Tesco dolgozók! (beszélgetés)
Kaptam levelet a Tescoból és Lidl-ből is.
Elutasítottak,amin nem is csodálkozom mert üzletvezetőnek jelentkeztem de még soha nem voltam élelmiszeres.
Inkább csak kíváncsiságból adtam le a jelentkezést.
Ma viszont 2 interjúra is megyek,holnap pedig még egyre.
Valamelyik csak összejön a háromból.....
Ha az áruház 24 órás nyitva tartással működik akkor ilyen munkaidő beosztás lehetséges:6-14,30-ig,13,30-22-ig,22-6,30-ig.Van köztes műszak is.Az éjszakai műszak általában akció váltáskor szokott lenni.
Ha az áruház nem 24 órás,akkor van délelőttös,délutános és köztes műszak.
Köszi jól vagyok már nem vagyok olyan reményteli hogy szolnak.
De azóta sem történt semmi azok az állások amin voltam interjún még mindig nyitottak nem utasítottak el.
Köszönjük:)
Hogy vagy?
Sziasztok
Azért hogy nem írok mindennap olvasom hogy mit írtok .
Én is drukkolok nektek.
Sziasztok!
A Dunaújvárosi tescoról tud valaki valamit?Beadtam a jelentkezésemet (20.-án volt a határidő)de még nem jeleztek semmit.Persze nem tudom mennyi idő múlva jeleznek(ha jeleznek) és persze azt sem tudom milyen mint munkahely!Ha van valakinek infója megköszönném!!
Én sem szeretem a részmunkaidőt de úgy látszik ez a divat.
Várom hogy visszajelentkezzem akinek ma leadtam az önéletrajzot,hát jó lenne ha összejönne:)
ááá, semmi...tegnap voltam egy kis élelmiszer boltban, jelentkezni, ahova 1 embert vesznek fel, de csak részmunkára, heti 20 órára. nagyon sok a jeletkezö, öszintén nem nagyon tetszett. a bolt szép meg jó, meg a fönök is rendese, de az hogy részmunkaidö....grrrr..nagyon nem szeressem! amugy pedig semmi, sajnos!
de még türelmes vagyok:)
Köszönöm szépen.)
Nálad mik a helyzet?
Sziasztok!
Drukkoljatok nagyon!Talán összejön egy egyszemélyes ajándékbolt.)
Talán....
nem, a 3 müszak hogy van? 6-14
14-22
22-6?
Bízom benne.
Köszönöm:)
Sziasztok!
3-ra,drukkoljatok ,lécci:)
sziasztok. a tescoba ujabb pozicióra keresnek embert, pékáru eladóra. Bács megyében, jelentkeztem...hátha összejön:) igy már 2 jelentkezésem van folyamatban :) több az esély:)
veletek mizu?Cilumiluci, mikor mész interjura?délután?
sziasztok.... mizujs veletek? munka?
nekem még nem szoltak a tescobol..nektek?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Kinek mi a véleménye a bolti dolgozókról?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Mátészalkai Tescós dolgozók vannak?
- Tesco dolgozók ti kaptatok már fizetést?