Torokfájás már egy hónapja? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is torokfájássak küzdök már 3 hete. Hol elmúlik, hol jobban fáj. Voltam fülorrgégésznél, nem látott gyulladást, de allergiás vagyok már régóta, így az allergiagyógyszeremet kell szednem (Telfast). Előtte a házidok írt fel antibioutikomut, az szedtem 5 napig (Cefzil), de sajna semmi javulás, még nem jártam így, és félek, nehogy valami nagyobb bajom legyen. A szopogatós gyógyszerektől se javulok.
Xyizal-antiallergén gyógyszer,nem homeopáriás,rendes gyógyszer,allergiásoknak adják.
Én várom az eredményeimet a laborból,remélem a 7-en meglesznek.....
Nem gondolnám hogy létezik pl. nálam,hogy elkaptam volna valami vírust.....november óta....????
Az allergia viselkedik így,azaz nem múlik....
Egyébként van a cataflamnak kifejezetten olyan típusa amelyik gyomorkímélő,mért nem azt adta???
Jobbulást!
Most értem haza az orvostól, nyolctól rendelt, 10:10 kor sorra is kerültem és enyém volt az egyes sorszám...
Nem mondott semmi érdekeset, csak hogy erre nem kell antibiotikum meghogy semmi köze nincs a pajzsmirigyemnek hozzá, és irt cataflamot meg valamit amitől felszakad a köhögés aztán ennyi...
Kérdezte szedtem e már a cataflamot, mondtam, hogy hát egyszer kétszer mikor pl. a fogam fájt, mert hogy nem e fáj tőle a gyomrom.. hát majd kiderül.Hosszabb ideig még nem szedtem.
Nekem nehéz légzésem annyira nem volt, csak nehezen nyeltem ill. az antibiotikumtól amit kaptam multkor amiből hét napig kellett szednem egy darabot, a második naptól éreztem szoritó fájdalmat a nyakam körül, azt hittem ezért köze lehet valamilyen szinten a pajzsmirigyhez.
Mi az a Xyiziall?
Én még nagyon régen próbáltam homeopátiás szereket, de már nem ir fel ilyeneket az orvos. Miért mit tudnál esetleg ajánlani?
Amúgy most már a jobb fülem is fáj...
Sziasztik!
Nekem november óta húzódik.
Történetesen mióta a fogorvos hozzá nyúlt a fogaimhoz.
Antibiotikumos kúrán is túl vagyok.
Sokszor volt ez idő alatt nehéz légzésem ....
Tegnap vetettem le vért allergia gyanú miatt,mert csücskös volt,hogy a Xyizall mellett jobban vagyok.....
Jobbulást mindenkinek!
Nekem ősszel elkezd fájni , és tavaszig el is kísér.
Van amikor napközben alig érzem,de éjszakára mindig erősödik .Sokszor előfordul , hogy reggelre alig tudok nyelni is.
Bezzeg nyáron , fagyi , jégkrém minden jöhet nem fáj tőle.
Ilyenkor meg nagyon vigyázni kell egy korty hideg víz is megárt.Pedig nem a hűtőszekrényből iszom, soha.Van mikor 1-2 napra elmúlik . Van amikor magától van mikor már gyógyszerhez kell nyúlnom.De szinte ősztől , tavaszig érzem, hogy valami nincs rendben.
Én 7 hónapja kínlódok torokfájással,náthával,1-1,5 hét kihagyásokkal,de kezdődik minden elölről!Kezdem unni!El kell mennem az orvoshoz egy kivizsgálásra,mert nem tudok elmenni minden hónapban táppénzre emiatt!A munkatársak meg csesztetnek,hogy elkapják!Igazuk is van!:(((
Most is beteg vagyok,fáj mindenen! :S
Én 6 hétig küzdöttem a torokfájással.Végül a harmadik orvos "Gyerek gyógyász" találta ki a megoldást.Gégefő,és garat gyulladásom volt.Még a hajam is hullott a nagy betegségtől,és kemény gyógy szerektől.
Ez most ilyen járvány.
engem jó pár hónapig félrekezeltek, allergia-asztma lett a vége
Nem árt egy füll-orr-gégészeti vizsgálat.
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy már egy hónapja nagyon fáj a torkom, próbáltam már mindent, mentolos cukrot, ta. verd-t, mindenféle gyógynövényes és egyéb teákat, mézet ettem, kaptam az orvostól antibiotikumot, de egyszerűen nem múlik el antibiotikum után jó volt, kb 3 napig, utána ismét iszonyúan elkezdett fájni, most már köhögés is jár hozzá. Attól félek, hogy mivel pajzsmirigy alulműködésem van, esetleg lehetséges, hogy köze lenne ehhez az egészhez? Mert a múltkor mikor elmúlt arra a három napra akkor meg a pajzsmirigyemnél éreztem szoritó érzést.
Tavaly voltam laborban és jók lettek az eredményeim, de lehet, hogy a torokfájástól bedagadhat? Vagy ne adj Isten valami komolyabb lenne?
További ajánlott fórumok:
- Köhögésre, torokfájásra mit tudtok ajánlani?39 hetes terhes vagyok...
- 4 hetes babának ajánlanátok valamit torokfájásra?
- 4 éves kisfiam állandó torokfájással küzd, és ilyenkor nem eszik semmit, mit ajánlotok?
- Kezdődő torokfájás (mandula nélkül ) Kapar, fáj ha nyelek. Népi gysz. Nem szeretnék gyógysz. bevenni.
- Gyerekbetegségek (megfázás, nátha, köhögés, láz, torokfájás)
- Van itt orvos? Ez (akut)leukémia? 1 hónapja övsömör, izzadás, szájpadlás gyulladás és most torokfájás, petechia! Folyt.