Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Tud valaki valamit a Lipid ambulanciáról? fórum

Tud valaki valamit a Lipid ambulanciáról? (beszélgetés)

1 2 3
2007. okt. 28. 00:15

Köszi az infót. És adnak vmi étrendet a 600,1200 kcal mellé? Mert az első elég kevés, az 1200 -vel meg én nem tudtam fogyni.

Van vmi tanácsod esetleg?

16. szamka
2007. okt. 27. 14:19

Egy hetes turnusok vannak, hétfői , ill. keddi kezdéssel. Vizsgálatok, kockázatok felmérése, súlymérés, vérvétel, EKG, vérnyomás, tetzsírszázalék, BMI.

A bent töltött 1 hét alatt 600 -cukorbetegeknek 800- kcal és sok folyadék. Reggelente torna, vizit a kezelőorvosoddal -vele mindent át tudsz beszélni, sokat segít. Du filmvetítések az elhízás kockázatairól, sikerbeszámolók, kétszer pedig dietetikus segít felkészülni az otthoni próbatételre. Kérdéseket is fel tudsz tenni.

Az sem elhanyagolható, hogy sorstársakkal találkozol, sikeressel és sikertelennel is, tapasztalatot lehet cserélni. Utána is lehet egymást támogatni.

Egy hét alatt az átlag 4 kg-ot fogy, itthon a heti 0,5 kg fogyást javasolják. Ez kb 1200 kcal-lal megy, tehát betartható. Aztán 6-8 hét múlva, vagy amikor akarsz, újra befekszel, az megint lendít rajtad egyet. és így haladsz az álomsúlyig.

Aztán már csak annak megtartása a feladat. Sajnos ez még nem az út vége. Rá kell jönnünk, mennyit ehetünk, hogy ne hízzunk innen. Fél évig kiemelten fontos, hogy SEMMIT ne szedjünk fel, tehát nem állhatunk vissza a régi étrendre. Asszem soha, hisz tudjuk, az hová vezet...

15. sarkanylany (válaszként erre: 11. - Szamka)
2007. okt. 25. 20:41
El tudnád mondani, hogy mennyi idő egy túrnus és ott mit is csináltok?
2007. okt. 25. 20:40

Sziasztok!

Én voltam benn a kórházban, de nem tudtam, hogy be is lehet feküdni és minden félét tanítanak. A főnővérrel beszéltem és csináltak vizsgálatokat, de én atkins ügyben mentem akkor. Na és azt hallottam, hogy indítanak csoportokat akiknek magas a mérnyomásuk, illetve csukorbetegség megelőzésére. Ez ua lenne? Mert én azt hittem,hogy ez nem befekvős dolog.

Amúgy a kerepesi kórház is akar vmi ilyet nyitni.

Na meg a sportban is hallottam ilynről...

13. szamka
2007. okt. 24. 11:44
Nem kell, hogy tudják, hová mész! Belgyógyászat lesz a papírodon. Mondd, hogy kivizsgálás! Nem hiszem, hogy van más mód, a sikeres fogyásra. Jelezd, ha történt vmi!
2007. okt. 24. 11:27
Kedves szamka köszi az infókat. Azthiszem megpróbálkozom ezzel a lehetőséggel. Egyébként én 120 kg vagyok. :) Mondjuk azt nem tudom mit fog szólni hozzá a melóhelyem, de nagyon jó, hogy betegszabikent lehet elszámolni az ott töltött időt.
11. szamka
2007. okt. 23. 17:08

Sziasztok!

Én az idén már ötször feküdtem bent. Sajnos csökkent az osztály ágyszáma, így, hogy több beteget tudjanak fogadni, lehetőség van fizetős szobában is aludni. Maradtak továbbra is ingyen ágyak.

Az ambulancián kell jelentkezni. Családorvos be tud utalni, nem kell 120 kg-nak lenni. Betegszainak számít!

Én 27 kg-ot fogytam eddig, 103 volt a max. A bent töltött idő sokat segít, megtanítanak, mit is kell otthon csinálnunk. Az igazi fogyni akarás és komoly elszántság azonban elengedhetetlen.

2007. okt. 19. 15:51
5000/nap???
2007. okt. 19. 15:46

Sziasztok.

Valalkinek van esetleg uj infoja? Vagy tapasztalata? 120 kg nal automatikusan megadjak a beutalot, vagy csak akkor ha mellette van magasvernyomas stb? Ingyenes vagy nem? A melobol szabit kell kivenni, vagy betagszabinak szamoljak? Jo lenne ha tudnatok irni valamit, mert en felhivtam oket 464-8721 , de csak egy uzenetrogzito van meg keves szoveg miszerint menjek be a rendelesukre a beutalommal meg a leleteimmel. Elore is koszi mindnekinek. :)

8. zena01 (válaszként erre: 1. - Szuszi24)
2007. máj. 3. 17:59
Csak akkor használ, ha otthon továbbra is folytatja azt az életmódot, amit ott elmagyaráznak neki. Ha viszont ugyanúgy él, mint előtte, nem sok az esély.
7. 9778ca1817 (válaszként erre: 6. - Szuszi24)
2007. máj. 3. 16:40
köszönöm, kedves vagy, de a kórház neve már elég:)
2007. máj. 3. 13:21
De ha kell megadom a telefon számot is ott lehet érdeklödni
2007. máj. 3. 13:20
A szent Imre kórházba a férjem a beutalót kért a háziorvostól.
4. 9778ca1817 (válaszként erre: 3. - Szuszi24)
2007. máj. 3. 13:13
Köszi, hogy ílyen gyorsan válaszoltál. Hol van ez az ambulancia és hogyan lehet oda befeküdni?
2007. máj. 3. 11:56
Sajna az ingyenes megszünt mostmár 5000ft naponta.A férjem bent volt de három nap után hazaküldtek mindenkit mert ez volt az utolsó turnus ami"ingyenes".De jó volt 3 nap alatt 4kg fogyott.
2007. máj. 3. 11:33
lipid ambulancia engem is érdekelne,kérlek ha tudsz írjál néhány szót róla. köszönöm
2007. ápr. 21. 15:04
Az érdekelne volt-e már valaki bent és használt-e.A férjem kedden megy be ezért érdeklődök.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook