Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Törökországba költözés fórum

Törökországba költözés (beszélgetés)

1 2
15. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 11:55
Én csak nyaralni voltam ott, de az más.Próbáld ki,max visszajössz.Ha nem teszed,akkor meg úgyis azon rágódsz h " mi lett volna,ha.."
14. vigyefene (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 11:45
Mint ahogy a puding próbája az evés, próbáld meg, és megtudod. Én Istanbulban voltam, az Ázsiai oldalon, azt hiszem van egy fénykép is a profilomon.
dec. 7. 11:38
Ők azt mondják érdemes mert rengeteg a bevándorló és az olyan török akik aktívan csinaltatjak a kormeiket..csak kíváncsi voltam itt van e olyan személy aki jártas a külföldi szépészeti vállalkozás nyitásban, vagy esetleg van e a közvetlen környezetében?
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 11:33

Nem elhanyagoltság kérdése (ahogy az sem jelenti, hogy valaki igényes, hogy körmöshöz jár), aktív muszlimokon nem fogsz műkörmöt, de még körömlakkot sem látni, mert akadályozza őket az imában. Nyilván Törökországban sem mindenki muszlim vallású, szóval ezzel nem azt mondom, hogy lenne piaca egyáltalán.

Amúgy ha sok török barátod van, ők nem tudnak kicsit segíteni, hogy ők hogy látják ezt? Érdemes pl. Redditen direkt ilyen törökországos ésvagy kérdezős fórumban is feltenni ezt.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Vigyefene)
dec. 7. 11:32
Nem veszem figyelmen kívül, minden észrevétel érdekel es elraktarozom magamba.
10. vigyefene (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 11:26

Akkor vedd figyelmen kívül a véleményem.

Güle güle.

9. vigyefene (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 11:24

Mert általánosságban beszélve, nem festetik a körmüket.

Mindenki?

Nem mindenki, de szerintem kevesen csinálják.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Vigyefene)
dec. 7. 11:22
Speciel akiket én ismerek ott azok nagyon is igényesek és valahányszor ott vagyok látok ugyan elhanyagolt nőt, de szerintem több az aki ad magára. Ez Magyarországon is megvan .valaki ad magára, valaki nem.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Vigyefene)
dec. 7. 11:21
Miért nem ajánlod?
6. vigyefene (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 11:17

Merhaba.

Nagyon régen éltem ott, kb. 11 hónapot, azóta nagyon sokat változott a világ. Szerintem a Török nők nem úgy ápolják magukat mint az Európaiak. Neked űzletnyitásra nem tudom ajánlani.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Charlize)
dec. 7. 11:13
Honnan tudod hogy nem nézik jó szemmel a letelepedest? Tapasztalat?
dec. 7. 11:11
Sok török barátom van, így nem lennék egyedül.
dec. 7. 11:08

Bátor vagy!

Nőként biztos nem költöznék oda, pedig van bennem török vér, a lánykori nevem is török.

Nyaralásra, kikapcsolódásra viszont tökéletes.

2. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 11:05

Pár éve találtam egy blogot a törökországi életről. Ha megtalálom, belinkelem.

Nem olyan egyszerű kint külföldiként letelepedni, mert egyrészt a jogszabályok is védik a helyieket másrészt turistaként befogadóak, de ha ott akarsz maradni, azt már nem nézik jó szemmel.

dec. 7. 10:35
Arra gondoltam kiköltözök Törökországba és merészen belevágok egy új életbe. Nagyon sokszor voltam, beszélem az angolt,törököt és fiatal vagyok. Körmös vállalkozást szeretnék csinálni kint. Valakinek van tapasztalata a külföldi körmözéssel kapcsolatban?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook