Torokgyulladásom van pedig nincs is mandulám..segítsetek, mitől lehet ez? (tudásbázis)
Az appendixet nem tekintjük mandulának (bár a funkciója hasonló).
A vakbél nem azonos az appendixszel!
El olvastam a hozzá szólókat.Sokan írtak jó megoldást
Én is írom ,a sajátomat.A tea amid van otthon ,mindegyiket tedd a tea vízbe, mindegyik jó.Még a foghagyma nyersen 2-4 gerezd jó vírus ölő ,a vöröshagyma baktérium ölő.Szokjál rá és rövidesen nem lesz gondod a torok fájással.De rendszeresen egyél ,amelyik jobban ízlik.ha rá szoktatod a szervezetedet nem sokára már kéri a szervezeted.Ezek nem különleges dolgok hiszen a főzésnél mindegyiket használjuk.Teát,vagy folyadékot meg bőven igyál kivéve este ,mert akkor egész éjjel wc-re jársz.Én nem igen vagyok beteg a 67 évemmel.ha van problémám teákkal oldom meg ,de ha nem sikerűl irány az orvos.még van egy meg oldás a torokra.nem a gyulladtra ,de meg próbálhatod arra is .sós vizet náthára az orrba ,torokra gargalizálni,le nyelhető.Kicsit legyen sósabb mint az étel
.meg kell kóstolni.
Nyelv-, szájpad-, garat-, fülkürti és gégemandula. (Utóbbi kettő nem olyan jellegzetes képződmény.)
A szájpadmandula egyértelműen páros, a többi nem igazán.
Nekem a fogaim voltak gócosak kilettek húzva, de nagyon ronda gennyes volt...tehát elképzelhető, hogy a gyulladás még valahol a szervezetben van...igaz antibiotikumot szedtem...a fogamra....
A doki azt mondta a fogamra, hogy sipolyos....több ilyen volt sajnos...
5 fogam lett kiszedve.(
Szerintem emberek hagyjuk ezt félbe...az írjon akinek szintén volt hasonló gondja és nem okoskodik....
Látom megtalált pár doktor is...
Általában ezeket a dolgokat használom!
de ma még nem használtam...én ezt arra írtam, hogyan kúrálom a torkom ha fáj...
Te hajlam,os vagy kiforgatni az ember szavát....és kötekedsz...
Azért tettem fel a kérdést, hogy tippeket kapjak nem okoskodásra vagyok kíváncsi...
Nincs mandulám
Nincs orrmandulám
és már kezd picit jobb lenni...vizes ruha segített..
Egyetlen érzékeny pontom a torkom. . . .
A kék törölköző és sál is használ, mert a kék a torokcsakra színe.
iszom a teát. . . és infrázok
szerintetek aspirin jó rá?
mert az van itthon pezsgőtabletta
Na akkor most döntsük már el,nem vagyok rosszindulatú csak egyik hozzászólásod üti a másikat folyamatosan.Először nem érted hogy lehet hogy be van gyulladva a torkod mikor nincs is mandulád utána meg ki kéred magadnak hogy ne nézzenek olyan hülyének hogy összekevered a mandulagyulladást meg a torokgyulladást:o
kivették!!!
Már nézettem is, hogy nem nőtt e vissza de semmi...ennyire ne nézzetek hülyének..inkább akkor stornó ezt témát, ha itt mindenki vitázik...
Romániában orrpolipnak hívják...
Még pici voltam mikor kivették
Aki azt mondja, hogy nincs mandulaja, az vagy teljesen anatomiai zsakutca, vagy hazudik :D
Tehat a helyes megoldas:
nyelvmandula vagy nyelvgyoki mandula (tonsilla lingualis) – paratlan szerv, aztan van a paros szajpadlasi mandula vagy szajpadmandula (tonsilla palatina) , ezeket nevezik kozonségesen torokmandulaknak, majd meg mindig a szajuregben talalhato az orrmandula vagy garatmandula (tonsilla pharyngea) ez paratlan- , a fulkurti mandula (tonsilla tubaria), es akarmilyen hihetetlen, a vakbel, avagy feregnyulvany (appendix).
Itt egyesek miért ilyen rossz indúlatuak?
fel tettem egy kérdést, az felel aki akar..nem kötelező...
Gyógyszert eddig nem vettem be teát sem ittam, akkor milyen 100 féle módszerről írsz?
Most fogok inni teát...
ez alapján (mivel páros) így 6 db anatómiai alapesetben :)
de az orrmandula visszafejlődhet felnőtt korra és a garatmandulát sokaknak kikapják így 2-vel gazdálkodnak :)
szóval összetett lehet a válasz :)))
Az orr ban lévőt én polipnak ismerem
orrpolip, de nekem az sincs
Ez biztos vmi kis poén lesz:)
kettő van, vagy?
Ezt senki sem vitatta, hogy két külön téma...
nekem nincs mandulám.....!
Nem olvastam vegig a hozzaszolasokat.
A torokgyulladas es a mandulagyulladas nem egy es ugyanaz. Gondolom ezt elottem mar jooooooo sokan leirtak :D
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Bevásároltam ma is ruhákból. Pedig már nincs is szükségem...
- Nem tudok nekiállni fogyózni, pedig kéne! Segítség! Nincs akaraterőm:(
- Mi a teendő abban az esetben ha a menyasszony katolikus, a vőlegény pedig nincsen megkeresztelkedve sem és katolikus esküvőt szeretnénk?
- Miért irja ki a gép "egy hálózati kábel nincs bedugva". Nem lehet csatlakozni. Pedig csatlakoztatva van, mi lehet a gond?
- Valaki bejelölt az iwiw-en, én vissza. Miért nincs az ismerőseim között? Pedig az ismerőseim száma nőtt vele.