Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Tepsiben sült lángos recept

Tepsiben sült lángos recept

A Tepsiben sült lángos hozzávalói:
10 dkg margarin
kb. 3,5 dl langos víz
egy porélesztő

1 nagy doboz natúr joghurt vagy kefír
liszt-amennyit felvesz ahhoz


A Tepsiben sült lángos elkészítési módja:
A lisztet összekeverjük az élesztővel és a sóval. Belegyúrjuk a margarint,majd hozzádolgozzuk a joghurtot és a vizet is. ha szükséges még adagolunk hozzá lisztet. Alaposan kidolgozzuk. A hűtőbe rakjuk ahol a duplájára kel. Tetszőleges méretűre formázzuk vizes kézzel,majd a kivajazott tepsibe rakjuk. 15 perc alatt készre (szép világosbarnára) sütjük 200 fokon.

A feltét ízlés szerinti. Mi tejföllel és foghagymával szeretjük a leginkább.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A tepsiben sült lángos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook