Terhességre utaló jelek- új csapat (beszélgetés)
Sziasztok!
Tercsi1 halkan gratulálok:)
Milkit sajnálom,de igy igaz,új hónap,új remények!
Én is teszteltem pénteken egy negatívat,ez a dpo.10.napon volt,ráadásul olyan tesztet vettem a rossmanban,amit mindenhol csak szidnak,de ez volt az egyetlen,ami 12-es volt.Persze ettől még ugyanúgy görcsölget a hasam és fáj a mellem,csak ilyenkor zavar,hogy "ok nélkül"
De mint Milkit is mondta új hónap új esély
Köszi, de tényleg nem voltam/vagyok letörve miatta, nem sok esélyt láttam rá, hogy sikerül.
Jó, hogy megtaláltátok a problémát, ezt a pajzsmirigy gondot, rendeztétek és lám, jött is a baba! :)
Ha nekünk 3-4 hónap múlva sem sikerül, én is rászánom magam egy vérvételre, bár szerintem akkor inkább a napi egy szoptatás a ludas. Nehéz leszoktatni a kisasszonyt, már annak is örülök, hogy idáig eljutottunk és beállt a mensim is. :)
Hát igen, nálunk se könnyű összehozni az együttléteket, a lányok későn fekszenek és korán kelnek... Ti ügyesek voltatok! :)
Nyugi, a pozitív teszt szuper kezdet, ezek után pedig már csak pozitívan szabad gondolkodni, a doki már fogja látni a terhességet! :)
Sajnálom, de talán most augusztusban sikerrel jártok.
Nekem a pajzsmirigy problémám május végére kezdett rendeződni, de mire ez kiderült már nem volt nagyon lehetőség akciózni abban a hónapban mert pár napon belül jött a menses, júniusban mi is eléggé keveset tudtunk együtt lenni, mert a kisfiam mellett nehéz volt összehozni. De júliusban már jobban ráálltunk az ügyre, és mivel a nagy meleg miatt 6-7 körül megébredt a pici akkor kapott egy kis hamit és simán visszaaludt 9-10ig is, így reggelente akadt rá alkalmunk:-)
Így nem bíztuk a véletlenre mensi után nagyjából 2 naponta együtt voltunk így a kp. időt és a Jónás naptárt is kijátszottuk, biztos ami biztos :-D
És hál istennek nagyon úgy fest, hogy sikerült, legalábbis a pénteki tesztelés alapján.
sziasztok!
Most este érkeztünk vissza a nyaralásból, igyekszem visszaolvasni az elmúlt héten írottakat.
Hát a nyaralás során sem bírtam magammal 2 naponta teszteltem.Hétfőn induláselőtt vaterás teszt negatív, szerdán xepil rossmanos teszt nagyon halvány pozitív oly annyira halvány hogy a férjem rá is vágta nincs is rajta 2. csík, erre pénteken már egyértelműen ott volt a 2. csík (bő 1 hetes menses késéskor) szintén Xepil teszten. Annyira boldogok vagyunk!
Csak jövő héten péntekre kaptam időpntot a dokimnál mível ő is nyaral, így péntek estig még csak halkan mondjuk az örömünket hiszen jó ha a doki is áment mond rá, még mielőtt terjedne az örömhír :-D
Ja igen, sajnos ma reggelre megjött, de nem szomorkodom miatta. Még csak az első hónapunk volt és nem is tudtunk pont akkor együtt lenni, mikor kellett volna. Úgyhogy semmi gond, majd ebben a hónapban talán. :)
És nálad mi újság?
Akkor nálad is két kicsi van. :)
A nagylányom szeptemberben lesz 5 éves, a kisebbik májusban múlt 2.
Jó is a kis korkülönbség, legalábbis nálunk nagyon bejött. Olyan szépen eljátszanak együtt! :)
Nehéz az biztos.
Hány évesek a gyerkőceid? :)
Igen,mi is szeretnénk babát,ez a 3.gyerköcünk lenne. Az első szülés elött rendszertelenek voltak a ciklusaim,volt,hogy csak 23 nap,de olyan is volt,hogy közel 60. Aztán szülés után ez rendezödött,és beállt 28-30naposra,kilengések persze előfordultak,de 34 volt a legtöbb a múlt hónapig. Szerencsére a peteérésemet is megérzem az első gyerköc óta.
Egyébként olvastam arról is,hogy ha az ember lánya nagyon akar babát,akkor beképzeli magának a tüneteket,és emiatt késhet is. Remélem ez nálunk nem áll fent.
Hàt igen! Ha meg jönne akk. tuti el megyek a dokihoz megint mert akk. vmi nem stimmel.
de azèrt köszi h. vàlaszoltàl nekem. aranyos töled!
Szia!
Ha amúgy rendszeres ciklusod van, akkor ez a 17 nap késés nem normális szerintem. Négy teszt negatív... Hát én dokit javaslok!