Tud valaki valami jó testápolót ajánlani? (beszélgetés)
úgy látom a webshop sem megy az oldal átalakítása miatt
Ebben sajnos igazad van. Nekem azért van nagyon jól bevált krémem, de MLM -es és ezért jobb, ha nem írom ide... A legfontosabb összetevője az olíva olaj. Gondolom ilyen többféle is lehet.
A LUSH-ban van egy nagyon jó kézkrém...handy gurugu (valami ilyesmi), nagyon szuper...ott mintát is adnak, ha kérsz és bekenheted vele a kezed. Nagyon ajánlom! Vegyszermentes.
Ezek a vegyszeres kulimászok nem is csodálom, hogy nem hatnak! nekem sem...csak ekcémás lesz tőle az ember és szó szerint, ahogy írod, pereg a bőre.
A Johnsons termékeket pl. a bőrgyógyászok kifejezetten szídják, azt mondják sosem volt ennyi ekcémás gyerek, mint mióta televannak a reklámok a Johnsons-al.
Szegeden megszűnt a LUSH, nem tudom miért, pedig én is szerettem((
DM alverde és baby love ffinek is jó...vagy a LUSH-ban vannak tömbök, amik szintén testápolók és vegyszermentesek. A férjem csak azokat használja.
Szerintem ha nagyon vészes nézesd meg egy bőrgyógyásszal, ő csak tud valami megfelelőt ajánlani...
Az én férjem ilyenkor Níveát használt, de a fürdőolajat bárkinek nyugodt szívvel ajánlom
Ha már begyógyult és nincs nyílt seb, az almaecetes víz szinte azonnal pótolja az ásványi anyagokat.Krémmel utána be kell kenni. Szép sima lesz a bőr utána.
Ezt már én a fürdőkádban is sokat alkalmaztam és nagyon jó. Csak hát én a zuhanyt szeretem...
Szerintem a Linola fett fürdőolajat mindenképpen próbáld meg! nem olcsó, 1800 ft. körül van, nekünk a tüdőgyógyász ajánlotta, akihez az allergiával hordom a gyereket. heti 3-4szeri alkalmazás már csodát művel. Sok vesztenivalód nincs((
Köszi szépen mindenkinek! :D Valamit muszáj használnom, mert amit eddig használtam, az nem segít. Pl. múlthéten vagy 1,5 órát kint voltam a hidegben, és annyira szétrepedezett a kezemen a bőr, hogy vérzett! :((
Én úgy jártam,hogy hiába kentem magamra bármilyen krémet,a bőröm mindenhol egyszerűen majd lepergett.
Ajánlották, hogy szedjek multivitamin készítményt. Igazából így együtt volt szemmel látható hatása és a kínzó viszketés is elmúlt.
A bőrt belülről is kell táplálni.
Esetleg férfi bőrre tudtok valamit ajánlani? Páromnak olyan száraz a bőre, hogy telente 2szer legalább kiütései vannak :S Már leszoktattam a napi 2szeri zuhanyzásról, kozmetikus tanácsára Dove-val mosakszik és Baba testápolót használ...de smirglizni lehetne az oldalán :S
Ilyenkor érzem, hogy milyen szerencsém van a bőrömmel...
A baby love termékek is azt néztem, hogy vegyszermentesek. Mi is használjuk, nekünk is bevált!
Ezt én is szoktam használni, tényleg nagyon jó...egy baja van, hogy nagy felületen kenhetetlen. Van valami trükköd?
Creme 21 szerintem nagyon jó.
én a Johnson's babatestáplolót (az aromásat) használom, nekem az vált be a legjobban, pedig én is sokat kipróbáltam.
"Babylove" aloe verás babatestápoló,DM saját terméke.
Nagyon könnyen beszívódik-ami nem hátrány a reggeli kapkodás közepette-finom az illata,nagyon szeretem.250ml 400.-ft,tutira megér egy próbát!
Korábban én is a Garniert használtam,de mióta megújították,szerintem nem olyan,mint régen.
A DM-ben az "alverde"-s testápolók vegyszermentesek és árban is elfogadhatóak. Ugyenez nem mindegyik tusfürdőjükről mondható el, mert némelyikben pl. sodium lauryl sulfat is van.
Garnier bordó vagy aloe vera kivonatos (zöld)
sajnos azzal az a baj, hogy allergiás is lehetsz rá...én is, és az anyám is kivörösödtünk, és felpüffedtünk tőle(( persze attól még lehet nagyon jó, valószínűleg nem sokan vagyunk így vele))
Avon Care Gazdagon hidratáló testápoló E vitaminnal Én szeretem, igaz nekem nem extra száraz a bőröm, talán csak "közepesen"...
Én egyszerűen a Baba testápoló krémet alkalmazom,kellemesen puha tőle a bőr
Linola Fett fürdőolajat mindenképpen használj, és utána bordó garniert! ez a a legtutibb párosítás, még a 11 éves lányom ekcémáján is segített!!
Mi rózsaszín Garnier-t használunk ( 40-es vagyok+2 tizenéves lány).
Én is a bordó garnierre szavazok:)
Az extra száraz bőrre való.
Garnier bordó. Néha próbálkozom én is mással, de mindig visszatérek, nekem is állati száraz a bőröm...
Én natur, finomítatlan shea buttert (shea vaj) használok. Annál jobb nincs, és teljesen természetes.
Akiknek tényleg bejött. Nagyon ki van száradva a bőröm, és arra lennék kiváncsi kinek mi vált be a legjobban!
További ajánlott fórumok: