Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell recept

Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell recept

A Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell hozzávalói:
1 kg csirkemellfilé
30 dkg bacon
15 dkg füstölt szalonna, kockára vágva
2 fej lilahagyma
1 zöldpaprika
30 dkg reszelt sajt
2 dl tejszín
25 dkg gomba
sült csirke só
margarin


A Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet besózzuk. Egy jénai tálat kikenünk margarinnal. A tálba rétegesen helyezzük el az alapanyagokat: bacon, füstölt szalonna, csirkemell, paprikakarikák, hagymakarikák, gomba. 2 réteget készítünk, így az előzőeket még egyszer a tálba helyezzük. A két réteg közé tejszínt locsolunk. A tál tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és az egészet meglocsoljuk tejszínnel. 3. 200 fokon alsó-felső sütési módon 60 percig lefedve sütjük, majd további 15 perc alatt megpirítjuk a tetejét.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook