Terhes vagyok és farkaséhes, mit tegyek? (tudásbázis)
Hm, ez fura, mert ennek 8 - 10 het kozott kene lennie!
Es mikor lrsz a kombinalt teszt a down korra? Annak a scan elott min. 3.-4 nappal kene lennie.
Felhaborito ! Helyetted is felhaborodtam!
Hat ez micsoda egybeeses :)
Meddig leszel ott ? En mar iden nem dolgozom ( megyek haza jovo heten, most meg tappenzen vagyok ) .
Fent dolgozom az elson a private outpatienten!
Royal Free - ben dolgozom, Hampstead.
Viszont delen lakom, igy a St Georges - ba jarok terhesgondozasra.
Szulni viszont High Wyce be fogok, mert ott dogok lakni szules korul. Amig lehet viszont maradok a St Georges ban!
Tok jo, hogy midwifenak tanulsz :)
Ez tenyleg fura!!
Addigra mar meg krllene lennie a booking appointmentnek , verveteleknek!
Szerintem telefonalj be vagy valami, hogy a booking appointmenttel mi van ?
En midwife-nak tanulok es pont nemreg beszelgettunk errol a community midwives' meetingen mert masok szerint is korai 7-8 hetes anyukakat bookingolni. Ez volt ra az oszinte valasz :-)
Egyebkent ha megkerdezhetem, melyik korhazban dolgozol? Ott is fogsz szulni?
Szia! Dobj be napi 3x2 magne B6-ot,akkor tuti nem fogsz hízni,mert f0sni fogsz :).Jó ez csak vicc,de egyébként igaz. Sajnos én is állandóan éhes vagyok,kb. 3 óránként ennem kell,mert szó szerint korog a gyomrom.A gyümölcs nem jött be,attól még éhesebb vagyok. Most 17 hetesek vagyunk és 4kg-t híztam,de csak azért ilyen "keveset",mert 3 hónapig szednem kellett a 3x2 Magne B6-ot és hát mint az első mondatomban írtam... ☺
Gratulálok a babához! Vigyázzatok magatokra!
Hm, ezt a versengest nem tudtam!
Pedig Londonban dolgozok korhazban, igaz nem maternityn :)
Nyugiiii!!! :) Egyél lelkiismeretfurdalás nélkül!
Majd akkor kezd el pánikolni, ha a szülés után egy évvel rajtad marad 15 kg. :)
A terhessegi teszt amint pozitiv lett, mentem a gp hez, 4 hetesn, es 4 het mulvara kaptam is a korhazbol az idopontot!
Azota mar tulvagyok meg egy midwifeon, 12. hetes ultrahangon, es jovo hetre a 14. hetre megint behivtak idopontra.
Londonban van, en nagyon meg vagyok elegedve eddig az ellatassal!
Januarban hany hetes leszel ?
En ugy tudom, hgy a razkodassal jaro sportok es a hasizom gyakorlatok tiltottak, na persze sulyemele ,ilyesmi is. Rubint reka tornaja viszont trimeszterekre le van bontva es allati jo az a napi 25-30 perc, serkenti az oxigen ellatast, verkeringest, stb. Szval, azzal tuti nem artassz! :) amgy ahogy erzed :)
Vki pl.tok faradekony, aluszekony, stb. Nekem az is volt, a vegen meg az orankenti pisi, waaa...
Ahany terhesseg (baba-mama) annyifele az egesz 9 honap :)
Nem, de most nem is fog egy ideig remelhetoleg. Most inkabb a tobbi anyukara koncentralok. :-)
Sajnalom hogy lerazosak voltak a midwive-ok. De az jo ha van dietetikus ismerosod. Remelem o fo tudni tanacsot adni neked!
További ajánlott fórumok:
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- 12 hetes terhes vagyok, tegnap óta eszméletlen viszket ott lent szinte már sebesre vakartam, mit tegyek?
- 18 hetes terhes vagyok és vizelet fertőzésem van mit tegyek csak természetesen?
- 20 hetes terhes vagyok rengetegszer begörcsölök! Mit tegyek?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?
- 25. hetes terhes vagyok és ma délelőtt enyhe rózsaszínes folyásom volt, mit tegyek?