Ti aggódnátok ha fogynátok? (beszélgetés)
Az idegességtől lehet fogyni, de csakis azért, mert kevesebbet is eszel!
Gondold át, hogy mennyit ettél akkor, amikor még együtt voltál a férjeddel, és most mennyit eszel!
Szerintem simán rá fogsz jönni, hogy jó a felével kevesebbet eszel.
Ha mégsem, akkor viszont el kellene menned orvoshoz, mert néhány igen komoly betegség tünete a fogyás. Bár egy év alatt ennyit fogyni, csak szerencse, de nem kóros.
Sziasztok ! Foggalmam nincs hol kezdjem a történetet de nem egyszerű .... előszöris kezdeném ott hogy vettem egy Csala Zsuzsa teát.
Kb 1 éve de max 3 x ittam belőle mert bün rossz volt . Aztán elkezdtem szedni a MAGNE-B 6 -ot (amiről mások azt írták hogy hízlal:( ) hogy kicsit össze kapjam magam lelkileg is , meg mindenhogy .... ééééés:) Szerelmes lettem de.. ( jelzem hogy amikor tényleg szerelmes voltam akkor volt már ilyen 19 évesen hogy 9 hónap alatt le dobtam 20 kg -ot !!)Ja és a fő téma persze az az ideg amit a vállásom okozot és a vele járó gyomor ideg . A Csala tea nem hinném hogy ennyi db helyre rakta akkor az immun háztartásomat a MAGNE B-6 hát tény és való azóta is szedem de nem rendszeresen .jaa és vissza szoktam a cigire is 15 éves korom óta cigizek csak akkor hagytam abba 2-3 évre mikor a gyerekekkel terhes lettem . Számomra már egy kicsit ijjesztő hogy olyan emberek mennek el mellettem a bevásárló kp -ban akikkel napmintnap találkoztam az ovodában , viszont beteges a kisfiam :( így már 2 hónapja nem találkoztam azzal az illetővel aki ma elment mellettem és méregetve nézett aztán le eset neki hogy ki vagyok nem túlzok tényleg igy volt :( orvos fóbiám van :) ugyhogy a dokit a legutolsó pilanatra hagynám ...... NEM FOGYÓZOK CSAK MENNEK A KILÓK ...... már 30 kg ment le de lehet hogy több is nem álltam mérlegre 3hónapja mert már attól is félek .