Terhesen - elhagyjam a párom? (beszélgetés)
Amúgy eg yilyen pasinak én sem szülnék gyereket. Amennyire csak rajtam múlna. De ha már megfogant, akkor nem venném el az életét azért, mert én magam annyira igénytelen voltam - bocsánat a fórumnyitótól -, hogy összeadtam magam egy ilyen alakkal. Mint mondtam, engem a hányinger kerülget az ilyen pasiktól, akik azonnal meghátrálnak, amint nehézségbe ütköznek, hozzáérni sem tudnák, mert még a meleg férfi is férfiasabb, mint az ilyen. És rendben van, hogy abban a tudatban voltak együtt, hogy nem lehet gyereke a nőnek. Nem is kérném, hogy maradjon velem, velünk, ha nem akar minket. De az fel sem merülne, hogy a gyerek ne szülessen meg, csak mert ilyen béna zsülei vannak (bocsánat).
Viszont sokan írták, hogy számtalan férfi létezik, aki, ha beleszeret a nőbe, akkor gyerekestül, mindenestül szereti. A környezetemben is ismerek ilyet. Ott a gyerek is jobban kötődik a nevelőapjához, mint a fórumban írthoz hasonló kaliberű vérszerinti apjához, aki a mai napig nem nőt tmég fel 42 éves fejjel egy gyerekhez....
Igen, van igazad abban amit írtál, belátom!
Viszont abban is, amit én írtam!
Egy szóval sem írtam h gyerekvállaláshoz színgazdagnak kellene lennünk.
De azért én egyrészt azt a gyereket előre sajnálom, aki úgy fog megszületni, hogy nem mindkét szülő akarta ugyanolyan szívélyesen.
másrészről meg a topicot úgy kezdet hogy a párja a pénz hiányát is sérelmezte...na csak ezért írtam amit írtam.
Meg arról is volt szó, hogy akkor írta a szépeket, mikor annak a tudatában volt, hogy meddő a kedves párja. Már a kis bakfisokba is sulykolják, hogy ne dőlj be, ha a csillagot leígéri egy szoknyapecér.
Számomra gyomorforgató ez a van pénze a pasinak, tejeljen csak.
Jajj bocsánat akkor! :)
Igazad van, nem igazán olvastam teljesen végig a hsz-ait, csak ez elejét....
Nos, az Ő élete mint írtam, de akkor meg azt mondom, hogy egy ilyen érzelmileg instabil férfinak nem szülnék gyereket.
Már ha egyik nap akarja, a másik nap meg már nem. :S :O
Ez is milyen hozzáállás már? :O
Majd ha tovább olvasod a hsz-eket,kiderül,hogy:egyáltalán nem állnak rosszul anyagilag,mármint a pasi,és hogy a pasi is beszélt gyerek-akarásról,sőt erről a leendő babáról is azt mondja egyik nap,hogy nem kell,a másikon meg azt,hogy igen.
Szóval pont az,hogy nem kerek a perec,azért van így összezavarodva a topiknyitó.
Szerintem nincs Ő /alkonyat/ megkeseredve!
Miért lenne?
Nem tudom te milyen burokban élsz,de szegény világot élünk, és nagyon is igaza van amiért csak fel akarja nyitni a szemét,hogy egy gyereket ne a semmibe szüljön, és ne a barátokra meg a rokonokra számítson!
Ilyen barkóbába tervezni egy gyereket igenis felelőtlenség 30 évesen!
Na mindegy, ez az ő élete, én is csak véleményeztem!
Ennyi erővel a kiíró is személyiségzavaros, mert a borderline-ok jellemzője ez a váltogatás az elszakadás, függetlenség bizonyítása és a nem tudok nélküle élni között :P
Szerintem ennél sokkal hétköznapibb és kézenfekvőbb magyarázat áll a háttérben.
Szia!
A párodnak van igaza!
Egyszerűen ő nem akarja ezt a gyereket, kész.
Mit nem lehet ezen megérteni?
Ha egy pasi már az elején így nyit, és ilyen távolságtartó hozzáállással, akkor a későbbiekben mit vársz tőle?
.......ha majd meszületik, és a karjába fogja, akkor majd enyhül a szíve, ez biztos így lenne.
DE! egy gyerek egy életre szól!
És szerintem meg pont a párod felfogása a reális, mertha még anyagiakban sem álltok jól, akkor te vagy a buta, ha így bevállalod.
Ő megmondja kerek-perec hogy nem akarja, nincs félretett pénzetek...
Biztos hogy szeretne ő is majd babát, de egy biztosabb anyagi háttérben.
Korban persze már ott vagy h szülj, megértelek, és nem is bántásból írok...
Viszont csak úgy tartsd meg a babát, ha hosszú évekre is fogsz tudni biztosítani olyan egzisztenciát, amire vágysz, és amilyet meg szeretnél adni a babának is!
Egy gyereknek egész teljes családra van szüksége az egészséges lelki fejlődéshez!APA-ANYA modellre!
Tudom, közhelyes, de van ebben valami.
Ha meg veled marad,olyan mintha magadhoz kötnéd egy gyerekkel.... ez érzelmi manipulációnak hat a részedről!
Ajánlom figyelmedbe Csernus könyveit!
Sok sikert!szia!
:D
Végül is ezt tette ;)
Te a sex ben is ugy nyomja a csako ,hogy 5 percet te vagy alul 5 percet O van alul?
vagy hogy van ez a ruppozas nala??
ismerek ilyen szarhaziakat meg a kenyermorzsat is kiszamolja.
ezzel akarsz lenyomni 50 evet ? :)))
a gyerek nem jatek eg ha a sajat eletedet annak tartod ,akkor sem.
ha teherbe esne a baratnom nem azt szamolgatnam neki mennyi penze van.en mit tudok hozza tenni a dologhoz.
Mi az alábbiakból a tanulság?
Úgy élni nemi életet, hogy elôtte közölni az úrral, hogy nem akarsz ugyan teherbe esni, ezért te mindent meg is teszel;;;szálljon ki idôben, kössön rá csomót, húzzon zoknit, köttesse el magát, stb., de amennyiben mégis, mindenek ellenére teherbe ejt, apa lesz, mert te nem mégy vágóhídra, hogy neki kényelmes és élvezetes legyen az élete. Nesze neked illúzió :D
Hát nem tudom mennyire tudom jobban 'tisztítani' a képet. Mert nekem is zavaros, pont ezért vagyok ennyire összezavarodva.
Nem tudom mi történt, mert peteérésem nem volt állítólag már évek óta, egy ideig hőmérőztem is magam, a rendszeres orvosi ellenőrzés mellett semmi változás nem volt a hormonszintekben, mindkét petevezetékem állítólag el volt záródva 5 hónapja voltam orvosnál. Az orvos csak annyit mondott, hogy 'hát van ilyen'...
Hidd el, én sokkolódtam az előbbiek tudtában a legjobban...
És valóban ezt írta, nem tudom miért, lehet, hogy csak azért, hogy elígérje a csillagokat is, mert nagyon határozott voltam pár hétig, és érezte, hogy komolyan gondolom. Harcolt, sírt hetekig, pedig egy büszke ember, sose láttam korábban sírni. Gyűrűt is kaptam tőle, amit úgy adott át, hogy annak jeléül, hogy örökre hozzám tartozol.
Ezért fogadtam vissza, mert úgy éreztem, hogy életem végéig az motoszkálna bennem, hogy mi lett volna ha komolyan gondolja. Úgy voltam vele, ha mégse, hamar kiderül, nem veszítek semmit, legalább látom, hogy nem lehet hinni neki. azt hittem nincs vesztenivalóm.. Erre a verzióra nem készültem...
Okos kislany:) (Nekem EGY FIOKNYI orvosi papirom volt hogy nem eshetek tobbe teherbe..Az elso babam eletkeptelen volt:(..A terhesseg utan kiakartak pakolni..Megmenekultem.)
Ma ikreim vannak:)
Neked nagyon nagyon sok szerencset es erot kivanok!
A helyedben mar pakolnek is keszulnek az anyasagra egyedul..A te eleted a te dontesed ,de ne felejtsd el hogy az a pici elet a pocakodban ugyanazt erzi amit te..
én magam is ismerek olyat, akinek azt mondták, h tuti biztosan nem lehet ygereke (xy ok miatt) mégis szedi a bogyeszt, pont az ilyen esetek miatt, amiért ez a fórum is létrejött...
És ismerek oylat is, aki soha életében nem menstruált, 10en éves kora óta úgy tudta, h soha nem lehet gyereke (soha nem is védekezett), most pedig mégis egy 8 éves fiúcska anyukája :)
(na ő, a menstruáció abszolút hiánya miatt a terhességéről is csak a 2. trimeszterben értesült! Addig azt hitte, h vmi degeneratív dolog van a hasában... orvoshoz is alig mert elmenni- pedig csak a gyerek mozgott)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...