Ti mit tennétek, vagy tettetek, amikor megtudtátok, hogy dohányzik a gyereketek? (beszélgetés)
Ugyanezt csinalta az apja az egyik baratnömmel , de ott szivarozni kellett a lanynak :)
Ö is rosszul lett ,hanyt stb.... de , azert csak dohanyzo lett belöle ....
Éppen le is keverhetett volna egy frászt.
De ez hogy el kell szívni egymás után, durva de hatásos lehet. Nem mostanába fog rágyújtani szerintem.
Sziasztok!
Csak az én esetem, 15 voltam:( Ha édesapám nem tiltja.... nem zsebel ki minden nap... csak azért is...a mai napig...
Igen, ezt régen így szokták... mondjuk engem inkább megpofozott apám... jó sokszor... ettől még 25 éves koromig szívtam... aztán beértem, megértem... vagy ilyesmi. ... illetve utána terveztem gyermeket szülni. :)
A gyerekeimmel nem volt ilyen gond, Leány elmúlt 18, rá se nézett a cigire, egészséges életet él, a 15 éves fiam meg egyenesen lenézi a dohányzó, önpusztító embereket.
Az én lányaim 15 és 14 évesek.
Én is próbálok hatni az eszükre.
Annak örülök, hogy igazat mondanak. Ha rákérdekezek, hogy elszívott-e (nagyobbik) egy szál cigit, megmondja, hogy igen. Én pedig jövök a szokásos elrettentő szöveggel, amit persze már kívülről tud.
A vizipipánál csak 13 éves volt. Ott muszáj volt drasztikusan fellépnünk, mert akkor a lázadó tini korszakát élte, azóta a vizipipa már szóba sem jön, hülyeségnek tartja.
lányaim 16 és 14 évesek.Nem áltatom magam semmilyen szinten.
Én is voltam ennyi idős,én is kipróbáltam,nekem is menő volt cigizni amikor a haverokkal voltam (igaz nem tüdőztem le).Ma a szagát se bírom!
Nem lehetek mindig a sarkába és a tiltott gyümölcs mindig édesebb.
Én azt szeretném ha a lányaim őszinték lennének velem.Ezért ha meglátnám,rajtakapnám elmondanám a véleményemet,elmondanám,hogy én is ezt tettem és soha nem felejteném el,hogy én is voltam fiatal!:-D
Nálunk vizipipa volt!
A lányom fél évig nem mehetett sehova!
Sztem nem ez volt a legjobb megoldás.
Honnan volt pénze?A zsebpénzből?
Tiltani nem igazán lehet, de rávenni arra hogy a szülei pénzén ne vegyen cigit, hanem keresse meg a rávalót arra talán igen.
Úhhh, ezt biztos nem csinálnám.
Háááát én nem tudom, még szerencse, hogy csak 1 éves a lányom. viszont tuti, hogy idegbajt kapnék. :(
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hogy fegyelmezitek a 2 éves gyereketeket?
- Mondanátok ilyet a 21-22 éves gyereketeknek?
- Mit szólnátok ha a játszótéren más gyerek bántalmazná a ti gyereketeket?
- Mit tennétek, ha a felettetek élő szomszédjaitoknak olyan hangosan nyikorog az ágya sex közben, hogy felébred a gyereketek?