Ti aggódnátok ha fogynátok? (beszélgetés)
Bocsi,felülírom,nem félsz a tűtől csak az orvosoktól.
De természegyógysász nem adhat beutalókat sajna.
3 csásáron kívűl semmien műtétem nem volt az utolsó 5 éve volt és én 8 hónapja kezdtem el fogyni ugrás szerűen egyik napról a másikra
Szia Fórumindító!
Elolvastam a hozzászólásaidat.
Nem tudom,miért félsz ennyire az orvostól,vérvételrtől.Neked már van gyereked,terhesség alatt azért túlélünk néhány vérvételt,most csak egyszer veszik le.Ha akkor ment,most is menni fog.
Itt úgysem találsz választ mitől fogysz,menj el orvoshoz vizsgáltassd ki magad,mert 30 kg a "semmitől",az igenis aggasztó.
Ha sok stressz ér, én ha ugyanannyit eszem is fogyok.Pedig én tényleg zabálok, mindig.:D
Én a magne B6ot állandó émelygésre szedtem, de nem hiztam tőle..én 153 centi vagyok, és 40 kiló.
Esetleg nem volt vmilyen műtéted? (gondolom nem, ahogy olvastalak:)) ), mert azt mondják minden műtét után változik az ember (bár én ezt nem tapasztaltam)
És az újév a körzetinél ér:))Koccintasza dokival majd vért vesztek:)Ígérd meg:)))De most jó éjt:DD
A vérvételet nem lehet többféleképpen értelmezni csajszi!!!!!!!És nem lehet ott maradni vele se...első lépésben csak ennyi amit meg kéne lépni...akár a körzeti is megcsinálja/nálunk legalább is:)/aztán valszueg ennyi is marad a dolog:)/
Tudod mit? Akkor azt mondom, ne légy önző, ne a magad kellemetlenségére gondolj, tedd meg a gyerekeid miatt. Gondolom, szeretnél egészséges szülő lenni. :))
ja talán ha nem orvos lenne hanem valami természet gyógyász vagy micsoda szívesebben mennék hozzá TALÁN :)!!!!!!
én nem a szúrástól félek lányok :) Azt hiszem, illene meg magyaráznom hogy mért nem vagyok jóó viszonyban a dokikkal :( anyukám 33 évesen meg halt pont annyi volt mint most én :( be kerűlt a korházba tüdő gyulladással szint még most is hallom hogy a diki mondja HOLNAP MÁR OTHON LEHET ANYUKÁTOK soha többet nem jött haza másnap meg halt :( hát ennyit az orvos véleményéről , tudományáról ja igen és még 1 Mind a 3 fiam császáral szűltem az utolsó császárom kisé férre sikerűlt 6 hónapot húztam rá a korházban a kezelésekre :(((((( ekkor híztam el anyira ami az első képen látszik :(
Tudom mondani könnyü, de tedd félre pár percre ezt az uuutálatot a saját egészséged miatt, és legyél túl rajta!
jaj ,ez csak duma te lány az egy perc meg egy perc:DDD
DE IDEN csak itt.... sok sok lelki eredetű probléma IS van ami minden csincsikómmal tíltakozik a doki ellen
Basszus 1 perc ...leveszik a vért,és egy telefon másnap...nem tök röhelyesen egyszerű:?!
ok értettem tanárnéni :DDDDD
próbálom magam rá beszélni A dr- ra de az nem lessz egyszerűűű tényleg úúúúútálom a dokikat NEM KICSIT !!!!!!!!!
Ha tiroxint szedtél akkor pm alulműködő vagy ...és azt nem leeht abbahagyni..az egy életen át tart..ha a dokid azt mondta hagyd el akkor helyreállt,és az azt jelenti hogy nem autoimmun eredetű,hanme hiánybetegség volt/főleg jód hiány /és pótoltad.....
Egy vérvétel nem árt ,főleg ha aggódsz a súyvesztés miatt, a TSH-t mindenképp kérd a dokitól!!!De nem győzőm azért hangsúlyozni ,hogy szinte minden nő elalélna ha így lepörögnének rőla a kilók:DDDDDDDDDEgyenlőre ne aggódj...de azért mindenképp járj utána:DDD
Én is ezt a gyógyszert szedem. És úgy tudom, hogy a szedését nem lehet abba hagyni.
Én 3 havonta járok emiatt kontrollra.
Nekem nincs bajom a dokikkal, ahogy valami nem stimmel nálam, már ott ülök a rendelőben, mint mamik:DDDDD
Most, hogy jobban végiggondolom, ha 30 kilót ledobsz minden életmódváltás nélkül, bármennyiről is indulsz, és bármennyire is pozitív az eredmény, én csak aggódnék, és utána járnék a dolognak. Menj el dokihoz, kérj egy labort, mert fura ez így.
Járj utána.
A VICC AZ HOGY .. az tényleg van viszont 13 évesen szedtem utoljára az eltiroxin gyogyót amitöl csak híztam és a dokik állították le azt mondták akkor ha nem okoz gondot a betegség akkor eggyenlőre haggyuk lehet hogy helyre áll .. én azóta sem mentem a tájára sem úúúúúúúúúútálom a dokikat !!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom hogy kellett a - kilóó ezzel tisztában vagyok de azt nem tudom hogy mitől fogyok !!!!!!!!!!!!!!! viszont az a fekete fölsős kép az nyári kép és azóta is le ment már jóó pár kiló csak sajna el romlott a gépem igy nem tudok újjal szolgálni eggyenlőre .
Szia!
Szerintem is csináltass egy laborvizsgálatot.
Lehet hogy pajzsmirigy túlműködésed van, az okozhat hirtelen sok fogyást.
Nekem alulmüködik, emiatt állandó diétán vagyok, hogy ne hizzak!
Miért nem birsz enni? Nem tudod hasznéáni a fogsorodat rendesen vagy más oka van?
nos világ életemben kövér gyerek ,nő voltam 154 cm magas vagyok kb 110 kg voltam 33 évesen 55 volt a nadrág méretem most 42 pontosan 8 hónap alatt változott ennyire tehát itt nem az a baj hogy fogyok itt az a kérdés hogy mitől !!!!!
Egy laborvizsgálatból nagyon sok minden kiderül. Ha ennyire idegesít, akkor szánj rá egy napot, és a háziorvos beutal egy laborvizsgálatra (vérvétel, vizelet). Akkor biztos, hogy megnyugodhatsz.
Bár én most is nyugodt lennék a helyedben, mert csak csinosabb lettél!
Június közepén kezdtem el fogat csináltatni, tartott augusztus végéig. Hogy akkor nem tudtam enni, mert nem volt mivel és nem volt étvágyam, elfogadtam. De már négy hónapja fogpaszta reklám fogsorom van, és a teán, 1-1 szem gyümölcsön kívül kb. egy zsemlényi mennyiségű főtt ételt bírok nagynehezen lenyelni. 8 kilót fogytam, egy mérettel kisebb ruhaméret kell. Lötyögök mindenben. Egy héttel ezelőtt úgy döntöttem, hogy ennek vége! Minden délben azóta megiszom egy kis pohárka fehérbort. 2 napja már eszegetek. 153 cm és 61 kg, de már elmúltam 55 éves.
Örülj inkább. A normális súly felé haladsz. Nem vagy kórosan sovány. :)
Akkor meg ne aggódj, inkább örülj!