Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Tejszínes-sajtos rakott zöldségek recept

Tejszínes-sajtos rakott zöldségek recept

A Tejszínes-sajtos rakott zöldségek hozzávalói:
1, 25 kg vegyes zöldség (brokkoli, karalábé, gomba, répa)
1 teáskanál só
1 gerezd fokhagyma
2 tojás
2 dl tejszín
frissen őrölt bors
reszelt szerecsendió
10 dkg reszelt emmentáli sajt
5 dkg reszelt parmezán


A Tejszínes-sajtos rakott zöldségek elkészítési módja:
A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, sós, forró vízben 2-3 perc alatt előfőzzük, majd leszűrjük. Kivajazott sütőtálba rendezzük a zöldségeket. A tejszínben elkeverjük a tojásokat és a lereszelt sajtokat, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, a zöldségekre öntjük. 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjü


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A tejszínes-sajtos rakott zöldségek elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook