Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tegnap délután készítettem islert, de ma reggelre sem puhult meg. Mit tehetek? fórum

Tegnap délután készítettem islert, de ma reggelre sem puhult meg. Mit tehetek? (tudásbázis kérdés)


15. 793a9334d7 (válaszként erre: 14. - Db4f1eff6b)
2010. aug. 1. 13:31
Nálunk minden ilyesmit a papa eszi meg.
14. db4f1eff6b (válaszként erre: 13. - Db4f1eff6b)
2010. aug. 1. 12:38
Megdádáztam magamat, mert olyan dologba szóltam bele, amihez nem értek.
13. db4f1eff6b (válaszként erre: 1. - Agnes89)
2010. aug. 1. 12:12
Bele kellett volna csavarni konyharuhába. A feleségem mindig így csinálja, és nem lesz száraz a süti. Ha végképp nem akar megpuhulni, akkor pár percre sütőbe kell tenni.
2010. aug. 1. 12:08
Az isler és a linzer annál jobb, minél tovább áll. Ha veszek, napokig tárolom nylonzacskóba a konyhaszekrénybe, mert nem szeretem szárazon. Szépen megpuhul a lekvártól és annál fincsibb lesz.
2010. aug. 1. 11:14
elrágcsáljátok így
10. Tücke
2010. aug. 1. 10:44
én ha vesek pékségben is islert azt tudi befóliázom és állni hagyom egy kicsit
2010. aug. 1. 10:27
Bármikor vettem islert boltban, azok sose voltak puhák. Vagy neked extra kemény lenne? Szerintem várj vele, meg tartsd folyamatosan lefóliázva azt, amiben van.
2010. aug. 1. 10:15
én még nem csináltam de azt tudom hogy nagyimé is a második nap még kemény ellenben a 5-6dik napon már úgy kell szinte tenyérből kirágni mert tök puha és omlós.... meg a legtöbb receptem ami van isler, linzer, csokis tallér, azt írja hgy több nap is kellhet hozzá hogy finom puha legyen
2010. aug. 1. 10:02
Több nap is kell neki mire igazán meggyöngül.
2010. aug. 1. 09:31
Tegyél mellé egy félbevágott almát, az a mézeskalácsnál beválik, és úgy fóliázd le.
2010. aug. 1. 09:29
nekem is be volt dobozozva, és egész éjszaka pihent a hűtőben...
2010. aug. 1. 09:07
Én is bezacskózom és be a hűtőbe. Minden linzert.
2010. aug. 1. 09:06
Mi tálcástól le szoktuk takarni egy konyhai kendóvel és azt müanyag fóliával. Általában másnap estére már finom puha:-)
2010. aug. 1. 08:42
Hát tedd bele egy dobozba..zárd le és majd megpuhul..mára szeretted volna???
2010. aug. 1. 08:40
Tegnap délután készítettem islert, de ma reggelre sem puhult meg. Mit tehetek?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook