Természetes szülés vagy császár? (beszélgetés)
Szerintem a probléma ha lesz, az ott kezdődik, hogy a férfi anyának kezdi szólítani a nőt, a nő pedig apának a férfit. És onnantól szép lassan, fokozatosan megszűnnek férfi és nő lenni, ami a szexre is rányomja a bélyegét.
Nem mondom, hogy nagy ritkán nem fordul elő, hogy sérül a hüvely, de azt lehet orvosolni.
Határozottan a természetes. Amúgy sem kívánságműsor. Remélem.
Kérj epidurált, ha nem akarsz fájdalmat.
Ha tudni akarod. Császárnál 98% esélye utána az összenővéseknek. Komplikációknak. Fertőzésnek.
A csm egy nagy hasi műtét ami után sose lesz olyan a hasad az idegek az izom mint volt. 9 réteget vágnak át.
Míg egy termésuetesen szűlt nő még gátfal vágás mellett is szalad egy csm szült örül ha fel bír kelni és elcsoszog 💩 pokol a tűszentés a köhögés sokáig. És a pisit is visszatartani.
Ha van is ilyen, hidd el nagyon ritka!
Nekem csak sima szülésem volt, de az alfelem ugyanolyan mint volt, csak van egy kis heg.
A szex ugyanolyan a férjemnek is! Orgazmus is változatlan.
Hasi műtét nem ér annyit hogy egy ilyen ritka eset miatt pánikodban azt válaszd!
Császárt nagyon kevesen AKARNAK, más kérdés az ok amiért ÉLETMENTŐ.
A választási lehetőséget pedig kár firtatni mert nincs doki aki alapos indok nélkül első szűlés alkalmával pláne automatikusan tol a műtőbe mert ez az óhaja bárkinek..
Aki pedig mindkettőt megélte hidd el nem a császárt választaná.
Kétszeres császárnő vagyok. Mindkétszer ennek köszönhetem a lányaim és a magam életét. De, hogy fáj e hogy nem sikerült természetes úton? Igen. Főleg, hogy a nagyobbikomnál 7 órát vajúdtam. JD tolófájásoknál akadt el.. A kicsinél meg automatikusan toltak a műtőbe ahol 2 órás műtétem volt.
Nem tudom a választ es nem az a kérdés hogy mit szeretne, hanem hogy melyik volt a "jobb"!
Pont azert kerdezek olyanokat akik túl vannak mindkettőn!
Na akkor most feltettem a nagy kérdést.. Azokat kérdezem akiknek mindkettő volt!! Nektek van összehasonlítási alapotok! Ha most állnátok előtte és választhatnátok, melyik lenne és miért?
Nem vitát akarok indítani es senki ne essen a masik torkának csak írjátok le az őszinte tapasztalataitokat!
Köszönöm szépen előre is! :)
További ajánlott fórumok:
- Császár kontra természetes szülés
- BPD 100 fölött! Természetes szülés vagy császár?
- Császár vs. természetes szülés?
- Császár utáni természetes szülés
- Valaki szült már császár után természetesen a Jahn Ferenc kórházban? Ha igen, mennyi idő telt el a két szülés közt?
- Magas prolaktin és mikroadenóma után természetes vagy császáros szülés?