Te szeretnél már babát, de a párod még nem? (beszélgetés)
Nem is tudtam, hogy te is fogyizol. Úgy látszik ez minden nő betegsége... Nekem is kéne egy picit, úgy 1-2 kilót lefaragni... na meg, a hasamat egy picit izmosítani, de már nem tudom mit kezdhetnék vele, annyi mindent próbáltam már, de egyszerűen nem lesz izmos. :(:(
Meddig maradsz otthon?? Lesz még vizsgád???
SZiasztook!!:)
Jajj ma nagy helyen voltunk a párommal: a Brendon babaáruházban :D
Jajj annyira joo dolgok vannak már kinéztem mindent de a legjobban a babakocsi teccik abba beleszerettem és kell most és nem bírok várni!! :DD
Én is kaptam parfümöt, Sarah Jessica Parkereset meg eredetiben a szex és new yorkot meg martinis pohár készletet :))
Szia!!
Én is szerettem volna egy parfümöt karácsonyra, de inkább a legtrénert választottam. :)
Hát, mi Mohácson vettük meg 16 000 Ft volt, de úgy tudom, hogy a nagyobb Tes*ó áruházakban is van. Szerintem érdemes bele fektetni a pénzt. Eddig csak dícsérni tudom.
Hétfőtől munka van neked is ezerrel?? Sajnos nekem igen, de valahol azért jó is visszavágódni a hétköznapokba... Csak az a fránya vizsga ne lenne. Nagyon elvagyok csúszva a tanulással, valószínűleg nem is fogok vele végezni, de legalább tanultam a hibámból és többet ilyen nem fog velem előfordulni. Csak sz*r érzés, hogy lehet bukok... :(:(:(:(:(
Te hogy állsz a vizsgákkal??
Szia!
Már azt hittem senki nem jár fel rajtam kívül :)
Remélem is hogy nem tűntök már el :P
Terv?Fogyókúra és megfogadtam hogy nem hagyom hogy elrontsák a boldogságom :) Mindenkivel kedves leszek és a kedvesemen sem akadok ki :)Remélem meg tudom tartani :P
A jézuska???Hát a kedvesemtől azt a parfümöt amire nagyon vágytam!!!! és memóriakártyát a telcsimbe :)Úgy örültem :)
Zsepii!
Hol vette a kedveset a leg tenert?Mert az én kedvesem is meg akar lepni vele csak nem tudjuk hol lehet kapni.Előre is köszönöm :):):):):):):)
Már alig várom hogy elkezdhessek vele edzeni :)
Sziasztok!
Bocsi, hogy ennyire elhanyagoltalak titeket, nem így terveztem... de most már itt vagyok és többé nem tűnök el!! :D:D
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!
Mik a terveitek az új évre?? Vagy mit szeretnétek elérni??
Én idén nem fogadtam meg semmit, nem gondoltam semmire csak buliztam és jól éreztem magam a barátaimmal. A dolgok jönnek és mennek maguktól. A sors dönti el, hogy mi legyen velem... ;) Rábízom magam!!! :)
Jézuska mit hozott nektek?? Huhh, én jó sok mindent kaptam. Zoltánka Drágámtól megkaptam a várva várt Leg Trener-t, azóta le sem lehet szedni róla, edzés ezerrel!!! :):):)
na sziasztok! :)
mindenki el van veszve...
nekem joolt telt a karácsony is meg a szilveszter is :)
nektek mi volt?
Hogy teltek az ünnepek???
Ki mit kapott??
Már csak egy nap és vége az évnek :):):):):):)
Remélem egy szebb és jobb év köszönt ránk :P
Sziasztok!!!
Huhh, most végeztem a sütéssel... Csináltam Nagymama gesztenyés keksztekercsét és raffallo szeletet. Hulla fáradt vagyok! Holnap vissza van még a szobám takarítása, mert ma barátnőm feltartott egy picit (problémák a párkapcsolatban) így azzal nem végeztem.
Gratulálok a kislányod hoz és kívánok Sok szeretet nektek most így karácsonyközeledtével is!!!!Persze utána is :)
Teljesen egyet értek a hozzászólásoddal!!
Tetszik a hozzáállásod ;)
Minden szívböl szóló karácsonyi énekben,
A kandalló ropogásában és melegében,
Az ünnepi ebéd közben,
A beszélgetésben és nevetésben,
Minden képeslapban amit egy barát, vagy a család küldött,
Minden, amit ebböl meghallunk,
és ami elgondolkodtat bennünket,
az maga a szeretet.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!
Üdvözlettel: Eprecske
apumnak parfümöt vettem anyumnak egy könyvet öcsémnek webkamerát és a páromnak még ma megyek le szétnézni még vamit már egy dolgot vettem, ha mindd megvan megírom :)
tegnap este együtt voltunk és már nem olya tragikus a helyzet h "úristen ne érj hozzám!!"
egész jool esett vele lenni.. azért még nem az igazi d jobb mint legutóbb..
Szerény véleményem szerint, ha a férfi nem akar gyereket, annak 3 oka lehet: anyagiak, felelősség, és ha nem gondolja igazán komolyan a partnerével.
Ha az anyagiakról szól, akkor igaza van a ffinek, mert felelősségteljes, és várni akar, még jobbra nem fordulnak a dolgok. Ha a felelősség, akkor még nem tombolta ki magát, és nem érzi úgy, hogy tudna jó apja lenni egy kis jövevénynek. Ha viszont nem gondolja komolyan a partnerével, bármilyen nehéz is, lépni kell, mert később sem lesz másképp, és csak mennek a fiatal évek..
De ha egy nő huncut, bejelenti a ffinek, hogy állapotos (még akkor is, ha nem), ezzel kiderül minden.. Ha pozitív a válasz, akkor a férfi nem fog vigyázni, és valóban terhes marad a partner. (Ha viszont rosszul reagál, akkor hasta la vista..) Nekünk ez vált be, azóta van egy 7 hetes kislányunk, és boldogan, békességben élünk.
És mi lett a fő ajándék??
-Drágámnak (már írtam, hogy mit vettem, de leírom még egyszer): makett motort, Motor GP-s könyvet és egy olasz-magyar, magyar-olasz szótárt.
- Anyukámnak: parfümöt és két ici-pici hóemberes gyertyatartót, de neki szeretnék még valamit... sütis dobozokat, csak nem tudom lesz-e rá időm.
-Apukámnak egy Forma 1-es sztorik című könyvet + egy Hitelről szóló könyvet vettem.
-"Anyós": párologtató + illatosított gyertyák + illóolajok (de még lehet meg sem kapja, ugyanis a múltkori balhéja után szóba sem állunk vele... ennek már 2 hónapja)
Tesómékkal meg nem szoktunk ajándékozni.
Na és kinek mit vettél? nekem még kellene vmt az embernek d semmi ötlet.. a "főajándék" megvan d kellene még vmi...
am nemtoom h h jött nem egyik napról a másikra hanem fokozatosan alakult ez ki..
és még mindig utálooom a suliiiit!!!
Ajaj!! Ez nem túl jó, ha már így indulsz haza... De mégis, hogy jött ez neked? Egyik napról a másikra úgy érezted, hogy már "púp a hátadon" ?? Szegények! Nem lehet könnyű egyikőtöknek sem. :S :S
Megvetted már az összes karácsonyi ajándékot?? Kinek mit??
Én ma vettem apukámnak a könyveket... a többieké már megvolt... A nagyja már be is van csomagolva... Szerencsére!!! :D
Na akkor nálad minden joo :) de joo neked februárig tanulhacc és tanulj is mert én midnig így tanulok mint most h ráérek még ráérek aztán hnap vizsga és még csak a puskát írtam meg rá:S
Párommal...hát holnap megyek haza, őmondja h hiányzom neki h szeret d h mondjam...mennék már haza d nem kifejezetten hozzá...főleg úgy h tudom h majd vele kell lenni és csinálni dolgokat amikhez semmi kedvem :S
Kinney!!!
Hajrá a tanulással!!! Ne add fel!!! Nekem se ártana, ha tanulnék, de egyenlőre ez várat magára... Mondjuk még messze van február... Na, mindegy!! Majd csak lesz valahogy!!
Barátoddal mi a helyzet??? van valami változás??
Nekem sikerült megnyugodnom, általában nálam ez 1-2 napig tart, ilyenkor őrjöngök, mint egy idióta, mindenbe bele kötött... aztán mikor kiveszekedtem magam, mintha mi sem történt volna folytatódik tovább az élet... És megint jön a rózsaszín szemüveg... úgy kb. 2-3 hónapig... Ma voltunk ebédelni egy étterembe, tök jó volt. Utána meg mászkáltunk a városba...
jááááj tanulnikellene d semmi kedveeeeem!!!!!!!
pedig hétfőn vizsgaaa!!!!!!
jajj ezt a nem veszem fel ha hívsz állapotot annyira utálom... olyan ideges leszek tőle én is egyfolytában hívom és nem..
én csak hétfőn megyek haza d nemtoom mi lesz, mindig kérdezgeti h szerecc? én meg nemtook rá mit mondani..most mondjam azt h nem! most kicsit elegem van belőle már ugy érzem h nem is szeretem és nem akarok vele úgysem együtt lenni..
úgy látom neked is jobb ha dolgozik! én is szeretek fennt lenni itt egyedül hétköznap
elvagyok én...
na akkor mindenki megmondta a magáét a pasiknak. Így kell ezt hölgyeim! :D
Térjenek már észhez...
Na, be is olvastam... elég rendesen. Most már egy picit bánom az egészet, de úgy éreztem, ha nem mondom el, akkor szétrobbanok és tuti reggelre gyomorfekélyem lett volna. :S Ma külön töltjük az estét. Az az igazság, hogy már olyan régóta alszom egyedül, hogy totál megszoktam és most ha pl. hétvégén vele alszom, akkor mindenre felébredek, még arra is ha megfordul az ágyban. Tehát hétfő óta csak félálomban vagyok minden este. Ma meg már úgy kelltem fel mint egy mosott sz*r.
Akkor a fejéhez vágtam kb. egy pár hónapos sztorit ami nagyon bántott engem. Panaszkodtam, hogy nagyon fáj a hátam és nem tudok sokat egyhelyben állni, mert fájnak a talpaim is. Erre beszólt, hogy biztos nem fájna, ha normális cipőket vennének nem pedig nagy sz*r olcsó kínaisat... Hát erre tök berágtam, ha több 100 000 Ft-om lenne, akkor biztos vennék márkás cipőket és csak több 10 000Ft-os holmim lenne. De mivel nincs ennyi pénzem, abból kell gazdálkodnom, amim van... és ettől függetlenül nagyon sok ruhával meg cipővel rendelkezem és nem érzem magam igénytelennek. Mondtam neki, ha valami nem tetszik, akkor nyugodtan megveheti, nem fogok ellenkezni... Hát, ez már nem tetszett a művészúrnak!! :) Na, tényleg sajnálom egy picit, de ezt most muszáj volt!
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Hogyan, milyen módon mondtad el párodnak, illetve rokonoknak hogy babát vársz?
- Túlsúlyosan szeretnél babát?Vagy már összejött? Beszélgessünk :)
- Te hogy mondtad el párodnak, hogy gyereket szeretnél?
- Ha Te szeretnél külföldön dolgozni, a párod pedig hallani sem akar róla. Teendők, tanácsok?
- Kisbabát szeretnél? De még nem jött össze? Ne csüggedj, gyere ide és kibeszéljük magunkat!