Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti hogyan mondanátok meg a párotoknak hogy teherbe estetek? :D fórum

Ti hogyan mondanátok meg a párotoknak hogy teherbe estetek? :D (beszélgetés)

1 2
28. c95c921ae7 (válaszként erre: 23. - Zizike babu)
2010. jún. 14. 22:33

Ajaj..ez már..

Figyu. Nem "dugás közbe" gondoltam, hanem mondjuk előtte. De ha nem akartok, lehet védekezni. Ez ennyire nem vicces dolog. Mint ahogy egy abortusz sem.

27. tücsimücsi (válaszként erre: 8. - Zizike babu)
2010. jún. 14. 22:32

Tudod én legalább annyira kétségbeestem, mint ő, mert készültünk az esküvőre és már minden le volt foglalva nem tudtuk előbbre hozni.. Végig azon aggódtam ne látszon meg rajtam...szerencsém volt, nem tűnt fel.

A férjemnek persze ez volt a legkisebb gondja, ő eleve a ténytől ijedt meg. Figyi, a legtöbb hapsi bepánikol a hírre csak azok nem akik már régóta várnak a babára.

Őszinte leszek, a férjemnek nem 1-2 hét kellett, hogy hozzászokjon a gondolathoz. Hanem 3-4 hónap...és utána meg a lányomat fél éves koráig majdnem mindig ő fürdette...kisajátította teljesen.-)

Nagyon jó apa az első perctől, ja és bent volt velem mind a 2 szülésnél.

26. baloghany (válaszként erre: 18. - Zizike babu)
2010. jún. 14. 22:32
Férjed ? Párod ?
25. baloghany (válaszként erre: 18. - Zizike babu)
2010. jún. 14. 22:31
Hány éves a párod ?
24. 774ded6b7e (válaszként erre: 8. - Zizike babu)
Ha ettől tartasz, akkor ennek az embernek ne szülj gyereket.... talán..
Ok majd igyexek szolni neki dugás elött hogy most teherbe fogok esni és kikérem menet közbe a véleményét :D
2010. jún. 14. 22:30
Azért egy baba nem morgolódás kérdése. Ha morgós kedvében van, abortusz? Ha jó kedvében, megtartjuk? Uhh. Ez kicsit..érdekes. Szerintem először beszéld meg vele, aztán legyél terhes.
21. Zizike babu (válaszként erre: 19. - Vikianya)
2010. jún. 14. 22:28
Az a baj hogy egyikünk se romantikus lélek a leg romantikusabb élményünk is véletlen történt: vacsi a dunaparton padon ülve és vacsi közbe nézegettük a dunát ahogy rávetödik a telihold fénye. :$ vissza gondolva szép de akkor fel se tünt
20. Zizike babu (válaszként erre: 17. - 656f03db60)
2010. jún. 14. 22:26
Hehe az a baj hogy ö non stop morog de édes én megszoktam 1 éve :D
19. Vikianya (válaszként erre: 17. - 656f03db60)
2010. jún. 14. 22:23
én valami romantikusat terveztem, mondjuk vacsora közben, de nem jött össze
18. Zizike babu (válaszként erre: 13. - 656f03db60)
2010. jún. 14. 22:23
Tutira nem tudom hogy küldene e abortuszra de kinézem belöle, de lehet csak azért nézem mert nem hatja meg a gyerek téma és még egyenlöre hallani se akar rola
2010. jún. 14. 22:21
Én vagy valami kis vicces, frappáns meglepetésbe tenném, vagy egy nagyon jó kis alkalomra várnék, amikor is elárulom. Fontos a körülmény is, hogy nem-e épp morgolódós kedvében van a pasi.
2010. jún. 14. 22:21

nekem is hasonló volt mint az előzőek,én el se hittem az eredményt:)

csak kiabáltam a nevét reggel 6-kor:D

15. baloghany (válaszként erre: 1. - Zizike babu)
2010. jún. 14. 22:20

Hát mi akartuk a baby-t :)

Épp vacsoráztunk egy pénteki nagyon fáradt este és a tesztet az ablakpárkányra tettem. Ettünk-ettünk és egyszer lám, két csík. Nem volt valami romantikus, inkább olyan mintha azt mondtam volna neki, hogy " jé képzeld vettem ma fél kiló kenyeret " Persze köpni nyelni nem tudtunk és még akkor este elmentünk venni egy tesztet reggelre :)

Szerintem a te esetedben is valahogy így tudnám elképzelni.

Ez a kis cipös ötlet nagyon tetszik, és szereti az ilyen apro meglepiket... Ez nem tul apro lenne de tuti meglepi. és utána annyira nem haragudna a helyzetre szerintem mert a mod és a gesztus tuti meg mosolyogtatná :). Ja, és kedves Heni a páromnak 30. án lesz a szülinapja és elvileg ha megjön akkor 28. án jön meg. de nem hinném hogy az vagyok

vagy ki tudja

13. 656f03db60 (válaszként erre: 8. - Zizike babu)
Ha ő olyan, hogy inkább abortuszra küldene, akkor ott hagynám.(Tudom, kívülállóként mondom csak.)
2010. jún. 14. 22:18
Hát nekem nem sikerült túl jól. Ő aludt még amikor megcsináltam a tesztet. Aztán rohantam be hozzá és kérdeztem, hogy te is két csíkot látsz? Ő meg szegény a szemét is alig tudta kinyitni :DDD
11. noedi (válaszként erre: 8. - Zizike babu)
2010. jún. 14. 22:18
köszi! miért gondolod amúgy, hogy nem örülne egyből?
10. Heni86
2010. jún. 14. 22:16

Nálunk jól jött ki a szitu pedig nem volt tervezett a kisfiunk. Nagyon örült neki pedig nem számítottam rá hogy ennyire fog. :) Pont a 25. szülinapján tudtuk meg. :)

Én amúgy ha tudnám hogy nem ilyen egyszerű a helyzet akkor biztos hogy úgy intézném, hogy egy pár kiscipőt otthon hagynék neki díszcsomagolásban. Aztán várnék egy kicsit hogy legyen ideje gondolkozni...

2010. jún. 14. 22:15

az első nálunk is véletlen volt. Még fősulis volt, hívtam neki, hogy baj van, haza kellene jönnie..kellett két hét, mire felfogta.:-) Aztán összeházasodtunk.

A másodikat már terveztük, de érdekes módon láttam rajta, hogy meglepte, mikor elmondtam neki a nagy hírt. De csak pár napig tartott nála ismét az ijedség. De csodás apa és férj..:-)

2010. jún. 14. 22:15
Noedi grat, Tücsike a te sztorid hagy némi remény sugarat hogy esetleg a párom se fog azonnal abortuszra küldeni ha esetleg megtörténik az a "kis baleset"... De eggyenlőre nem hiszem.
7. noedi (válaszként erre: 1. - Zizike babu)
2010. jún. 14. 22:12

Általánosságban nem tudom, hogy kellene, de nálunk úgy volt, hogy hazajöttünk a nászútról, és én már sejtettem, hogy van VALAMI.

Hajnalban - az első vizelettel - megcsináltam a tesztet, és örömömben visítva rohantam be a szobába, és a teszttel a kezemben keltettem a férjem. :) Együtt örültünk, és nem akartuk elhinni, hogy elsőre összejött.

Ez tavaly volt. Azóta már megszületett Bendegúz fiúnk. :)

6. tücsimücsi (válaszként erre: 1. - Zizike babu)
2010. jún. 14. 22:11
Nálunk egyik esetben sem volt drámai bejelentés. A lányom véletlen meglepetés, nem terveztük, mindig mondtam neki, hogy késik, késik....aztán amikor biztos lett a dolog felhívtam ( munka közben), hááát, jól kiakadt...majdnem leszédült a magasból...kellett egy kis idő, hogy hozzászokjon a gondolathoz. A második gyereket már terveztük, elsőre összejött.
2010. jún. 14. 22:10

És ha nem akarja és kinos a pillanat akkor hogyan? pláne ha nem tudod hogy abortusz vagy morgás és legyen meg a baba vagy mi lesz a válasza... am csak érdekel vagyis kivi vagyok hogy hogyan történik ez a szitu mert az enyim elájulna sziv és idegrohamot kapna

XD

2010. jún. 14. 22:09
nini. egy golyaaa ;)
3. erika84 (válaszként erre: 1. - Zizike babu)
2010. jún. 14. 22:09
Mi szerettünk volna már babát.. Én becsomagoltam a tesztet díszcsomagolásba tettem és átkötöttem masnival.
2010. jún. 14. 22:07
Mi szerettünk volna babát és mikor végre pozitív tesztem lett nem bírtam ki és telefonon közöltem hogy babánk lesz!:)Ő nagyon akarta!!!
2010. jún. 14. 22:04
Na else tudom képzelni hogy hogyan kell elmondani egy pasinak hogy terhes vagy ha elvicceli a dolgokat és nagyon nem akar gyereket azon kivül nagyon komoly ember, de ilyen témárol lehetetlen elbeszélgetni vele, söt még ideges természetü is? Bökjük oda neki? vagy hogyan?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook