Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Töltött franciakenyér recept

Töltött franciakenyér recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 4080 kcal

A Töltött franciakenyér hozzávalói:
2 tojás
20 dkg ementáli sajt
15 dkg főtt sonka
1 csemegeuborka
10 dkg vaj
20 dkg krémsajt
1 teáskanál só
1 teáskanál mustár
fél teáskanál fehérbors
1 bagett, vagy franciakenyér


A Töltött franciakenyér elkészítési módja:
A tojást keményre főzzük és apró kockára vágjuk. Lereszeljük a sajtot, a sonkát és az uborkát is apró kockára vágjuk. A vajat a krémsajttal és a fűszerekkel habosra keverjük, mustárral ízesítjük. Minden hozzávalót összekeverünk és megkenjük a kettévágott bagettet. Hűtjük, vagy alufóliába csavarva 20 percig sütjük 200 fokon. Karikákra felszeleteljük és tálaljuk.

4 személyre van a recept. Egy adag 1020 kalóriát tartalmaz.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A töltött franciakenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook