg, hogy miben hiszel, hanem hogy legyen egyáltalán valami, amiben képes vagy hinni. Fontos, hogy megtanuld a különböző döntéseket érzelmileg megközelíteni.

Nyelvtanulás, és a különböző kultúrák megismerése, valamint a vallás gyakorlása. Tanulj meg vitatkozni, és nem megfutamodni, ha a konfliktus adódik. Merj felvállalni szócsatákat, állj ki elveidért, véleményedért.


Kerüld a fecsegést, pletykálkodást, amivel előző életeidben megkeseríthetted mások életét. Uralkodj az érzéseiden, mert az érzelemkitörések miatt hátrányos helyzetbe hozod önmagad.


Igyekezz a hagyományos erkölcsi értékek szerint élni, le kell szoknod a "vizet prédikál, bort iszik" magatartásról. Légy önálló, kezdj vállalkozásba, amelyért egyedül vállald a felelősséget.Párkapcsolatod:

Ki kell segítened kedvesedet a depressziós, nehéz helyzetekből. Viselkedéseddel biztosítsd számára azt az érzést, hogy az életnek igenis van értelme. Bíznod és hinned kell benne. Erősítsd meg párodat abban, hogy rád mindig számíthat. Légy vele nyitott, oszd meg vele az életedben felmerülő félelmeket, kétségeket.Munkád:

A kihívások embere vagy, ezért elfogadsz olyan munkát is, amelyet talán még soha nem végeztél. Olyan főnököd lesz, akivel szemben a harc igazi kihívás, és a becsületességeddel, az egyenes jellemeddel kell megküzdened vele. Komoly döntési helyzetbe kerülsz, mások megélhetése is nagymértékben tőled függ. Munkádban hallgass az ösztöneidre, amelyek sohasem csalnak meg és átsegítenek egy kritikus időszakon.


Gyakorold a tapintatot, mert akaratlanul is elszólhatod magad és megbánthatsz, vérig sérthetsz embereket.Egészséged:

Életed folyamán többször lesznek epeproblémáid, ami azt jelenti, hogy a múltban több keserűséget kellett lenyelned, és nem adhattad ki a mérgedet úgy, mint a jelenlegi életedben.Ahol a karmádat teljesítheted:

Idegen országban, vagy külföldi cégnél munkaerőként, ahol alkalmazkodnod kell más kultúrákhoz, és meg kell tanulnod tökéletesen egy idegen nyelvet.

1674. tinendo (válaszként erre: 1672. - 73a0408f97)
2010. márc. 1. 09:56
Kell a születési év, hónap, nap, óra, perc és a születési hely.
1673. kvcskro
2010. febr. 28. 19:16
szia! 1994. 01. 22-én reggel 9:05kor születtem Szegeden.tudnál segíteni?:)
2010. febr. 27. 10:43

Sziasztok!

Most kezdtem érdeklődni mindne ilyen téma után és így első körben szeretném a segítségeteket kérni az ügyben hogy nekem mi is az aszcendensem és h mi az életfeladatom az asztrológia szerint!?

A horoszkopóm bika!

Nem tudom hogy kell e még ezenkívűl valami adatot megadnom!

Előre is köszönöm!

1671. tinendo (válaszként erre: 1670. - Minina)
2009. okt. 31. 13:44
Írtam privit.
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook