Tőlem lopkodják a szeretet-erő energiát a legdurvább arcok... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azzal sem értek egyet hogy a Ku-Klux-Klan négereket üldözött és gyilkolt meg, de elfogadom hogy megtörtént.
Mást úgyse tudok tenni.
Ha esik az eső, elutasíthatom, de attól még esni fog! :)
Az elfogadás nem egyenlő az egyetértéssel!
Nem értek vele egyet, de elfogadom! Így!
Amikor modi voltam sok helyen én is hasonlóan beszéltem:)))
Nem vagyok mérges mert azon már nagyon sok éve túl vagyok...Van aki most kezdi azt amit 15 évvel ezelőtt hagytam abba:))) Legyen az csetelés vagy bármi más....
Csupán a b******ság zavar picit..... én mások nevébenm írtam mert a tiszteletlenséget nehezen viselem.... Nem érzem magam rosszul a témában mert sok mosolyt csal az arcomra.... Jó leszek megigérem:))))
Itt mindenki véleménye megfér, amíg nem egymás anyját szidja, nekem ez a hitvallásom!
Én elfogadom a véleménykülönbséget, max. nem értek vele egyet!
A szabad véleménynyilvánításomhoz pedig alapvető szabadságjogom van!
Nem láttam mit írtál, nem 0-24-ben vagyok fent!
Különben se vagyok tiltogatós-jelentgetős, óvodás szint!
Csak ha már nagyon eldurvul, akkor maximum!
Megértelek, de sajnos nem láttam miről volt szó, mert a dolgaim közben csak be-be nézek és kevés dolgot olvasok el.
Én nem bántalak, nem is neheztelek, nincs miért, és ennél edűsebb napot kívánok neked! Az élet mint tudjuk, nem mindig igazságos. Hagyd a csudába a témát ha itt nem érzed jól magad, annyi minden van még ami szórakoztathat(na).😉
"Te is viselkedj még magadat nem vállalva is...."
Olvashatod amiket leírtam, az elég vállalás!
Látom nem hiszed el és meg vagy sértődve!
Szia!
Ez szép,,de tök mindegy.
Így!
Senkit nem érdekel mihez van közöd de Te is viselkedj még magadat nem vállalva is....
Mindenki nevében köszönöm:))))
2006 óta sosem volt tiszteletlenségem ITT mert engem neveltek.... A forumnyitó nem engem hanem mindenkit sértegetett és még mindig nincsenek törölve a megjegyzései....::))))) Vicces de ha ezért engem korlátoznak hogy azt írtam amit akkor értelmezési gondok lehetnek:))))) Nem nálam:))))
Csodás napot Neked is:)
Úgy írok hogy nem láttam mit töröltek. De biztos hogy okkal történt. Csak jószándékkal mondom neked ne bíráld felül a modik döntését mert korlátozhatnak és akkor semmit nem fogsz írni. Aki névtelenül sértegetett, egész biztos hogy privátban ő is meg lett fegyelmezve.
Beszélgessünk egymás iránti tisztelettel még ha véleménykülönbség is van, abból nem lehet baj.
Lesznek, akik titokban, lesznek, akik arcátlanul lopnak tőled, és akik a magad után hagyott morzsákat csipegetik. És lesznek, akik szimplán csak a lábadra tekerik a csápjaikat, nehogy tovább tudj menni. De neked csak egyre kell koncentrálnod, hogy MENJ TOVÁBB ELŐRE!
Ha hátranézel, lelassulsz és utolérnek.
Ha lenézel, megbotlasz az utadra szórt sok szemétben.
De ha felnézel, mindig a végtelen eget látod majd.
(Vida Ágnes)
Szia Kedves Fórumnyitó!
„HA EGY VISZONY FENNMARAD, OTT AZ ADÁS-KAPÁS EGYENSÚLYÁT SZINTE "MEGKÖVETELEM", MERT OLYAN NINCS HOGY CSAK ÉN ADOK,”
Megmondom őszintén, bizonyos mértékig megleptél a válaszoddal. A viszonyban (gondolom a párkapcsolat is annak számít) megköveteled az adok-kapok egyensúlyt, míg akik távol állnak Tőled, azoknak legtöbbnyire csak adsz.
Szeretnék távoli rokonod lenni 😊!
Bocsánat a humorizálásért, de humor ide vagy oda, azért lehet benne valami igazság.
Bocsánat azért is, ha esetleg megbántottalak, nem készakarva tettem, csak szerettem volna rámutatni a dolog fonák oldalára.
„A MÁSIK, SZERINTEM HAZUDIK AZ AKI MEGJÁTSSZA HOGY NEKI NEM FONTOS A VISSZAJELZÉS, LEGALÁBB EGY KÖSZÖNET FORMÁJÁBAN”
Mi emberek egyediek vagyunk, egyedi gondolkodással és hozzáállással, széles skálán mozogva. Szóval úgy gondolom, hogy vannak olyanok, akiknek nem kell visszajelzés.
Gondolj csak bele kérlek: csak úgy tudok segíteni valakinek, ha valamit viszonzásul elvárok, még ha az egy köszönet is. Tovább menve a gondolat kísérletben, azt a következtetést kellene levonnom magamról, hogy csak számításból segítek, hogy kapjak érte valamit, ha mást nem egy köszönetet.
Ez lenne az önzetlen segítség, amire büszkének kéne lennem?
És hogy van-e önzetlen segítség? Hál’ Istennek van. Öröm volt olvasni a még 2009-ben indított „Létezik önzetlen jócselekedet?” témát.
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a bejegyzésemre.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Mi volt a legdurvább beszólás, amit a külsődre kaptál?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Mi az a legcsúnyább, legdurvább dolog, amivel a párod megbántott?
- Mi volt a a legdurvább karácsonyi ajándék, amit valaha kaptál?
- Önzetlen szeretet-szerelem?
- Kinek mi volt a legdurvább testi tünete/betegsége amit a LELKE okozott? Miközben orvosok egészségesnek találták.