Te tudod mit kell tenni, ha a kutyádat megtámadja egy másik.. (beszélgetés)
Én nem tudom,azért is kérdezem.:)
Pár napja az enyémet is "megtámadta" (életében először) egy kissebb kutya.Az enyém pórázon volt a másiké nem.Beleharapott az enyémbe,barátom meg arréb... passzolta.Ennyi szerencsém volt,h ő ott volt.De azóta nem tudom nyugodtan sétáltatni.
Pont ezen gondolkoztam ma,hogy egy sikítással pl meglehet e állítani.
Ez is abból jött,hogy láttam a tv-be egy kutya oktató/kiképző csajszit..
a lényeg az h a kutya mindíg támadta volna a többi kutyák..és a csaj többek közt ezta sikítós (figyelemelterelős) módszert is bevetette.(Hatásosan)
Szia!Nekem egy labim van,de nagyon békés,jótét lélek..Mindig betámadja valami kutyi..Nekem kell megvédenem,mert még ennyi agresszió sincs benne.
Én vettem paprika sprayt,ez direkt ilyen esetekre van!Nem lesz maradandó baja..a kutyinak..ha lefújod vele..De arra pont jó,hogy elriadjon a további támadástól...
Szia!
Ez a méretektől függ...
Én egy spániel és németjuhász közé mentem békebírónak, hááát, én húztam a rövidebbet:((
A feneküknél meg kell próbálni szétválasztani őket. (ha előlről próbálod tutira megharap valamelyik).
Ha csak neki ront, akkor egy erélyes "MÉSZ INNEN" ordítás is bevállhat.
Nekünk mindkettőben volt már részünk, igaz póráz volt a kutyán, tehát egyszerűbb dolgunk volt.
Én pont azért, hogy megtudja védeni magát, soha nem rakok rá szájkosarat, hiszen az embereknek soha nem megy neki...
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Te milyen gyakran fürdeted a kutyádat?
- Hogy hívják a kutyádat-macskádat?
- Melyik táppal eteted a kutyádat vagy macskádat? Melyik vált be?
- Mit lehet tenni, ha a kormánybaltát nem tudod levenni a kormányról? Mert pl beletörted a kulcsát?