Tévedhetett az ultrhang? (tudásbázis)
csak júniusra kaptam endokrinológushoz időpontot
Rengeteg oka lehet a késének/kimaradásnak.Kivizsgáltak már?
Nekem 18 hetesen volt az ultrahang addig nem is nezik itt, csak szivhangot azt is csak 3 honaposan.
csak a mensim késik 5 hete,más nincs
amúgy a méhben sem az orvos,sem én nem láttunk semmit,valószínű,a hormonok játszanak csak
Unokatesómnak ennyi idősen már bőven kimutatta.
Szia, szerintem ha lehet válts orvost, mert ha ,már az elején így viselkedik veled mi lesz tovább?
Az első ultrahangokat, ameddig meg nem mozdul a pici hüvelyi úton csinálják, mert még igen pici a látni való. :)
Így ha van tuti megtalálja és még a szívhangját is kijelzi a gép, még nem hallani de kijelzi. Nekem az első hasi ultrahang amit kimutatott csak a 11. hétben volt, addig semmit nem lehetett látni.
igen,ennyi idős terhességet már tuti kimuatott volna,nagyon vékony vagyok
6 hetes terhességet már ki lehet mutatni, mindkét módszerrel. Nekem a 6. héten volt 3.3 mm az embrió mérete.
Tévedhet, vagy inkább az orvos tévedhet, de nekem pl. 6 hetesen is csak hasi uh-om volt, és simán kimutatta a babót. Sőt valószínű még nem is volt akkor 6 hetes.
Nekem a 7 hetes terhességemet kimutatta. Hasi UH-val.
Vannak nők akiknek pl van egy sövény a méhükben s a baba elbújik egy részébe.. keresztfiamat nem találták a 7. hétig, és még utána pár héttel sem lett meg elsőre.. pedig ott volt :)
De ha nem látják a méhedben, a mensid késik és terhességi tüneteid vannak (pozitív teszt stb) akkor a méhen kívüli terhesség veszélye fent áll.. mit mondott az orvos?
8-9 hetes terhességet a hasi uh tuti nem mutat ki.
ekkor már látni kéne, ha nem vagy nagyon kövrér.
tévedhet, de kicsi az esély rá
Hát szerintem csináltass inkább hüvelyi uh-ot. Ilyenkor azért még kicsi az embrió, nem feltétlen veszik észre hasi uh-on, csak hüvelyin.
Szerintem a 8-9. héten már igencsak látszana a baba, fura lenne ha tévedne.
Lehet, hogy fiatalabb a terhességed, és azért nem mutatta. Amúgy először nem is hasi UH-t szoktak csinálni, hanem hüvelyit.
Ha a hasi ultrahang nem mutatott ki semmit,akkor nem vagyok terhes?8-9 hétben kellett volna lennem,amikor az ultrhangot csinálták