Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Töltött bagett recept


Elkészítési idő 20 perc

A Töltött bagett hozzávalói:
1 bagett
15 dkg fűtt füstölt sonka
1 piros kaliforniai paprika
2 kisebb cukkini
15 dkg krémsajt
mustár
olívaolaj, só


A Töltött bagett elkészítési módja:
A cukkinit zöldség hámozóval szeljük fel hosszában, a paprikákat vágjuk kb. cm-es kockára.
Hosszában kettévágjuk a bagettet, szedjük ki a belsejét. Mindkét felet kenjük meg ecsettel vékonyan olajjal és sózzuk meg enyhén.
Kezdjük el rétegezni mindkét fél kenyérbe a hozzávalókat: mustárt, sonkát, krémsajtot, cukkinit, olajat, sózzuk meg, mustárt, sonkát, krémsajtot, paprikát, olajat, sót.
Krémsajttal zárjuk le a tetejét.


Díszítésnek szórhatunk rá pár kocka paprikát és zöldfűszert.
Tálalhatjuk hidegen, akkor tegyük hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. Nyári reggeli salátával.
Ilyenkor inkább a sütőbe toljuk be, grillezzük és melegen fogyasszuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , dec. 10. 11:44
A töltött bagett elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook