Ti elhagynátok a párotokat, ha a szülei utálnak? (beszélgetés)
Tudod az a baj, hogy vége lesz ennek a kapcsolatnak magától is. Van egy ilyen család a szomszédunkban. 3 gyerek, 2 fiú 1 lány. A fiúk barátnőit mindig kiutálták a szülők, a lánynál más volt, mert külföldön éltek x évig, amikor hazaköltöztek, az a kapcsolat is tönkrement. Minden nő k@rva a szemükben, nem dolgozik, jobbat érdelemnek a fiúk. A lánynál nem tudom mivel érték el ,hogy vége legyen a kapcsoltban, pedig ott már van 2 gyerkőc is.
Az ilyen szülők mindig elutálják a gyerekük mellől az aktuális párt....
Ja és persze sosem finoman beszélnek erről. Mondták már rám,hogy "ku*va" "hülye" "nem lesz velem boldog a barátom"
Ezekre pedig semmi indokuk,nem tudom hogyan lennék én ku*va,hiszen még a szüzességemet is a jelenlegi párom vette el szóval....:D
Emiatt nem. De a rengeteg konfliktus, szarkeverêsből előbb utóbb elegem lenne. Mivel nem vagyok az a fajta ember, aki választások elé állít másokat, így valószínűleg amint lehetőségem adódna (tudom, hogy nem egyszerű azonnal kilêpni) lépnêk a francba, mert nem bírnám. De hála a jó égnek engem a családja minden tagja, kivétel nélkül szeret és elfogadott, így soha nem is volt velük konfliktusom. Magam sem hittem el, hogy ilyen is létezik, de van. Ők igazi összetartó család, ami nagyon ritka. Igyekszem én is azért ezt fenntartani, segíteni azzal, hogy normálisan, tisztelettudóan, és kedvesen viselkedem. Mert nem is érdemelnek mást.
Te vajon mivel érdemelted ki ezt? ;)
Hát igen de ha jár hozzájuk akkor gondolom folyton "kerepelnek" neki.
Nem tudom miért hallok egyre több sztorit, hogy a család ilyen szinten rászáll a gyerekre és próbálja befolyásolni. Nem értem miért akarnak a gyerekük életébe beleszólni
Attól függ.
A párod támogat téged, próbál védeni vagy hagyja hogy a család ócsároljon?
Mit tennétek,ha a párotok családja képtelenek lennének elfogadni titeket?
Sok megalázás és pletykák után is együtt maradnátok a párotokkal? Vagy inkább kilépnétek az egészből?
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Ti hogyan szólítjátok a párotokat?
- Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad?
- Ti megbántátok, hogy elhagytátok a párotokat?
- Mivel utasítjátok vissza a párotokat?
- Ti miért szeretitek a párotokat?