Terhes vagyok és farkaséhes, mit tegyek? (tudásbázis)
:)
Próbálok mértékkel, tulajdonképpen érzetre mindegy is, hogy eszem, vagy sem, mert ugyanolyan előtte, mint utána
Úgy nevettem a címen,hót cuki:)
Ess neki a hűtőnek,de azért mértékkel!
Minden jót!
Nos igen....8. hetes terhes volnék és nem szépítem, folyamatosan a falnak mennék az éhségtől, a gyomrom helyén mintha egy feneketlen kút lenne és megállás nélkül gyötör a farkaséhség, de az a fajta, amit akkor érzel, mikor már két napja semmit nem ettél. Orvos, szülésznő, ápoló stb még nem látott, és nem is fog, egész januárig, merthogy itt külhonban ez a divat....nehogy esetleg "szakembertől" tudjak tanácsot kérni...
Tehát tapasztalt és veterán kismammerek segítségét várom, mit és hogyan és mikor és mennyit egyek hogy legalább estétől reggelig kibírjam? Az igazság az, hogy az evés számomra teljesen értelmét vesztette, előtte, közben és utána is pont ugyanolyan éhes vagyok. Az is megnyugtató lenne ha legalább tudnám hogy ez hamarosan elmúlik vagy enyhülni fog.
Nagyon nagyon nagyon kérem az "örülj neki hogy terhes vagy és ne nyafogj" frázisok mellőzését, minden tisztelettel. Köszi és puszi
További ajánlott fórumok:
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- 12 hetes terhes vagyok, tegnap óta eszméletlen viszket ott lent szinte már sebesre vakartam, mit tegyek?
- 18 hetes terhes vagyok és vizelet fertőzésem van mit tegyek csak természetesen?
- 20 hetes terhes vagyok rengetegszer begörcsölök! Mit tegyek?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?
- 25. hetes terhes vagyok és ma délelőtt enyhe rózsaszínes folyásom volt, mit tegyek?